Jag lever,!

Vill bara meddela att jag lever, jag har bara haft en otroligt sliten helg och allt för många jobbtimmar på det!
I fredags så körde vi ju på en reunion hemma hos Emma med alla gamla godingar, det var rikigt roligt vill jag lova. Sen att det blev lite mycket alkohol för de flesta och missförstånd skapades är smällar man får ta på köpet..
Vi drog ut på krogen där vi körde gärnet några timmar sedan mötte jag upp Sebbe och vi körde på efterfest till ungefär 5 på morgonen. Efter det fick vi med oss ungefär halva sällskapet hem så fortsatte vi lite här med käk.
Dock inte jag, jag tog en dusch som vanligt haha ;)
Lördagen spenderades med att städa upp efter efterfesten och fräscha till här hemma sedan tog vi det bara lugnt på kvällen. På söndagen så blev det storhandling och sedan jobb från 17-21!
Det var en trött tjej som kom hem vid 10!
Men då hade min älskling städat klart allting och diskat det enorma bärget som fanns, han hade även lagat mat till mig och tänt lite ljus. Behöver jag säga att han är världens bästa?!
Idag skulle jag jobba 11.30 - 14.30 men man kan säga att jag fick jobba över, 21.00 slutade jag, puuh!
Nu väntar jag på Sebbe som är och hämtar mat till honom, jag är fortfarande mätt sen lunchen, de var ju här och rev köket idag eftersom att det ska kaklas om, roligt med nytt hiho!
Jag vet att jag lovade er bilder från i fredags men min kamera är hemma hos Emma, tillsammans med mina skor och allt annat jag glömde, alltid samma sak när jag festar, slutar med att jag har saker över hela stan haha!
Så jag laddar upp dem så fort jag har fått kameran!




Freedag!

Idag är det fredag och fredag betyder UTGÅNG!
Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan och har precis ätit upp min sallad som jag köpte med mig från Vivaldi.
Kräftstjärtar, soltorkade tomater, fetaost och massa annat gott hihi.. mums!
Hann med lite snabbshoppning, endast nödvändiga saker så som strumpbyxor, smink o s v..
Är helt slut så jag ska vila en stund nu innan Sebbe kommer hem från jobbet. Läängar efter en varm kram!
Sedan ska jag packa i ordning lite smått och bege mig till Emma där vi ska fixa oss innan folket börjar droppa in.
Det går rykten på stan om en oslagbar reunion i kväll och det ska bli riktigt underbart att träffa alla igen!
Så vi styr en förfest där innan vi beger oss vidare ut på krogen och härjar.
Gaaaaalet!
Ikväll åker kameran med till mina kära vänners förtvivlan hiho!















Sliten tjej,

Nu är jag trött vill jag lova. När jag mös ner mig i sängen tidigare för att bli varm så totaldäckade jag. Men hann inte sova länge alls (som tur var) innan mamma kom för att jag skulle skriva på lite papper angående flytten..
Strax efteråt så kom Sebbe hem och mös ner sig bredvid mig. Men efter ett tag så började samvetet knaga i mig så jag bokstavligen tvingade mig upp ur sängen och begav mig till gymmet trots att jag var helt slut. Jag fick dock inte med mig Sebbe eftersom att han däckade lika fort som han klev genom dörren haha. Pigga!
Men väl på gymmet så piggnade jag till men jag körde ett relativt kort pass endå..
Nu har vi precis lagat lite mat och ska sätta oss framför en film eller så!
Imorgon så kööööör vi!
Natti natti,





helvete, rent ut sagt, vad jag var brun här! Härliga tider,

Rubriktorka

Nu har jag precis krypit ner i sängen för att vila och värma mig lite, är så himla trött verkligen!
Jag sov jätte dåligt i natt, vaknade och tittade på klockan en gång i timmen och somnade aldrig riktigt ordentligt.
Som tur var så kunde mamma köra mig till jobbet i morse vilket gjorde att jag kunde sova lite längre skönt nog.
Trots att det blev riktigt stessigt idag så kändes det bra, det är så skönt när värsta ruschen är över och man som ny känner att man klarar av det utan några större problem..
Som tur är så har jag riktigt trevliga kollegor som snabbt ställer upp om jag undrar över något!
Efter jobbet så lunchade jag på Vivaldi med Madde en snabbis innan jag följde med henne till läkaren. Hon har, precis som jag för ett tag sedan, fått mystiska nässelutslag på kroppen och vet inte vad det beror på. Hmmm..
Nu ska jag försöka vila lite innan Sebbe kommer hem och vi drar till gymmet, ska bli skönt att köra ett pass trots att jag egentligen är helt slut. I natt så kommer jag somna gott hihi!
I morgon så jobbar jag men därefter så ska jag tagga för en utgång med världens bästa tjejer wiihhoo!




Kall tjej och pinsamheter!

Herregud vad det är kallt ute vill jag lova. Trots att det är underbart med sol så kan jag ju inte direkt påstå att den värmer allt för mycket. Har precis kommit innanför dörren och dragit på mig Sebbes varma tröja, sköönt!
Andra dagen på jobbet idag, såg att någon undrade vart jag jobbar och jag jobbar alltså på max, och det gick bra. Det blev något stressigare idag men jag höll mig relatvit lugn och tog en sak i taget så det rullade på bra endå!
Har dock inte hunnit äta någon lunch så jag ska göra i ordning lite yoghurt med färska bär nu innan jag ska hoppa in i en över drivet varm dusch. Får passa på när jag ska duscha själv hiho..
Sedan måste jag nog vila ett tag för jag sov så himla dåligt i natt och känner mig lite halvdan.
Ska försöka fixa lite här också innan Sebbe kommer hem tänkte jag!
Senare blir det gym som precis alla andra dagar hehe. Funderar dock på att börja springa till badhuset som ligger här i närheten och simma några längder i veckan. Det är skönt att variera sin träning och simning tränar ju till största del hela kroppen. Måste bara införskaffa mig en ny bikini eftersom att min gamla gav upp hoppet när jag var med brudarna i KOS haha. Oupsii!

Haha just det!
Idag när jag väntade på bussen så gick jag för att titta på lite underkläder så länge. Sen när jag står där och tittar på lite olika bh:ar så kommer det fram en kille som jag sett gått runt lite halvt förvirrad i butiken och tittat lite.. Så frågar han rakt ut vad jag har för BH storlek haha! Jag tittar på honom och undrar om han är dum i huvudet på riktigt innan han kommer på själv vad han sagt och blir jääätte röd i ansiktet och börjar stamma fram att det inte var så han menade. Det visade sig att hans flickvän var lite nere och han ville överraska henne med nya underkläder som hon ville ha men visste inte vilken storlek hon hade. Så jag hjälpte honom så gott jag kunde och tillslut så hittade han ett sett som han gillade. Haha stackars kille!
Det var så himla gulligt verkligen, när människor lägger ner energi, vilja och kärlek på att göra andra människor glada är verkligen oslagbart. Självklart så handlar det inte om att köpa en massa saker till varandra utan mer att ta sig tiden och energin till att göra något för någon annan. Visa att man bryr sig om varandra!
Den här gången så är det faktiskt tanken som räknas, inte hur dyrt något är, utan det som betyder något är den tiden man tar sig och den energin man lägger ner på någon annan!
Så tänk på det ni med pojk/flick-vänner eller bästa vänner, ta inte varandra för givet. Glömt inte bort att påminna varandra varför ni faktiskt är kära eller tycker om varandra väldigt mycket.
En ros kan tyckas simpel, men att få den utav någon man älskar ger den plötsligt en helt annan mening..

Det är dom små sakerna i vardagen som ger en kraft att klara veckan!




Dax för jobb,

Nu ska jag snart kila iväg till jobbet, shit vad konstigt det känns att skriva så, men roligt också hiho!
Jobbade ju min första dag i går och det gick super bra verkligen, var jätte nervös innan men det släppte ganska snabbt och det flöt på bra tyckte jag. Sedan blir det ju alltid situationer då man tvekar lite men det beror ju bara på att jag är så osäker än så länge. Men jag hade verkligen jätte roligt och ser fram emot dagens pass!
Förlåt för en kass uppdatering men jag var verkligen helt slut igår efter jobbet (det tog enormt psykiskt) så jag köpte med mig en sallad och deckade hemma hos Tobbe en liten stund. Sedan mötte jag upp Sebbe och vi åkte hem och tog oss så småning om till gymmet. Det kändes så himla bra efter att jag sprungit till gymmet och kört ett kortare pass trots att jag var så jäkla trött verligen. Skönt att viljan är starkare än orken ibland hehe ;)
Nu måste jag kila så uppd. senare!



True love,

När livet ger dig hundra anledningar till att gråta,
visa då att du har tusen skäl till att le


















Baaack!

Tanken var ju att jag och Sebbe skulle köra en nykter helg denna helg. Så i fredags så tog vi oss till gymmet rätt sent sen åkte vi hem till mig för att äta tacos med familjen och bara ta det lugnt. Vi tittade på film och umgicks.
Det var huur härligt som helst att vara hemma och det var super mysigt att somna in bredvid min älskling!
Min säng är ju trots allt sååå mycket skönare hihi..
Vi tog en liten sovmorgon på lördagen innan vi begav oss till gymmet efter lite övertalning från min sida hehe.
Körde kondition, mage och lite armar. Det kändes bra och var riktigt skönt efteråt..
Vi bestämde oss för att spendera kvällen hemma hos T och H men jag smet iväg på en sen kvällsfika med bästa vän först. Du är alltid så fin vännen och det är en så skön känsla att sitta och prata med dig, så rogivande, love!
Vi snackade om våra galna planer inför kommande helg då det verkligen inte blir nyktert haha! Gaaaaaaaaalet!
När jag senare dök upp hos T och H så dracks det förfullt och de satsade på utgång vilket jag inte var ett dugg taggad för eftersom att jag både var nykter och inte hade klätt mig för krogen. Men det slutade med att vi hade en trevlig kväll hemma hos dem och natten avslutades perfekt här hemma ;) ehe!
Gårdagen blev lugn med lite städning och mat sedan däckade både jag och Sebbe i soffan framför tv:n hihi..

Idag blir det lite småfix och gymmet senare som vanligt. MEN I MORGON ÄR DET DAX FÖR JOBB wiiihooo :D






Köööör!

NUUU KÖÖÖR VIII!
uppdate. kommer i morgon!

Örongodis,

Nu är jag äntligen klar med att ha fört över tre fulla usbminnen med musik till min bärbara. Och precis som jag trodde så hittade jag mängder av låtar som jag hade glömt bort för länge sedan. Känslorna rusade när jag lyssnade genom alla låtar vill jag lova. Sorterade även bort lite skit som jag aldrig ens lyssnat på tidigare..
Jag tänkte att jag slänger upp lite låtar här och ni kommer garanterat att känna igen!
Börjar med lite gamla chill låtar så slänger jag upp lite gamla party låtar senare hiho..















Solen skiner inte för alla,

Fick precis ett samtal från bästa vän som fick mig att seriöst börja fundera på om livet inte är ett stort skämt endå?! HUR kan det vara så otroligt orättvist?
Vad är oddsen, de är näst intill obefintliga, endå så händer det...

Det är helt absurt, overkligt, jag vill bara stanna upp och skrika stopp, sånt här får inte hända, endå så händer det! Det finns inte ord för något som det här, det händer bara helt enkelt inte, men nu har det hänt,. Helvete!
Men du är så otroligt stark, om det är någon som kan gå genom eld och vatten så är det du, älskade bästa vän!



Nu ska jag sätta mig och gå genom över 2000 låtar som ska in från min ena dator till den bärbara. Det kommer att ta sin lilla tid men jag tjuvkikade lite igår och hittade mängder med låtar som jag totalt glömt bort men som en gång har betydigt otroligt mycket på många olika sätt. Det kommer nog både komma många stora leenden men också några tårar för det finns så många minnen bakom den här musiken. Bäst att jag sätter i gång!
Senare så ska jag möta upp Sebbe på stan så ska vi ta oss till gymmet och köra en vända därefter ska vi hem till mig för att käka och umgås lite, myspys! Det blir alltså en lugn fredag för våran del, väl behövligt för oss båda!



Ps. Idag har jag och Sebbe varit tillsammans i 4 månader ♥
Det känns som så mycket mer, men vi har trots allt träffats i 8 månader!

Kväll hemma,

Efter att jag och syster kört en vända på gymmet (hon kommer ha träningsvärk i morgon hehe) så blev jag avsläppt hos Sebbe innan pappa kom och hämtade oss för att åka och hämta ut lite kläder. Sebbe hade beställt ett par skit snygga jeans som satt jätte bra, nice!
Sedan åkte vi hem till oss där mamma höll på att fixa med maten. Jag passade på att fortsätta tömma min ena dator på musik och hittade mängder med super bra låtar som jag totalt glömt bort. Ska gå genom allting i morgon när det ska in på bärbara i stället. Sedan åt vi lite och tittade på Svensk Maffia, hårda grabbar det där...
Var ner på stan en sväng idag och hann lägga undan ett par skit snygga skor. Sebbe bara suckade när jag sa det men han förstår inte att man måste ha ett par skor för varje tillfälle hiho ;)
Nu ska jag krypa ner bredvid honom,
natti



Iväg på äventyr igen,

Nu sticker jag iväg för att möta upp papi igen, ska hjälpa honom med lite saker. Skönt att spendera lite tid tillsammans med honom hiho. Senare när lillsis har slutat skolan så ska vi ta oss till gymmet för att köra en vända.
Alltid roligare att köra tillsammans med någon än att köra ensam, och med lillasyster blir det extra roligt hiho!
Ah just det, glömde kanske att nämna det igår, meeeeeeen, JAG HAR FÅTT JOBB :D
wiiiiihoooo!
Nu måste jag kila, mer om det sen..




Trött tjej,

Kom hem från gymmet för ett litet tag sedan. Det blev ett konditionspass på 25 minuter på crosstrainern på rätt hög nivå. Sedan körde jag genom armar, rygg och axlar med hjälp av hantlar och boll, det var riktigt skönt och tog bra. 
Är helt slut i kroppen men det beror på att jag slarvat med maten idag, dvs inte ätit någon lunch, ej okej!
Nu ska jag och Sebbe slänga ihop lite mat sedan däckar vi nog båda två skulle jag tro hehe.
Natti natti




Iväääg!



Smiter iväg osminkad och med kepsen på, perfekt!
Ciao!


Fix och trix!

Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar nere i tvättstugan, inte alltför intressant kanske!?
Sen ska jag fixa iordning mig lite snabbt och bege mig för att möta upp min älskade pappa, ska hjälpa honom lite.
Vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta men jag ska försöka se till så att jag hinner köra ett pass på gymmet senare. Troligtvis så följer jag med hem sedan för att äta middag och umgås lite, mysigt! saknar er..
Väntar med spänning på att mobilen ska ringa vilken dag som helst nu och jag ska få svar angående jobbet!
Är lite nervös faktiskt, det är många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Undrar till och med vad jag har gett mig in på (?!) men jag antar att det ger med sig ju mer information jag får om tjänsten. Man blir ju helt till sig när man sitter där på intervju och självklart kommer jag inte på vad jag ska fråga förens efteråt. Trots att jag satt innan och funderade på vilka frågor jag ville ha svar på. Men det var ju trots allt min första jobbintervju också...
Jag hoppas verkligen att jag får jobbet, annars så börjar jag bara om och kör på igen!
Men det skulle vara skönt att få stå på egna ben och slippa leva på mina föräldrar. Jag tänkte inte så mycket på det för bara 1 år sedan. Det var så himla lätt att plocka upp telefonen och ringa mamma för att be henne sätta in pengar på kontot och vipps helt plötsligt så kunde jag köpa det jag ville ha. Inga konstigheter!?
Jag åt på stan mer än vad jag gjorde hemma och shoppade nog ett par skor i veckan.
För att inte prata om kläder..

Men i dagsläget så mår jag lika dåligt varje gång jag ringer min mamma för att hon ska föra över pengar. Jag menar jag är snart 20 år, varför ska jag leva på de pengar som de tvingas jobba ihop medans jag bara glider?
Ne så vill jag inte ha det längre. Dax att ta ansvar och stå på egna ben, och jag ser framemot det som bara den!
Så tänk på det nästa gång ni ber era föräldrar om pengar!




Checka in,



Bogge, en vän till mig har kommit med nytt material så checka in, tryck på play och lyssna nu!
Om ni gillar det ni hör så släng gärna upp en kommentar, klart killen ska ha cred! Enjoy


Duktig tjej!

Jag hann precis hem från gymmet innan Sebbe skulle iväg och träna på ett annat gym. Körde ju som sagt Hannas nya pass vilket gick super, det tar ju dock några gånger innan man är inne i det men hon skötte sig jätte bra hiho!
Körde en sväng på gymmet direkt efter, ett mördarpass för magen blev det och lite rumpa, skönt vill jag lova..
Så himla skönt att värma upp lite extra innan passet genom att springa till gymmet, sen är det skönt att gå hem efter ett pass och gym som ett avslut på träningen.. Perfekt!
Nu när Sebbe har dragit så ska jag sätta igång och laga lite mat tänkte jag, vill överraska honom lite hiho.
Tänkte att det kan vara skönt med mat på bordet och lite tända ljus när han kommer hem eftersom att det blir rätt sent. Så slipper han tänka på att fixa med det.. Och han säger att jag är bortskämd, jag börjar undra...
Jag ska göra det riktigt mysigt tills han kommer hem. Nu ska jag slänga in kyckligen i ugnen och sedan hoppa in i duschen. Drar väll kanske till med en update senare, beror på vart kvällen leder så att säga ehe ;)
Höörs!






Nästa stopp, gymmet!

Har precis pratat med en mycket efterlängtad vän i telefon. Jag fick både bra och mindre bra nyheter men det är så det funkar. Det är bara att gilla läget liksom!
Det var skönt att prata med någon som inte är från Västerås faktiskt, någon utomstående som kan värdera saker och ting på helt andra sätt och som är helt opartiskt vad det än gäller. Känns som att man inte kan säga någonting här längre utan att snacket ska börja gå och i slutändan är inte ens det första ordet rätt liksom, perfekt, eller?
Någon som kan få en att se saker och ting ur ett annat perspektiv!
Förhoppningsvis så åker jag ner och hälsar på alla några dagar snart!
Nu håller jag på att byta om, ska strax springa ner till gymmet för att köra ett medelpass. Hanna har ju suttit ihop ett helt nytt pass så det ska bli spännande att pröva. Bara att börja om från början haha ;)
Efter det så springer jag nog hem igen och hänger med Sebbe tillbaka igen senare för att köra lite styrka.




"Kärleken är en som en planta, den kräver trogen vattning innan den vissnar"


Mys från igår..







Det här väntade på min älskling igår efter att vi kom hem efter att ha ätit ute och tittat på bio. Jag sprang in lite före och tände en massa ljus och fixade massa mys la ut röda små hjärtan över hela bordet och byrån också.
Jag skulle ha bytt om en snabbis också men han hade så brottom in så det skippade jag, to bad for him!
Men först åt vi som sagt en jätte god middag på Al Forno sedan gick vi på bio och såg filmen 127 timmar.
Tycker att det är så himla mysigt att överraska någon genom att lägga ner tid och kärlek på det..


Alla hjärtans dag!

Idag är det 14 februari men också alla ♥♥ dag. Jag tycker att den här dagen är jätte mysig och det gör jag även om jag inte skulle ha pojkvän. Det är lite komiskt när alla singlar säger att dagen är så överskattad men jag kan slå vad om att om de hade varit mitt uppe i ett förhållande så hade de också myst till det lite extra idag utan att klaga!
Dock så tycker ju Sebbe att dagen är överskattad haha, men han kommer inte undan för det min älskling..
När han har slutat jobbet så ska vi titta på en jacka åt mig som förhoppningsvis finns kvar. Har letat efter en precis likadan jätte länge men inte hittat någon, så fanns den på stayhard (inte min storlek) så jag ska titta om den finns ute i butik. Sedan ska vi gå ut och äta och därefter gå på bio!
Ska bli så himla härligt att göra någonting tillsammans bara vi två. I veckorna så hinner man faktiskt inte umgås så mycket, då flyter det på med saker som ska göras bara.. Gymmet, laga mat, städa, tvätta osv det är sällan man faktiskt hinner umgås och göra någonting. Men jag tycker att det är viktigt att ta sig den tiden med varandra!
Nu ska jag fixa i ordning mig lite snabbt sedan möta upp Madde på stan för en lunch och lite småfix.
Hööörs!




Mysdag!

Jag och Sebbe haft en mysig dag med en lång bakispromenad i solen. Det var riktig skönt ute och att gå hand i hand med någon man älskar är så otroligt underbart. Blev mycket prat och lite skratt, härligt hiho!
Vi var även och handlade en snabbis sedan gled vi ner på stan för att hälsa på Danne och Sebbe skulle handla en mössa på Hollywood. Nu ligger jag här i sängen med datorn medans pojkarna äter och härjar lite med olika appar. De blir förjävla snygga måste jag säga!
Får se hur resten av kvällen utveckar sig..




Pigg tjej och underbart väder!

Vaknade relativt tidigt idag men det brukar jag alltid göra om jag har festat dagen innnan. Ju hårdare jag festar dessto tidigare vaknar jag, haha väldigt konstigt det där eftersom att jag nog är världens tröttast på morgonen!
Igår blev det ju en spontan utgång med mina brudar men jag måste erkänna att jag var nog den mest otaggade tjejen i hela stan igår när jag och Sebbe lämnade lägenheten. Men det löste sig rätt snabbt när jag mötte upp tjejerna på Pitchers och träffade på Stoffe och pojkarna som hade ett bord där. Slog oss ner lite snabbt tillsammans med dom och tog något att dricka men bestämde oss sedan för att dra vidare till Strike och sätta oss där. Även där blev det något glas innan vi drog vidare till Bill och Bob där vi slog oss ner bredvid några trevliga "killar/män" varav en tydligen var polis (?!) men var ur tjänst för kvällen haha.. Men trevligt var det!
Bartendern kom med en gratisbricka shotts till mig och tjejerna som vi svepte på tre röda, lätt att vara oss ;)
Tillslut hamnade vi på Pluto där vi härjade och dansade och den ena var fullare än den andra men på det stora hela så hade jag så himla roligt hela kvällen verkligen. Älskar mina tjejer!
Sista timmen dök även Sebbe och pojkarna upp och eftersom att Simon och det gänget bestämde sig för att dra sig hemåt och tjejerna dansade med varsin kille (haha) så slöt jag upp med dom. Vid stängning så tog jag och Sebbe taxi hem och beställde med oss lite mat. Jag kunde dock inte äta av olika orsaker...
Sitter och väntar på att vimmelbilderna ska komma upp men admin är förjävla seg måste jag säga!
Sebbe sover fortfarande så klart, en riktigt tröttmössa är han hiho.
Jag är grymt sugen på en promenad i det fina vädret, ska nog ringa T på direkten!
Höööööööörs






Utgång!

Jag trodde att det skulle bli en mysig hemmakväll i äckelvädret men istället så kör vi på en sedvanlig utgång. Är inte ett dugg taggad och vet inte alls hur kvällen ser ut över huvud taget vilket jag hatar grymt hårt.
Men det sägs ju att spontan utgångar då man har som minst förväntningar blir de bästa så jag hoppas på det!
Nu ska jag fortsätta fixa mig, kanske slänger upp en bild senare om kameran vill samarbeta.




Helg check!

Jaha då var det fredag igen, herregud veckorna bara flyger förbi verkligen!
Vid den här tiden nästa vecka så har jag förhoppningsvis fått reda på om jag fått jobbet eller inte, wiihoo!
Det kommer att bli en spännande utmaning om jag får jobbet men det är precis vad jag behöver just nu,
någonting vettigt som sysselsätter mig och mina tankar, perfekt!
Just nu är jag irriterad och besviken, som kanske framkom utav mitt tidigare inlägg, så jag försöker hitta någon som kan köra mig till gymmet i detta äckelväder. Men de flesta jobbar ju vid den här tiden så det går inte allt för bra.
Det skulle vara så himla skönt att komma iväg och köra ett redigt pass för att få ur sig lite lite av alla känslor!
Skit samma, jag trotsar äckelvädret för jag pallar inte det här, nu blir det träääääning!
Höööörs!





En osminkad Linda bestämmer sig för att trotsa äckelvädret! Här innan hon kommer se ut som en dränkt katt..

Less tjej,

Jag är så himla trött på att behöva försvara mig, så himla less på att försöka övertyga dig när jag vet att det du baserar dina påhopp speglar din osäkerhet mer än min. Det här säger mer om dig själv än vad det gör om mig!
Tänk om det en dag visar sig att all den skit du lägger på mig inte stämmer. Vad gör du då?!





Svar på tal,

"Anonym om Nätdroger,:
men kan sluta skirva avd fan du äter inegn bryr sig, det är inte precis coolt att du äte rlite låter bara töntigt."

Det blir automatiskt att jag skriver om vad jag äter eftersom att det är en del av min vardag. Sen råkar jag vara väldigt liten i maten vilket jag alltid har varit men nu på sista tiden har det varit extremt vilket jag tycker är jobbigt eftersom att jag vill kunna äta normalt..
Jag påstår absolut inte att det är coolt snarare tvärtom, jag har flera gånger poängterat vikten av att äta!

Och när vi endå är inne på mat redan så slänger jag upp ett super enkelt och jätte gott recept på thaigryta!

Det här behöver du:


  • 3 kycklingfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • 1 burk Thai Green Curry (färdig grytbas)
  • ½ burk kokosmjölk
  • 1 liten burk bambuskott (skivade)
  • 1 liten burk vattenkastanjer (skivade)
  • Champinjoner (stavas det så haha?!)
  • En halv gul lök
Så här gör du:

  1. Bryn kycklingen i en stekpanna tills den är genomstekt
  2. Salta och peppra försiktigt
  3. Bryn champinjonerna och löken i en kastrull
  4. Häll i den färdiga grytbasen och kokosmjölken i kastrullen
  5. Ha sedan i bambuskotten och vattenkastanjerna i kastrullen
  6. Sist lägger du i kycklingen
  7. Låt det kocka upp tillsammans!
Servera med ris!
Om ni känner för att pröva så lägg gärna en kommentar och säg vad ni tycker hiho!

Uppd. Kanske ska tillägga att det här räcker för två personer och matlådor hehe ;)









Glädjerus och äckelväder!

Usch vilket äckelväder det är ute nu alltså, tänker inte gå utanför dörren igen på hela dagen!
Faast, är bra sugen på att ta mig till gymmet lite senare, hm, jobbigt läge!
Har ju precis varit på en jobbintervju och jag tycker att det gick bra, det var lite småläskigt eftersom att det var första gången men chefen var otroligt lättsam att ha och göra med och det var lätt att föra en dialog med honom.
Det var ungefär så som jag föreställt mig men det gick mycket snabbare än vad jag trodde faktiskt..
Det är tydligen bara tre stycken som är kallade till intervju så det var riktigt roligt att han fastnade för just mig och han sa att det var på grund utav min personlighet så det tar jag åt mig flera gånger om hihi!
Det är ett "chefsjobb" (usch vad läskigt det där lät) och om jag får jobbet så kommer jag att gå på utbildning de första veckorna vilket jag ser fram emot enormt mycket.
Jag kan vänta mig svar i slutet på nästa vecka, spännande!

Nu ska jag smälta det här och slå på lite musik!
Idag är jag en glad tjej hiho..










Iväg på jobbintervju!

Nu ska jag strax bege mig till jobbintervjun och jag måste erkänna att jag är grymt nervös trots att det ska bli kul. Jag tror att jag är mest nervös på grund av att jag faktiskt aldrig har varit på en arbetsintervju förut,
mina tidigare jobb har jag ju fått endå hehe ;)
Jag hoppas verkligen att det inte är någon som bara sitter helt tyst och förväntar sig att jag ska prata på non stop.
Men alla har varit så otroligt gulliga så jag känner mig lite starkare nu och det kommer nog kännas bättre när jag väl är där. Jag oroar mig mest för det otroligt härliga vädret utanför som kommer att förvandla mig till en dränkt katt!
Nu måste jag kila så önska mig lycka till nu!







Nätdroger,

Att börja laga mat samtidigt som man mår illa var ingen kombo att rekomendera vill jag lova, uscha!
Gjorde iordning kycklingklubbor och ris till Sebbe medans han sov, stackarn är helt utslagen..
Jag åt en kycklingklubba sedan fick det vara bra för min del,
mår fortfarande väldigt illa och det känns inge bra alls.
Först trodde jag att det var för att jag blev nervös inför morgondagens intervju men jag tror inte att det är det.
Hoppas bara att jag inte blir sjuk under natten för jag får verkligen inte missa det här i morgon..
Vi tittade precis på en dokumentär om nätdroger och dess tillgänglighet. Jag tycker att det är ett otroligt intressant ämne och det är helt sjukt hur enkelt det är att beställa hem något med bara ett klick. Vem som helst kan få tag i droger utan att veta vare sig vad det är eller vad de gör med dig. Att något som kan få dig dödad bara finns ett klick bort är helt sjukt. Det finns så mycket okunnighet, jag förstår inte hur det kan vara lagligt..
När anhöriga till avlidna tonåringar berättade sina historier så blev det extra tungt..
Jag är så fruktansvärt rädd för att få ett samtal någon dag på grund av att det har hänt dig något.. Lämna mig aldrig!





Wiihoo Happyface!

I morse var jag som sagt på ett info möte angående ett jobb. Träffade några efterlängtade killkompisar precis innan så vi bestämde oss för att gå på mötet tillsammans. Först var det en liten föreläsning och sedan fick man chansen att dels prata med cheferna men också lämna in sitt cv om man hade det med sig vilket jag självklart hade.. (!) Pinsamt att skriva upp sitt namn på ett papper, hur seriöst tas det liksom?!
Man kan säga att det fanns två jobbtjänster att söka. En var till den nya resturangen som ska öppnas där de sökte hela femtio personer för olika tjänster. Men sedan var även resturangchefen för en utav resturangerna här i Västerås där och han sökte betydligt färre folk men som var redo att klättra lite i karriären genom olika chefsjobb, är inte hundra procent säker på vad det innebär. Men jag pratade med båda två och lämnade mitt cv.
Sedan följde jag med pojkarna för att de skulle käka, de ville ha pizza så jag fick snällt sitta och titta på hehe.
Men de var gulliga nog att följa med mig för att köpa en sallad från älskade Vivaldi efteråt hiho!
Vi bestämde oss för att våldgästa Simon som man inte har sett röken utav på flera månader känns det som. Stackarn jobbar ju ihjäl sig men tydligen ska det bli ändring på det, bra där!
När jag lämnat pojkarna för att möta upp Natta så ringde min telefon från ett nummer som jag inte hade så jag svarade glatt. Det visade sig vara en utav cheferna, han hade tydligen gått genom mängder av cv som han fått in men fastnat för mitt, och även min presonlighet visade det sig ;)
Så i morgon ska jag på anställningsintervju! WIIIIIIIIHOOOOOOOOO GLAD TJEJ!
Vet ju som sagt inte riktigt vad det är han söker men som jag uppfattade det och som han förklarade det så är det inte ett "vanligt kassajobb". Men jag vill inte uttala mig ordentligt innan jag vet vad det innebär!
Det här är det första jobbet som jag söker och jag har redan en anställningsintervju, bajs nu blev jag nervös..
Förjävla bra jag äääär!

Är på så bra humör så att jag med glädje tar mig an vårat diskbärg här. Sedan blir det träääääääning!






Good Morgon!

Herregud, klockan är tio i 9 och jag sitter redan uppe och är faktiskt relativt pigg. Ska bara fixa håret lite snabbt och sminka mig lite för att sedan bege mig in till stan för ett jobbmöte som börjar vid 10. Är inte så jätte pepp (kan vara för att klockan är 9 !!!) men ett jobb är ett jobb och just nu är det min högsta prioritet.
Och så hemskt kan det faktiskt inte vara!
Igår kväll somnade jag faktiskt relativt snabbt för att vara jag. Jag blev helt utmattad utav alla tankar som hann i fatt mig under kvällen och som fortfaranade sitter kvar. Det sista jag kommer ihåg var att sebbe sa att han älskade mig!
Big love ♥
Nu måste jag skynda mig, bussen går om en halvtimme!
Höööööööörs


Tom

Just nu känner jag mig ganska tom,  eller rättare sagt neutral, det är sällan jag gör det. Oftast är jag jätte glad och självklart händer det att jag är ledsen, men jag är aldrig neutral. Det är alltid en massa känslor igång hos mig!
Det här är en läskig känsla, precis som att man inte har några känslor över huvudtaget.. uscha!
Jag väljer att inte kommentera den här dagen eftersom att den på det stora hela bara har varit knas..
Just nu ligger Sebbe och sover, han vaknade ju upp sjuk i morse men krigade sig till jobbet endå, duktig älskling!
Jag väntar på att T och H ska komma över med Bobbo en sväng eftersom att de skulle åka och handla och självklart ställer jag upp som hundvakt åt sötnosen! Så mysigt att ha honom här hihi..
Funderar på om jag ska laga lite mat åt Sebbe, min aptit är som bortblåst, men han har inte ätit något sedan lunch.
Måste endå väcka honom för att kolla om han ska gå till jobbet i morgon eller inte, jag hoppas dock att han stannar hemma och kurerar sig så att han inte blir lika sjuk som förra gången..

Jag var ju hem en sväng idag men hann dock inte äta där som planerat. Kändes inge bra alls..
Håller på att fixa med min dator som står där, för över alla bilder och musik till min bärbara som jag har här, och det tar sin lilla tid vill jag lova. Gaalet vad mycket bilder och musik det fanns, jag hade glömt bort minst hälften.
När jag är klar så tänkte jag slänga upp flera bildbomber med olika teman så håll utkik!






Aldrig mått så illa,

Fick precis se något som fick mig att tappa den lilla matlusten jag har kvar och spy upp det lilla jag ätit, fan..
Mår otroligt illa och känner mig riktig illa till mods, är så fruktansvärt äcklad och det här känns verkligen inte bra någonstans. Jag hoppas utav hela mitt hjärta att jag slipper se något liknande igen!
Räcker med det här som kommer finnas i mitt huvud vare sig jag vill eller inte. Helvete.








Good Morning Sunshines, rise and shine!

Jag kan inte garantera att det inte kommer upp något olämpligt i det här inlägget eftersom att jag fortfarande sover haha! Herregud vad svårt det är att gå upp så här tidigt när man inte brukar göra det i vanliga fall..
Men det brukar vara rätt så skönt när man väl har vaknat till så jag hoppas på det ;)
Ska på två möten på förmiddagen och det första börjar vid 9 och det andra är vid halv 11 så det blir perfekt.
Därefter ska jag hem för att äta en snabb lunch och därefter bege mig till gymmet för ett konditionspass och ett gympass, det ska bli grymt skönt med en genomkörare eftersom att jag inte hann gymma igår..
Slänger väll upp ett inlägg när jag är tillbaka,
Hööööörs!




Världens bästa flickvän, idag också hiho!

Idag har jag varit extra duktig men jag tänker inte säga varför utifall min underbara pojkvän kikar in här hehe ;)
Men har varit upptagen precis hela dagen vilket förklarar varför jag inte har bloggat något..
Det är en sak jag har tänkt på väldigt länge faktiskt, det är väldigt ofta folk försvarar sig mot kritik genom att säga att andra bara är avundsjuka. Men jag skulle vilja påstå att det sällan stämmer..
Jag vet flera extrema fall då tjejer försvarar sig med just den metoden, de inbillar sig själva att alla bara är avundsjuka därför att de säger vad de tycker och tänker. Jag tycker bara att det här är otroligt pinsamt och man skämmer ut sig så otroligt hårt genom att tro att man skulle vara bättre än någon annan.
Självklart så finns det situationer där avundsjuka ligger bakom men att tro att varje person som kritiserar än gör det för att den är avundsjuk är som sagt bara pinsamt!
Om en person är mindre omtyckt så beror det oftast på att personen i fråga har satt sig i den situationen utav sig själv. Då kanske den borde överväga att ändra på sin attityd eller vad det nu är frågan om, istället för att tro att folk runt omkring sig vill vara precis så.. Okej nu blir det lite virrigt men jag hoppas att ni förstår!
Jag vet en brud som är expert på det här. Hon lyckas på något sätt omvandla i sin hjärna att allt drama som pågår i hennes liv beror på att folk är avundsjuka. Istället för att inse att det folk säger till henne faktiskt är sant!
Det är så otroligt pinsamt och omoget, men mår hon ju heller inte på topp har det ju visat sig..
Så, en tanke jag ville dela med mig av bara..

Nu ska jag hoppa in i en dusch innan Sebbe kommer hem!
Höööörs





Gym och solsidan,

Jag och Sebbe har precis kommit hem efter ett pass på gymmet. Jag sprang på crosstrainern en halv timme sedan körde jag lite mage på det. Nu är jag rätt seg i benen men det var skönt att komma iväg och köra lite!
Nu ska vi göra i ordning lite mat sedan kolla på bästa solsidan.
Blogg you later,


Chill lördag,

Idag så har vi bara tagit det lugnt. Jag och Sebbe åkte ner på stan och käkade på gränden. Det blev fläskfilé, pommes och beasås till det. Kanske inte det allra nyttigaste men Sebbe var grymt bakissugen på det så det fick bli det endå. Jag åt upp all sallad och inte ens hälften av resten av maten. Det såg ut som att min tallrik var redo att serveras igen men jag kunde verkligen inte äta mer än så.. Fint när man lagt ut 120 kr hehe!
Var förbi Danne en sväng på jobbet och sa hej också, blev lite skit snack medans Sebbe tittade runt på lite kläder.
Resten utav kvällen har vi spenderat hos Therese och Hejza, var ett tag sedan vi var här så det är trevligt.
Vi har varit iväg och köpt lite mat och nu ligger vi och tittar på en dokumentär, Super Size Me ?! tror jag..
Förjävla äckligt om jag får uttrycka mig på det sättet. Det handlar om en man som endast får äta Mc Donalds till frukost, lunch och middag i en hel månad. Herregud säger jag bara, det är så sjukt vidrigt..
Mår illa bara jag tittar på det så och eftersom jag redan har sett den så passar jag på att blogga lite hiho!





Jag är besviken..
Återigen räknas man inte till era planer..
Det gör mig ledsen,


Sliten tjej,

Idag är det förjävla slitet vill jag lova, det blev en utgång med mina tjejer igår trots allt hehe. Jag och Elin började lite smått här med att dricka lite och fixa oss lite smått sedan skulle vi ta bussen ner på stan för att möta upp Madde hemma hos Tobbe. Men eftersom att ingen av oss höll koll på tiden så missade vi ju såklart bussen och bestämde oss för att gå ner på stan (?!) Fråga inte varför för jag vet inte..
Men efter att vi gått en liten bit så gav vi upp hoppet och ringde en taxi istället haha. Kändes lite smått ovärt eftersom att det egentligen inte är långt ner på stan alls. Men att gå liksom? Haha noway! När vi står där och väntar på taxin så glider det upp en bil bredvid oss och tutar och det visar sig vara Henry, gullig som han är så skjutsade han ner oss på stan och efter en snabb visit på donken för varsin liten hamburgare eftersom att jag bara hade ätit en halv sallad på hela dagen så landade vi hemma hos Tobbe. Gjorde ju dock bort mig lite på donken kanske haha!
Förfestade lite där sedan drog vi till silk där jag träffade på hur många vänner och bekanta som helst, det var helt sjukt haha. Dansade och härjade sönder med mina tjejer och jäklar vad roligt jag hade vill jag lova..
Tråkigt att respekten hos vissa människor verkar vara obefintlig bara, trots att jag flera gånger förklarade Sebbe som min pojkvän så raggade folk öppet. Det kallar jag brist på respekt, usch!
Efter stängning så köpte pojkarna med sig mat upp till kontoret så blev vi kvar där en stund. Förjävla dryga haha!
Tog taxi hem efter halv 4 någon gång och Sebbe däckade i sängen medans jag själv sovit en halv timme ungefär.
Nu ska vi ta oss ner på stan och äta något gott hiho!






Puss på mina tjejer!

Fredag igen,

Då var det fredag igen och planerna är än så länge lite osäkra, inte helt omöjligt att det blir utgång med brudarna!
Jag har precis kommit till Sebbes lägenhet (!!) efter att ha varit förbi på hans kontor och sagt hej. Slutade med att jag och hans kollegor köpte med oss sallad från Vivaldi och tog med oss upp till kontoret, trevligt!
Sov verkligen jätte dåligt i natt och hade världens klump i magen när jag vaknade som vägrade att släppa så det var skönt att möta upp Sebbe och få lite kramar och pussar, det behövdes och jag känner mig mycket bättre nu..
Men känslan sitter fortfarande kvar där inne och blossar upp då och då. Usch vad jag hatar det här!
Fick bita mig i tungan för att tårarna inte skulle rinna idag på bussen. Så jävla illa verkligen..
Jag hatar att jag ska behöva må så här och jag hatar ännu mer att det inte är jag som har satt mig i den här situationen. Ingen människa borde kunna ta sig rätten till att förstöra någon annans liv..
Det finns något som verkligen skulle kunna få mig på banan, något som skulle kunna få mig taggad på livet igen, för jag måste erkänna att jag just nu är förjävla otaggad, men det är tyvärr inte någon möjlighet för tillfället..
Ni vet lite som en dröm som ligger så pass nära att man kan ta på den, men man vet att den inte kommer slå in.
Och det gör förjävla ont måste jag säga!
Känns inte som att jag borde blogga mer just nu,




Taggad brud!

Har landat i lägenheten efter en trevlig lunch på stan med min älskade Linnea. Vi åt på Global Living för omväxlingskull, båda två tog varsin kycklingpaj med soltorkade tomater plus sallad vilket var väldigt gott!
Jag kom lite tidigt så passade på att titta lite i deras butiksdel och hittade faktiskt lite saker. Det fanns bland annat fräscha kuddar som skulle passa jätte bra in här och lite så..
Det blev en hel del prat som vanligt och det är så himla skönt att samla tankarna över en lunch med en vän!
Nu sitter jag här och tittar på lite lediga tjänster, utbudet är ju inte alltför stort men har några ideér som jag ska bolla med min kära mor och far när jag och Sebbe ska dit senare i kväll för att äta och umgås lite. Vi blir kvar där över natten vilket känns väldigt skönt. Får vi passa på att ta ett varmt och skönt bad när vi endå är där hihi!
Det är så himla svårt att veta vart man ska börja och hur man ska gå tillväga när man ska söka jobb men jag är super taggad på det här nu och kommer köra all in. Jag har vittring på livet igen!
Träffade även på söta lilla Viktor från Enköping när jag var in på Maddes jobb för att checka om hon var där, men såg henne aldrig. Det var ett bra tag sedan jag såg honom sist så det var roligt!
Pratade lite snabbt med Viktor men var tvungen att kila eftersom att jag snart ska träna tänkte jag.
Har ju fått mina piller nu och det ska bli spännande att se om de fungerar hiho! Så himla skönt att jag fortfarande känner samma träningsug medans suget efter godis och annat är som bortblåst. Förjävla härligt vill jag lova!
Nu ska bara fräscha till lite här så att det är roligare att komma tillbaka i morgon :)





Jag och bästa vän på vårat togaparty i somras, big love ♥



Här har ni Viktor och hans blogg hittar ni här http://pyykola.blogg.se/

Lunchdate!

Nu drar jag in till stan för att bjuda min bästa vän på en efterlängtad lunch. Älskar våra små stunder i vardagen, de får mig att stanna upp och må bra hiho. Hon har alltid så mycket klokt att säga även fast det blir mycket skratt!
Det blir något lättare så som sallad eller något liknande hiho..
Nu måste jag kila såååå,
höööörs!


Nyttig och gott!

Medans Sebbe är på gymmet och jag väntar på att den sista tvätten är färdig så passade jag på att blandade i ordning en smoothie. Det är jätte enkelt och jätte gott, dessutom väldigt nyttigt att äta som mellanmål. Eftersom att pojkarna ska träna och sedan laga thaimat så antar jag att det tar ett tag innan vi ska äta och jag var lite små sugen så behövde ha något litet i magen. Provade med hallon och blåbär istället för med apelsin och annanas som jag alltid gör annars.
Kan slänga upp lite enkla recept senare, nu måste jag hämta upp tvätten!





Mums! Hallonen är frysta därför de ser lite konstiga ut..

Pictures of you

---> http://www.youtube.com/watch?v=f7QWZBiNTMc <---

This is the clock up on the wall
This is the story of us all
This is the first sound
Of a new born child before he starts to crawl

This is the war that's never won
This is the soldier and his gun
This is the mother way to buy
The fall praying for her son

Pictures of you, pictures of me
Hung up on your wall for the world to see
Pictures of you, pictures of me
Remind us all of what we used to be

There is a drug that cures it all
Blocked by the governmental wall
We are the scientists inside the lab
Just waiting for the call

This earthquake weather has got me shaking
Inside I'm high up and dry

Pictures of you, pictures of me
Hung up on your wall for the world to see
Pictures of you, pictures of me
Remind us all of what we used to be

Confess to me every secret moment
Every stolen promise you believe
Confess to me, all that lies between us
All that lies between you and me

We are the boxers in the ring
We are the bells that never sing
There is a title we can't win
No matter how hard we must swing

Pictures of you, pictures of me
Hung up on your wall for the world to see
Pictures of you, pictures of me
Remind us all of what we could have been

Pictures of you, pictures of me
Hung up on your wall for the world to see
Pictures of you, pictures of me
Remind us all of what we could have been
Could have been, we could have been

Pictures of you, pictures of me
Remind us all of what we could have been
Could have been


Jag vill jag vill jag vill

Jag vill så himla mycket just nu. Det känns som att jag äntligen har kommit underfund med vilka pusselbitar som saknas, nu gäller det bara att få dem på plats också. Något som kanske är lättare sagt än gjort dock..
Det finns flera saker som verkligen skulle kunna få mig taggad på livet igen, som skulle ge mig enormt med kraft.
Men det är svårt när en del av dessa saker är beroende utav andra, när jag inte själv kan ta besluten, suck..
För en gångskull så vet jag verkligen vad jag vill, vart jag vill ta mig och vart jag vill hamna!
För mig skulle det vara det ultimata, det skulle skapa något som jag längtat efter att få känna och något som jag verkligen behöver få känna. För mig skulle det vara perfekt, men nu handlar det inte bara om mig...

Jag har äntligen lyckats få ner en bild på mitt cv och skrivit ut det, äntligen!
Så idag ska jag sätta mig och titta genom vad jag kan tänka mig att söka på för ställen och börja med det redan i morgon. Jag är supertaggad på jobb! Mår bara sämre och sämre utan att ha struktur i vardagen och det här håller inte. Jag vill kunna leva som jag gjorde tidigare då pengar inte var något problem och det ska jag!
Nu fick jag ett jätte konstigt sms utav min pojkvän så jag måste ringa och fråga vad han menar, med rädsla för att få höra min dagliga dos om hur otroligt dum jag är...
MOOOOT IQ AUTOMOBILEN! eller nåt..






Trött tjej!

Ligger i sängen med datorn i knät, förjävla skönt måste jag säga!
Har haft fullt upp hela dagen med möten (blev ju tre tillslut) lunchdate med Hanna, träning och solning. Men nu har jag äntligen landat hemma i huset. Har ätit lite och tagit en lång skön dusch. Är helt slut..
Det är så mycket tankar och känslor som är på gång i min kropp just nu. Det står helt still i huvudet samtidigt som jag egentligen skulle vilja skrika ut tusen saker som ligger och knager. Men det blir bara fel hur man än gör...
Jag vill så himla mycket men det är omöjligt att göra allting ensam!
Jag började det här inlägget med ett stort leende på läpparna, jag kände ett otroligt välbehag och var glad, men jag avslutar det med en otäck känsla i magen och ett neutralt ansiktsuttryck.. Ledsen tjej..
Höörs!




Full fart!

Idag var jag tvungen att gå upp klockan 8 (kill me) vilket inte var alltför lätt efter en natt med knappt någon sömn alls. Kunde verkligen inte somna i natt utan låg bara och vände och vred på mig medans tankarna flödade..
Men upp kom jag och bokstavligen packade och fixade mig i sömnen. Packade ner min bärbara i väskan utan någon som helst anledning förutom att det blev grymt tungt att bära på tillsammans med träningskläderna..
Ska ju tillbaka till huset i kväll så jag förstår verkligen inte varför jag släpade med den haha!
Hade första mötet vid klockan 10 då jag gick genom lite jobb och så vidare. Sedan fixade jag lite småsaker på stan innan jag åkte till Carlforska för att möta upp Hanna. Vi åkte sedan tillbaka ner på stan eftersom att Hanna hade ett möte på Silk och jag slank med in lite fint sådär hehe. Riktigt sköna människor det där och efter att ha bollat lite ideér så tror jag faktiskt att vi kom fram till något riktigt bra, vad lär ni märka framöver hehe..
Vi passade på att luncha en snabbis innan Hanna skulle tillbaka till skolan och jag iväg på mitt andra möte på lasarettet. Vad jag gjorde där håller jag dock för mig själv..
Nu sitter jag i lägenheten och ska snart ta en pw (powerwalk) ner till gymmet för att köra Hannas pass. Om jag hinner ska jag även gymma en snabbis innan jag måste fixa iordning mig lite lätt för att möta upp Madde på stan.
Det blir en solning och kanske någon lätt fika, får se vad vi hittar på för mys!
Nu måste jag kila, blogg you later!




RSS 2.0