Ikea dags,!

Sitter här och väntar på att Henry ska komma och hämta upp så att vi kan åka till IKEA och kika lite. Sebbe behöver köpa lite nytt till lägenheten, som hatthylla och skoställ och så vidare. Jag bara älskar att gå på IKEA, man hittar alltid så himla mycket fint som man vill ta med sig hem hiho!
Det har varit dåligt med uppdateringar idag men just nu känner jag att jag inte klarar av att dela med mig av så mycket av vad som händer i mitt liv.. Det händer väldigt mycket just nu och tyvärr så är det inte åt det positiva hållet. Och att slänga upp något depp inlägg tänker jag inte göra hehe!
Slänger upp ett inlägg lite senare.



Morötter och dipp, CHECK!

Har precis kollat på senaste avsnittet av "The walking dead", en ny serie som jag och Sebbe har börjat titta på. Just nu är vi på avsnitt fyra och förtillfället finns det inga fler avsnitt att få tag i, den sög ju!
Jag brukar inte vara ett så stort fan av serier då jag har svårt att följa dem, missar alltid massa avsnitt vilket leder till att jag tröttnar. Men den här serien är fan lika spännande varje avsnitt, me like!
Just nu är pojkarna iväg och handlar lite mat, men det verkar som att bara Sebbe kommer med tillbaka.
De skulle ju komma hit men det blev tydligen ändrade planer, hänger inte med i svängarna..
Så det blir "bara" jag och Sebbe som får äta god mat och titta på film, hihi mysigt!
Bad han även köpa med morötter som jag kan dippa istället för chips. Det är i princip lika gott och ungefär dubbelt så nyttigt. Sen att dippen inte är det bästa kanske är smällar man får ta hehe..
Har mått väldigt mysko idag kan jag också berätta. Har kallsvettats hela dagen och känt mig yr, har varit tvungen att sätta mig ner flera gånger för att inte svimma. Jag har heller inte haft någon aptit (vilket jag iofs aldrig har) men jag brukar alltid få ner någonting. Nu fick jag inte ens i mig en halv kycklingfilé..
Har även varit helt skakig i kroppen. uscha otäckt när man inte vet vad det är..
Dock tror jag att jag känner en liten känsla av hunger i magen, får hoppas att det och ingenting annat!
Nu är Sebbe här hiho!
Blogg you later,



LindaLiten´,

Hittade lite gamla bilder på mig haha!
Bjuder på några stycken,

På de två första är jag 14 år haha!

 

 

 

 


Fredag,

Tog lite extra sovmorgon idag eftersom att det var näst intill omöjligt för mig att somna i natt. Trots att jag låg i Sebbes armar och han pillade mig i håret (som jag älskar) så kunde jag inte slappna av..
Vad det beror på är alldeles för personligt så det tänker jag inte gå in på här i bloggen!
Men tillslut måste jag endå ha somnat och för en gångskull så drömde jag inga mardrömmar på hela natten. Annars har det varit standard varje natt vill jag lova..
Nu har jag precis varit ner i tvättstugan och slängt in lite tvätt, ska försöka fixa något att äta under tiden. Mår dock jätte illa men det är viktigt att jag få i mig någonting eftersom att jag är så dålig på att äta.
Tror jag gör i ordning lite nudlar och en grönsakstallrik, det är lätt att äta.
Om jag känner mig lite piggare så hade jag även tänkt att städa och fixa lite innan Sebbe kommer hem. Det är ju trots allt fredag och jag tror inte att han vill tänka på städning det första han gör när han kommer hem. Det blir ingen utgång ikväll trots att jag vill, men jag kan helt enkelt inte. Sebbe skippar också det för att vara med mig vilket jag uppskattar hundra gånger om, tack gubben!
Får dåligt samvete eftersom att det är löning och grejer och jag vet att han vill ut, men det var hans eget beslut och det är jag som sagt glad för..
Får se vad vi hittar på men han ville bara vara hemma och ta det lugnt, kan bli mysigt hiho!
Hittade lite gamla bilder på mig (haha) som jag tänkte slänga upp i ett senare inlägg.
Blogg you later bitches,



Svar på tal,

EVELINA om Fräscht.!:
varför skriver du .? ,! hejdå, .:) bitCHÄÄz, är du beroende av , knappen eller?!?!???W?kgh särskrivning på o sminkad föressten.

Så vitt jag vet har ordet "bitCHÄÄz" aldrig förekommit i min blogg faktiskt. Och vad det gäller ,,, så vet jag faktiskt inte varför jag gör så, det sker automatiskt! Jag är ju tyvärr inte mer än mänsklig så det finns säkert fler särskrivningar än så ;)
Och föresten, föresten stavas med ett s!
(och med två r tydligen haha)


Fräscht.!

Har precis kommit ut ur en varm och skön dusch. Passade på att lägga i en hårinpackning medans jag rakade benen o s v så nu känns håret super fräscht. Passade även på att skrubba hela kroppen och smörja in mig så nu är jag lika len som vanligt och luktar "coconut" hihi.
Det är faktiskt något som jag alltid får komplimanger om, att jag är så len hihi!
Köpte ett jätte bra Body Butter när jag var på KOS med tjejerna. Den är ganska fet men sugs upp utav huden direkt vilket är skönt så att man slipper allt kladd som kan bli annars..
Gjorde också rent ansiktet på djupet och smörjde in mig, så himla skönt. Dock kan jag erkänna att jag har haft sjukt tur med min hudtyp. Jag kan utan att överdriva säga att de finnar jag har fått genom hela livet kan räknas på två händer. Jag tror aldrig att jag har haft två finnar samtidigt ens en gång!
Jag är verkligen så jäkla glad att jag har sluppit det problemet för finnar är inte fint. Men samtidigt så kan man ju inte göra så mycket åt dem när de väll sitter där.
Gäller att ta hand om huden i förebyggande syfte! Precis som med resten av kroppen,

Jag har tänkt på en grej, (oh noo tänker ni) tjejer (och killar med förstås) som slutar lägga ner tid på sig själva och sitt utseende för att de skaffar pojk/flickvän är riktigt tragiskt..
Jag menar vem vill ha en slaffsig partner som inte tar hand om sitt yttre och går runt i mjukisar varje dag.
Självklart menar jag att man ska kunna gå o sminkad och sätta på sig lite skönare kläder efter en dag fylld av jobb eller skola. Men jag hoppas att ni förstår min poäng!
Jag vet många som skaffat pojk- eller flickvän och som helt plötsligt inte lägger ner lika mycket energi på sig själva och sitt utseende. Och nu tänker ni "Ja men utseendet är inte allt"
Nej men till 99 % är det faktiskt därför eran parter blev attraherad av er från första början!
Jag tror att det har en negativeffekt på ett förhållande om man inte tar hand om sig själv och sitt yttre.
Jag vet själv av egna erfarenheter att en kille som inte tar hand om sitt yttre och som inte bryr sig om vad han sätter på sig just för att han inte måste "anstränga sig längre" BLIR mindre attraktiv.!

Här är några av mina favoriter från The Body Shop,
Kostar 165 för 200 ml,

 








To the moon and back,

Kunde inte somna.

She’s taking her time making up the reasons
To justify all the hurt inside
Guess she knows from the smile and the look in their eyes
Everyone’s got a theory about the bitter one
They’re saying mamma never loved her much
And daddy never keeps in touch
That’s why she shies away from human affection
But somewhere in a private place
She packs her bags for outer space
And now she’s waiting for the right
Kind of pilot to come
And she’ll say to him
She’s saying

 

I would fly to the moon and back
if you’ll be
If you’ll be my baby
Got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby

She can’t remember a time when she felt needed
If love was red then she was colour blind
All her friends they’ve been tried for treason
And crimes that were never defined
She’s saying love is like a barren place
And reaching out for human faith is
Is like a journey I just don’t have a map for
So baby’s gonna take a dive and
Push the shift to overdrive
Send a signal that she’s hanging
All her hopes on the stars
What a pleasant dream
Just saying

 

I would fly to the moon and back if
You’ll be
If you’ll be my baby
Got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby

 

Hold on hold on

 

Mamma never loved her much
And daddy never keeps in touch
That’s why she shies away from human affection
But somewhere in a private place
She packs her bags for outer space
And now she’s waiting for the right
Kind of pilot to come
And she’ll say to him
Just saying

 

I would fly to the moon and back if
You’ll be
If you’ll be my baby
Got a ticket for a world where we belong
So would you be my baby

 

 

 


Hemma i Västerås igen,!

Som rubriken lyder är jag alltså hemma i Västerås igen, lite tidigare än väntat. Men efter en näst intill sömnlös natt och tankar som bokstavligen talat förvandlade min kropp till en tickande bomb så bestämde jag mig för att åka med Matilda de 7 milen hem till Västerås igen vid 6 i morse. Tack Matilda!
Är väldigt ledsen för att jag åkte hem tidigare än planerat men jag kände att jag var tvungen. Skulle kunna stanna där hur länge som helst just för att det känns som att vardagen stannar upp och alla problem blåser bort, men det är ju just det, mitt liv här i Västerås stannar inte upp för att jag gör det..
Den här gången kommer det absolut inte dröja lika lång tid innan jag åker dit igen. Och förhoppningsvis kommer Matilda hit någonting också snart. Min underbara älskade vän!
Imorse när jag kom till Sebbe så låg han däckad i sängen medans Robin låg på soffan. Fick tvinga honom upp till jobbet och jag överdriver inte om jag säger att han fortfarande var full.
inte okej någonstans.!

Det spårade ju igår vilket är en av anledningarna till att jag kände att jag ville hem..
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite grann.
Blogg you later!



Mysdag,

Har precis städat lite här och kom på att det var förvånandsvärt tyst i huset för att innehålla fyra små barn. Så jag går upp på övervåningen och hittar de tre minsta sittandes i sängen medans storebror försöker sätta på en film.
Det är så roligt att se när syskon faktiskt gör någonting tillsammans utan att småtjaffsa, efter några tillbakaspolningar och lite hjälp ifrån mig så fick vi igång filmen och fyra nöjda småttingar sitter nu där uppe och tittar.. Det är fortfarande förvånandsvärt tyst så jag lär gå upp och titta så att de inte har slocknat på hög.
Då blir till omöjligt att sova senare..
Så fort Matildas föräldrar kommer hem så ska vi fixa iordning oss och göra någonting vettigt av den här iskalla dagen. Vi funderar på att blunda för kylan och resa till solarieöarna för en kortare period, skööönt!
Har fått flera söta sms från mina vänner som undrar vart jag har tagit vägen och hur det är med mig. Jag kan lova er att de smsen värmer så pass mycket att kylan utanför faktiskt inte spelar någon roll. kärlek!
Måste erkänna att jag saknar Sebbe lite också, fast jag kom hit igår hehe. Han skulle visst ut med jobbet ikväll så jag hoppas att de får trevligt och att han orkar upp i morgon till jobbet ;)
Nu ska jag vara lite social med Hulda.
Blogg you later bitches




Good morgon,!

Vaknade för ungefär en timme sedan efter att Thom kom in och skrek på Matildas rum. Jag besämde mig för att gå upp medans Matilda låg kvar, något som näst intill aldrig händer haha! Har inte sett Thom på bra länge så det var roligt. Har suttit och målat lite med barnen som är hemma från skolan eftersom att de är sjuka. Just nu sitter jag med en utav kattungarna i knät och myser hihi. De är så otroligt söta,!
Kunde inte somna i natt, låg som vanligt och tänkte för mycket och det blev extra svårt eftersom att Sebbe inte låg bredvid mig. Vi sover ju tillsammans nästan varje natt..
Men efter ett tag fick jag sällskap utav en av kattungarna, först somnade han på mitt bröst, vågade knappt röra mig haha! Sedan skulle han absolut sova i mitt ansikte och det spelade ingen roll hur många gånger jag puttade ner honom haha. MMS:ade Sebbe några bilder när vi låg där och mös hihi..
Idag ska vi nog bara ta det lugnt, sitta lite barnvakt på eftermiddagen sedan hittar vi nog på något till kvällen.
Blogg you later,


Befinner mig i min fristad,

Redan första gången jag satte min fot här hos Matilda så kände jag mig hemma, och det gör jag fortfarande. Trots att det var sju år sedan jag första gången kom hit. Under alla dessa år har jag alltid känt mig lika välkommen!
Det är som att jag dyker in i en helt annan värld när jag kommer hit, ett försök att fly ifrån vardagen.
Jag känner mig aldrig så lugn som jag gör när jag är här, och så har det alltid varit.
Jag kommer ihåg i högstadiet när jag mådde som absolut sämst och bara gick halvdagar i skolan, jag kämpade mig genom varje dag för att jag visste att jag då skulle komma fortare hit, det var min fristad för att jag skulle orka ta mig genom nästa vecka. Jag i princip bodde här varje helg och absolut på loven!
Trots att det tog omkring två timmar att köra så skjutsade mina föräldrar mig alltid efter skolan varje fredag.
Jag har så otroligt mycket minnen här ifrån och en gång var det som mitt andra hem.
Nu har saker förändrats de senaste åren men idag när jag klev in genom dörren så kom samma gamla känsla över mig igen. Här kan jag känna mig trygg och må bra, samtidigt som att det är helt okej att vara ledsen ibland.
Jag älskar Matilda och alla här, de vet nog inte hur mycket de egentligen har gjort för mig!
Nu ska vi mysa ner oss i sängen med lite gott och titta film, plockar nog med mig en utav de sex kattungar som springer runt mina fötter just nu hihi,mys!





Snart sitter jag på tåget här ifrån,

Nu har jag precis fixat det sista som måste in till AF, så jag ska svänga förbi där en snabbis när jag är nere på stan. Sedan köper jag med mig en sallad och sätter mig på tågt mot min underbara saknade vän!
Ska bli så himla skönt att fly några dagar vill jag lova..
Sebbe var så gullig, han tyckte inte att jag skulle åka för att det skulle bli så tomt här, aw hjärtat då!
Tänkte fixa här lite snabbt innan jag drar, så slipper han diska och så när han kommer hem trött från jobbet.
Vilken snäll flickvän jag är hiho!
Bloggar igen när jag har landat hos Hulda!


Flyr från Västerås,

Kom precis in efter att ha sprungit till och från gymmet. Körde bara tre magövningar med tre rep. sedan tappade jag suget på grund av lite olika anledningar. Så jag bestämde mig för att springa hemåt igen, men jag tog en rejäl omväg istället, det var riktigt skönt att springa med musiken dunkandes i öronen..
Har alltid varit duktig med att springa, i somras, höstas så sprang jag milen utan problem.
Men nu var det ett tag sedan jag sprang ute, har mest sprungit på gymet. Skönt att vara igång igen!
Som rubriken lyder så kommer jag att fly Västerås för några dagar till min mycket saknade vän Matilda.
En gång i tiden var hon min andra halva och vi gjorde precis allting tillsammans. Jag bodde där på helgerna och i princip hela loven. Men nu umgås vi inte alls lika mycket längre utav olika anledningar.
Saknar henne så otroligt mycket så det ska bli riktigt skönt att få komma dit ett par dagar!
Slippa trötta Västerås och allt runt omkring..
Nu ska jag och Sebbe sätta oss i soffan och äta medans vi tittar på "ung och bortskämd" BÄSTA!



två jätte gamla bilder på mig och Matilda!

 


En lista för er nya,! (och gamla haha)

På senaste tiden har det varit en hel del nya läsare som har hittat till min blogg vilket jag tycker är hur roligt som helst. Därför tänkte jag uppdatera med en lista för ni ska få lite koll på vem jag är hiho!

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du: Bruna
2. hur lång är du: sist jag mätte var jag 157 ½ men det var ett bra tag sedan,
3. vilken hårfärg har du: Brunt
4. långt eller kort hår: Låångt hiho
5. piercingar i anisktet: öronen?!
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: ska införskaffa mig ett par mörkblå linser
7. hur lång skulle du vilja vara: Det är charmigt att vara kort, men liite längre kanske.
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Är nöjd som det är nu,
9. vill du ha kort eller långt hår: Jag vill ha låångt
10. skulle du vilja ha piercingar: Ne men går i tatueringstankar


Senaste du
11. åt mat: Nudlar och tomat
12. drack: Ett glas med C - vitamin
13. du fick sms av och vad de stod: När ska du på stan? :) - Madde
14. du skrev sms till och vad du skrev: Du är underbar vännen. Saknar dig. Ja gör det, känns som att det var ett tag sedan vi sågs. Big love <3 - Linnea
15. Sa: Pratar med mig själv hela tiden haha!
16. kramade: Sebbe hiho!


kärlek
22. ditt förra/nuvarande förhållande va/är med: Sebbe
23. ditt längsta förhållande: 2 ½ år
24. med vem då: Mattias
25. när någon säger din första kärlek vem var det: Siimon
26. är du fortfarande kär i personen ovan: Ne men han är en av mina bästa killkompisar
27. gillar du någon just nu: Min pojkvän självklart,
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: Helt seriöst, 2 !
29. vill du vara singel: Förtillfället, Nej!
30. vill du gifta dig: Längtar verkligen till den dagen..


vänskap
32. de som vet mest om dig: Mattias, Matilda, Manno och Linnea
33. den vän som du har kännt längst: Som jag umgås med nu?! Linnea, Madde, Tobbe och Simon
34. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: En bästa vän!
35. någon du saknar att umgås med: Min andra halva Matilda
36. en av dina bästa flickkompisar: Linnea och Madde
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Matilda och Manno
38. den du har mest minnen med: Jag och Matilda har gjort mycket galet vill jag lova hiho
39. bra vänner du inte träffar ofta: Manno, usch vad jag saknar!
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: Sii


övrigt

41. musiksmak: Fastnar aldrig för en viss grupp utan alltid för låtar, så det blir allt möjligt.
42. sport: fotbollen (spelar inte just nu) och hästarna!
43. galen eller lugn: Gaaaalen!
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: Ja det var ett tag då jag tog hand om min röst,
45. dricker du alkohol: hehe ja!
46. Finns det något du verkligen inte tycker om: massor, men inget värt att lägga ner energi på!
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Nu på hösten blir det mycket leggins och stickat,
48. vad tänker du på just nu: träna, träna, träna
49. någonsin haft en otrogen kille/tjej: Jotack,!
49. någonsin kysst/pussat/något annat med en kändis: kändis och kändis..
50. Har du nånsin vart i slagsmål: vevarn Linda, haha!





 

 




Helgen i korta drag,

Sådär ja, äntligen lite ledig tid. Det har varit fullt upp de senaste dagarna, motivationen har inte varit på topp heller, men nu så. I fredags var jag ute med Elin och tjejerna, jag hade grymt roligt och kände för en gångsskull att jag kunde slappna av och njuta hela kvällen lång. Efter en mindre förfest tog vi taxi ner på stan och hamnade efter många om och men på Silk. Och som nog de flesta vet var ju våran allas hatade och älskade Kissie där som gäst DJ haha! Jag tyckte själv att hon höll en väldigt låg profil och märkte inte alls av att hon var där. Men det var grymt mycket folk!
Det blev mycket dricka och mycket dans med gamla vänner som jag inte har sett på jätte länge, asnice!
Vid stängning var det näst intill kaos men jag lyckades få syn på Sebbes killkompisar som stod nästan längst fram i kön så jag lyckades ta mig fram till dom ehe! inte uppskattat av resten av kön lalala..
När jag väl kommit ut och kommit till bussen så har jag ju självklart missat den och i samma veva dör min mobil. perfekt! Men med lite letande efter någon med något användbart nummer, lite stapplande med högklackar i snön, lite taxi åkning, lite mer stapplade i snön och tillslut skjuts kom jag äntligen hem,!
Lördagen spenderades i väntan på att Sebbe skulle vakna, jag var vrålhungrig och bakis men som den snälla flickvän som jag är så lägger jag mig i soffan för att vänta. Jag hinner kolla på tre filmer och dö några gånger om innan han vaknar haha! ej ookej..
Slutade med att vi åkte in till Hongkong för att äta Kinabuffé. Eller pojkarna åt buffé och jag beställde in fyra små rätter, det räckte för mig hiho. Så himla gott var det, MUMS!
Kvällen bestod utav filmtittade hos några vänner här i närheten. Dock somnade jag med huvudet i Sebbes knä och sov mig genom hela filmen. Vi var väll inte hemma förens vid sex på morgonen hehe.!
Och nu till söndagen som verkligen var guld värd vill jag lova!
Jag och min familj tog in på Västerås exklusivaste spa för att få lite behandlingar, relaxa och bara umgås. Det var heelt underbart vill jag lova och verkligen något som vi alla förtjänade. Trots att det kostar en hel del så är det verkligen värt varje krona, spa är verkligen något som alla borde unna sig då och då. Man känner sig verkligen som en ny människa efteråt!
Funderar på att ta med Sebbe dit nu framöver, gymma lite, få lite massage och bara ta det lugnt.
Det var ett super fräscht ställe, jag tog lite bilder som ligger på systers kamera så de kommer upp så småning om hiho!
I dag är det massor av To Do, så jag lär sätta igång på engång.
Blogg you later,



 

 

(bilder lånade från google)




Blev precis ollad,

Blev precis ollad för ungefär femtionde gången idag, eeeuww!
Jag som tyckte att jag var supersnabb i morse och ollade alla både högt och lågt, typiskt!
Och för er som just nu tror att jag är helt dum i huvudet eller inte har en aning om vad jag pratar om så kan kanske det här smset som jag vaknade av i morse förklara saken:

"**SPLATT**
Du har precis blivit ollad...
Det här är kuk-kriget 2010-2011!
Det finns en regel:
Du får inte daska på någon som redan har daskat på dig!
Lycka till med ollningskriget!

 


Hungrig tjej!

Åh nu är jag irriterad! Har stressat hela dagen utan en mat bit i magen och det säger ju sig självt att det var ju kanske inte det bästa. Först skulle jag in på AF en snabbis (trodde jag) men det visade sig vara världens kö så det var bara att ta en lapp och känna sig precis lika värdelös som alla andra haha!
nee men aa..

Skönt att jag ska fixa iordning mitt CV i morgon så att jag slipper den där skiten!
Har ju några jobbalternativ som jag ska kolla upp, taggad as hell..
När jag köat en halv timme stod det klart att jag inte skulle hinna hem i tid för att släppa in Asmir som ska fixa elen, jag skulle heller inte hinna möta upp ***** för att få *******, men det löste sig bra endå. När jag äntligen var klar där så träffade jag på Daniel så det blev ett snabbt hej och lite små snack. Han ska också på hockeyn ikväll (han håller dock på leksand) så vi ses troligtvis där, trevligt!
Sedan fick jag skynda mig vidare för att hinna till UM, vad jag gjorde där håller jag dock för mig själv!
Självklart var det världens kö där också,
fan gör västeråsarna inget annat än knulla utan kondom, någon?!
Tillslut var jag färdig även där och skyndade mot älskade Vivaldi för att köpa med mig en sallad hem till Sebbe. Som tur var försökte jag ta ut pengar innan och det visade sig att hela Swedbanks system låg nere så det gick varken att ta ut pengar eller betala med kort. Min enda tanke var, DÖ.
Så nu sitter jag här och har precis ätit upp en såndär liten färdiglagad ost och skinkpaj.
Nyttigt nej? Ångetst JA!
Blir upphämtad om en timme för att åka och titta på hockeyn så jag hinner inte träna där i mellan heller.
Får helt enkelt köra en ordentlig genomkörare imorgon, ser fram emot det!
Idag får jag även min sladd så att jag kan slänga upp mer vardagliga bilder här i bloggen, ruuulit!






Stress Tisdag,

Idag vaknade jag av att solen lös mig rakt i ansiktet, underbart för en gångskull hihi!
Strax därefter plingade hantverkaren på dörren, han ville komma in och tapetsera så det är han i full gång med nu. Väntar med spänning på resultatet hiho!
Har även varit ner i tvättstugan och slängt in två tvättar som jag måste vänta på innan jag drar ner på stan för att luncha med en vän. Ska passa på att göra mig iordning så länge. Sitter här och ler för mig själv, det är så otroligt underbart när solen kikar fram efter några gråa och trista dagar. Energin flödar!
Har ju som sagt inte mått så bra de senaste dagarna och har därför kanske utelämnat lite mer av mitt privatliv än vad jag brukar. Igår kväll innan vi somnade så låg jag i Sebbes armar och vi pratade om allt och inget. Jag fick ur mig så mycket av det jag bär inom mig och vilken befrielse det var. Just då när jag låg där kände jag mig så himla liten och trygg, då visste jag att allting skulle ordna sig. Även om det är en bit kvar!
Vi somnade inte förens efter två, och självklart lyckades han försova sig i morse stackarn. Trots att han stressade sönder så missade han bussen och kom tillbaka hem hit och var inte glad någonstans..
Jag var så trött så jag var nog inte till så stort stöd, ska nog skicka ett sött sms till honom på en gång hihi.
Men som sagt, mycket på schemat idag och ska se till så att jag ser någorlunda okej ut innan jag visar mig för allmänheten hehe ;)
Blogg you later!





Ta mig tillbaka till solen och värmen,


En kväll full av träning,

Bestämde mig för att springa en vända i regnet innan Sebbe kom hem från jobbet. Det var riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Luften blir fräschare och det blir lättare att andas vilket gör att man orkar springa längre, perfekt!
Sen att man ser ut som en dränkt katt på köpet är väll en smäll man får ta hehe..
När Sebbe kom hem så hämtade Asmir och grabbarna upp oss och vi åkte till gymmet. Det var tråkigt mycket folk vill jag lova men som tur var så erbjöd sig en kille sin crosstrainer tlll mig när han såg att jag väntade,
en riktig gentleman haha!
Tanken var att jag bara skulle värma upp i tio minuter men bestämde mig för att köra på en halv timme i rätt högt tempo och ganska tungt motstånd. Det kändes i benen eftersom att jag redan sprungit en vända innan. Jag körde även lite mage och armar vilket var skönt. Tog det dock lite lugnt eftersom att förkylningen fortfarande spökar.!
När jag var klar så hade Sebbe några rep. kvar på en magövning. Vikten han använde sig av var bara några kilo ifrån mig haha! Han får använda sig av mig nästa gång, fria vikter är ju som sagt bäst ;)
När vi kom hem så lagade vi mat enligt schemat och mös sedan ner oss i soffan för att kolla på det nya avsnittet av "ung och bortskämd" haha BÄSTA på länge, lööv it! Daniel är så jävla skön haha!
Sebbe tycker att jag platser där, jag förstår inte vad han menar.. ehe!
Efter det tog vi en varm och skön dusch, med happy ending, haha driver, ellllller?!
Det blir en tidig kväll ikväll tänkte jag precis skriva men så såg jag att klockan är kvart över elva, ojdåå..
Imorgon har jag massor att göra!
  • Tvättstugan
  • Möta upp en vän för lunch
  • Viktigt möte
  • Släppa in Asmir så att han kan fixa elen
  • Möta upp ***** för att ta emot *******
  • Träna
  • Hockeyn, vik - leksand (!!)








Skön just nu,!

Medans jag städar och fixar här hos Sebbe så spelas den här låten,
Rihanna Ft. Eminen - Love the way you lie 2
Synd att kvaliten är lite dålig bara,





Angående bilder,

Som jag sa tidigare idag så har jag tyvärr ingen sladd här så att jag kan föra över bilder till datorn. Det är en utav anlednigarna till att det inte finns några bilder på mig och min pojkvän tillsammans. En annan anledning är att när jag tänker efter så har vi faktiskt ingen bild på oss tillsammans, förutom några festbilder.
Vårat förhållande är relativt nytt vilket också kan vara en anledning.
Så där har ni svaret, ganska enkelt va?! :)
Men vi får väll försöka fixa ihop en bild haha!



Saknaden är obeskrivlig,

Det finns där hela tiden, påminer mig varje dag.
Känslan av saknad är obeskrivlig.











Skulle ha tagit med mitt duntäcke,

Sitter här och fryser som bara den, typiskt att min egna privata värmekälla är på jobbet. Imorse vaknade vi tidigt utav att hantverkare droppade in en efter en. Sebbe kilade iväg till jobbet i regnet stackarn. Jag har ju dragit på mig en förkylning och känner mig inte alltför pigg så jag försökte få lite mer sömn men det var ju i princip omöjligt med allt skruvande, bankade och jag vet inte allt. Men nu har det bytt bänk och luckor i köket och det blev riktigt bra! De har även börjat med att tapetsera om, eller a, något liknande..
De gamla tapeterna sitter kvar men de har spacklat och haft sig. Eventuellt skulle han komma tillbaka senare idag annars skulle han komma i morgon bitti, perfekt!
Det ser ut som ett bombnedslag efter att de varit här. Är det verkligen meningen att de ska lämna allting och gå? Det ligger långa tapetbitar och massa skit över hela golvet i hallen och köket...
Jag som damsög igår!
Nu ska jag se till så att allting kommer på sin plats igen, vi var ju tvugna att plocka ur precis alla skåp och hyllor i hela köket i och med att de skulle byta luckor. Så jag tänkte fixa det så att Sebbe slipper hålla på när han kommer hem från jobbet. Sedan ska jag ut med allt skräp och därefter ta en varm och skön dusch, myys!
Ska försöka sova några timmar också, sov knappt någonting alls i natt. Väntade med att gå och lägga mig så länge som möjligt för att när jag väl lägger mig i sängen så blir jag klarvaken och alla möjliga tankar som jag har försökt att tränga undan ploppar upp.. Det kommer att göra mig galen!
De få timmarna jag lyckades sova så sov jag så himla oroligt också, uscha..
Blogg you later bitches,!



bjuder på en halvgammal bild!
När jag åker hem nästa gång (troligtvis i morgon) så ska jag se till att
få med mig sladden till datorn så att jag kan föra över bilder dagligen.
Då kommer det fler bilder som dessutom blir mer vardagsrelaterade!


Farsdag middag och mys!

Kom precis tillbaka hem till Sebbe efter att ha varit hemma hos mig några timmar nu på kvällen. Eftersom att det är farsdag så passade vi på att mysa till det lite eftersom att jag inte har varit hemma så mycket den senaste tiden. Mamma hade fixat jätte god mat och vi fick blandannat musslor till förrätt hihi, mums!
Av mig och min syster fick pappa ett par fodrade skinnhandskar sedan en film som han önskade sig..
Efter maten mös vi ner oss allihoppa i soffan och tittade, dock var jag och Sebbe helt slut både två. Kom ju som sagt inte hem förens vid halv sex i morse, ej okej!
Nu har han slocknat här i sängen med kläderna på, jag förstår inte hur han kan somna så fort alltså!
Imorgon är det måndag och en ny vecka med nya tag. Jag ska se till att få iordning på mitt cv så fort som möjligt för att kunna sätta igång med jobbsökandet på allvar denna vecka. Känner mig grymt peppad eftersom att jag håller på att bli gaalen av att inte ha något struktur på vardagen. Får hoppas att jag hinner förbi med mitt cv på Carlings innan de slutar söka personal.. Men de anställer ju och andra sidan inte från ena dagen till den andra så det borde inte vara några problem.
Men jag ska se till att det blir gjort så fort som möjligt.
Jag ska även passa på att övningsköra nu när pappa kan läsa delar av deras kurs hemma. Han håller ju på att vidarutbilda sig, han jobbar ju på ett av Sveriges största fängelse. Ett jobb som förövrigt är sjukt underbetalt om man jämför med vilka risker de utsätter sig för varje dag. 4 av pappas kollegor blev misshandlade av en intagen, och de leder inte ens till rättegång. Utan då menas det på att den intagne har tyngre grejer att ställas inrätta för. Vadfan är det för system, varför inte bara lägga på misshandeln på det och straffet blir längre?! Nej för så funkar det ju tydligen inte här i Sverige..
Tänk att gå till jobbet varje dag och känna att det finns en chans att bli misshandlad, utan att det ska bli några påföljder.. Snacka om psyke!
Ingenting får hända min älskade pappa!
Nu ska jag ta och väcka tröttmössan, iaf så att han kan få av sig kläderna haha!




en gammal bild på mig och pappa!



Här är han,

Postat av :Anonym

kan du slänga in bilder på dig och din pojkvän eller? ganska meningslöst att du skirver om honom hela jävla tiden och man ver inte ens hur människan ser ut?

2010-11-14 @ 18:13:39

Fick denna kommentar till en tidigare inlägg. Dock måste personen i fråga ha missat bilden som jag la in senast för någon dag sedan hehe. Men jag slänger upp en bild till er nyfikna ;)



Ps. Jag förstår inte grejen med att kommentera anonymt,
kom igen nu, vill ju veta vilka ni är hiho! Ds.



Tröttsöndag,

Usch vad trött jag är, vi var inte hemma förens vid halv 6 i morse. Jag och Sebbe spenderade kvällen hemma hos ett par vänner som bor några lägenheter bort. Pojkarna kollade på film medans jag och Therese satt och pratade skit i köket. Blev en hel del flams med lite vettigt fick vi nog också in hehe..
Kollade även på en dokumäntär om "crystalmeth" Metamfetamin, som är ansed som världens farligaste drog. Ruset kan vara upp till tolv timmar men vid återdosering kan man fastna i ett rus som varar flera dagar (!!) Det liknar amfetamin men är något kraftfullare och mera beroendeframkallande. Dessutom är det mycket billigare. Det var sjukt att se vad människor förvandlades till, fyfan!
Men det är endå rätt intressant att sitta och klicka runt lite..
Men nog om det!
Snart blir jag och Sebbe upphämtade av min kära far för att åka hem till oss. Vi ska äta lite sedan blir det nog bara att umgås lite, trevligt! Troligtvis åker vi hem till Sebbe igen senare ikväll för att imorgon kommer de och tapetserar om hallen och köket här och då måste jag vara hemma eftersom att Sebbe jobbar. Ska bli spännande att se hur det blir, roligt med nytt!



Låter bilden tala för sig själv,





Det är lördag och det är lugnt,

Ikväll ska de flesta ut men jag känner verkligen inte för att beblanda mig med en massa människor. Det har varit så himla mycket skit de senaste helgerna och det har helt enkelt fått mig att tröttna (!!)
"Krogenvärlden" är så himla falsk, allting med den är falsk. Tjejen man knappt känner kommer fram och kramar om en precis som att det är så vi alltid har gjort (??!) Killen man träffat på något förfest för ett bra tag sedan blir förbluffad när man inte känner igen hans ansikte i dimman.
Alla är vänner med alla helt enkelt, tills något heelt oväsentlig händer och alla blir ovänner med alla.
SKÅÅL!
Men jag ska inte säga något för jag vet att jag kommer stå där precis som alla andra helger, tragiskt men sant haha! Det är som att hata något man älskar!
Idag vaknade jag dock upp med ett leende på läpparna och det har hållt i sig hela dagen, så himla skönt. Som sagt så var jag hos farfar tidigare idag för att äta farsdaglunch med familj + faster och kusin.
Det var ett bra tag sedan jag träffade min kusin trots att vi är lika gamla och bor i samma stad. Det är verkligen så himla tråkigt. Ska se till att höra av mig så att vi kanses och hitta på något!
Det blev god mat och lite kortspel, jag tog hem potten sista rundan ehe..
Efter det blev jag avsläppt hos Sebbe, vi har bara tagit det lugnt och myst lite. Nu ska vi se till att få något i magen (läs:gå rakt över gatan till pizzerian) och sedan traskar vi nog över till Vatanen. Det var lite pojkar där som skulle ut så det blir väll att umgås lite innan de drar vidare till krogen.
Det skulle inte förvåna mig om jag blir super taggad när jag väl sitter där och hör musiken och ser pojkarna dricka, det skulle vara så himla typsikt mig. Alltid sista sekunden.. Spontan ska man vara!
Aha nu hör jag att min kära pojkvän har deckat i sängen, ZzzZzZZz, Hm vad var det, typ, 4 minuter kanske, knappt det, som vi pratade med varandra. Han är tamefanimig otrolig den där pojken!
Ska hoppa i sängen för att väcka honom nu, gud vad glad han kommer bli!
Slänger upp ett inlägg senare,!




Goood morning sunshines rise and shine!

Håller på att fixa iordning mig här hemma för vi ska hem till farfar för att äta en för tidig farsdaglunch/middag. Är dock inte ett dugg hungrig trots att det enda jag åt igår var lite chips till filmen igår kväll. Det är verkligen inte okej jag vet men min aptit har försvinnit iväg långt bort någonstans..
Men det brukara vara god mat så jag hoppas att jag kan få i mig lite iaf!
Blir säkert några parti "stopp" också, haha ett måste när släkten träffas. Haha guuud vilket tråkigt inlägg, jag känner mig minst som 60+ just nu. Men lovar att komma med lite roligare shit så fort jag landat hemma hos Sebbe.
Blogg you later!


Några rader som fastnat i min hjärna,

He drowns in his dreams
An exquisite extreme I know
He’s as damned as he seems
And more heaven than a heart could hold
And if I try to save him
My whole world could cave in
It just ain't right
It just ain't right


Oh and I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster


He's magic and myth
As strong as what I believe
A tragedy with
More damage than a soul should see
And do I try to change him?
So hard not to blame him
Hold on tight
Hold on tight


Oh 'cause I don't know
I don't know what he's after
But he’s so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster


I'm longing for love and the logical
But he's only happy hysterical
I'm waiting for some kind of miracle
Waited so long
So long


He’s soft to the touch
But frayed at the end he breaks
He’s never enough
And still he's more than I can take


Oh 'cause I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful?
Or just a beautiful disaster


He’s beautiful
Such a beautiful disaster



Många tankar,

Okej, idag har jag en sjukt dålig dag, vi vet en sådan där dag verkligen allt känns så jävla meningslöst.
Som jag sa tidigare så är jag absolut inte nöjd med min livssituation för tillfället och idag känns det extra mycket just idag. Det är så mycket känslor på en och samma gång så jag blir alldeles utmattad..
Det rinner tårar utan anledning och jag känner mig minst i hela världen!
Och det är ingen mening att komma med meningslösa kommentarer som "sluta tyck synd om dig själv", för det gör jag inte, absolut inte, men alla har mer eller mindre dagar. Idag har jag en mindre bra!
Egentligen vill jag bara ligga i Sebbes armar och få känna mig behövd just nu. Men han hade andra planer efter jobbet och jag tänker absolut inte hindra honom från att göra saker han vill. Det behöver han..
Som ni märker är dagens humör inte på topp så därför tänker jag inte blogg förens jag känner att jag klarar av att skriva ett vettigt inlägg.. Men som sagt, alla har sina mindre bra dagar..
Känns välbehövligt med hockey och sedan myspys med familjen i kväll!


Freedag,!

Tog en lite längre sovmorgon idag hihi. Men hade så himla svårt att somna i natt, tror inte att jag somnade förens runt tre. Nu på morgonen drömde jag att jag och flera bekanta var inblandade i en liknande situation som de i Saw. Kommer ihåg en scen där man använde sig av träningsredskap för att träna axlar och rygg, på den satt en liten kniv så varje gång man drog ner fick man den i nacken. De som redan gjort det fick sitta och titta på och gjorde allt för att mima och försöka visa vad som skulle hände om de drog för långt ner..
Usch vad hemskt det var. Så var det en scen då jag var hemma i vårat hus instängd men någon som var identisk med mamma, som dessutom ville döda mig, så när pappa var ute på inglasningen misstänkte han ingenting trots att jag hela tiden försökte få hans uppmärksamhet. Det värsta var att någonstans i huset fanns min lillasyster inlåst. Usch vilken jobbig dröm.. och den tog liksom aldrig slut!
Dock vaknade jag av att det plingade på dörren som aldrig förr så jag var helt säker på att det var Sebbe som ville dryga och väcka mig. Så halvt sovandes gick jag upp med täcket lindat runt mig och öppnade med det visade sig vara killen som ska tapetsera i köket.
Tyckte det var lite konstigt att han plingade hysteriskt på den där stackars dörrklockan. Är inte det ganska ohyffsat om man förstås inte känner de man ska till?! Eller jag vet inte..
Nu sitter jag här och väntar på Sebbe, han fick sluta jobbet tidigare, underbart hiho!
Får se vad vi hittar på för något, skulle vara skönt att dra till gymmet en vända. Men vet inte om jag vågar riskera något nu när jag känner att jag börjar bli lite förkyld. Hoppas att det släpper snart..
Vill verkligen komma igång med träningen på riktigt igen, det får mig att må så himla mycket bättre!
Därför känns det onödigt att träna nu när jag är halvdan vilket kanske leder till att jag inte kan träna alls på kanske två veckor.. Får se hur jag gör..
Nu är Sebbe på ingång sååå
blogg you later!





Lite nattliga tankar,

Jag ska snart ta och krypa ner bredvid min mysiga, dock sovandes, pojke i en nybäddad säng, sköönt!
Det är något speciellt med nybäddat alltså, därför ser jag till att bäddaom ofta hihi.
När han kom hem från gymmet så tog vi en skön varm dusch tillsammans (buuusigt) sedan mös vi ner oss i soffan för att äta. Sebbe tyckte att maten var jätte god så det var roligt, annars gör ju han jämt mat. Han tyckte att jag överträffade mig själv och erkände att han hela tiden trott att jag var en katastrof i köket..
Hmm man tackar och bockar haha!
Alltid roligt att överraska, egentligen spelar det inte så stor roll med vad, litet som stort, billigt som dyrt. Känslan av att få göra någon annan glad är oslagbar och jag är nog en sådan människa som gillar att "ge"!
Dock måste han ha varit vääldigt trött för han la sig i sängen och deckade efter ungefär fem minuter.
Och "det som skulle ta två timmar innan han skulle kunna somna", haha tröttmössa!
Just nu rör det sig väldigt mycket i mitt huvud men jag har svårt att greppa tag om något. Det känns lite konstigt för annars brukar jag ha väldigt lätt för att analysera och bearbeta tankar och där genom kunna få ner det i bloggen eller prata om det. Men nu snurrar allt bara..
Känns välbehövligt med en myskväll med familjen i morgon. Har ju som sagt inte umgåtts med dom så mycket som jag egentligen kanske har velat. Så jag förnekar att det är fredag och dränker partysuget!
Först blir det hockey med papi sedan hyr vi en film och köper med oss lite gott hem till mami och sis!
MYS - CHECK !



 

 



Världens bästa flickvän!

Har jag utsett mig själv till ikväll hehe! Tog tag i diskbärget som fanns på diskbänken samtidigt som jag poppade musik för fulla muggar. Sebbe frågade om jag hade fest när han kom hem haha! Sedan vek jag all (läs:oändligt mycket) tvätt som låg ren i soffan. Därefter bäddade jag rent och damsög lägenheten!
Jag har även fixat tid i tvättstugan så tänkte smita ner dit nu och köra igång två maskiner.
Och inte nog med det så har jag även hunnit göra iordning lite mat i smyg nu när han varit på gymmet.
Tänker överraska honom med Thaigryta när han kommer hem hihi.
Huuur gott som helst! Iaf när mamma lagar ehe!
Det är kycklig, bambuskott, vattenkastanjer, lök och kokosmjölk sedan lite kryddor på det, MUMS!
Tänk vad lite positiva tankar kan göra med en negativ dag, sitter här och ler för mig själv hiho..
Nu måste jag springa ner i tvättstugan.
Blogg you later!





Tröttmössa,

Nu har jag äntligen landat hemma hos Sebbe igen efter en dag ute på vift. Känns som att jag ska decka när som helst men det finns det ingen tid för. Det ska diskas och städas sen fixas lite mat på det, fast det gör nog Sebbe duktig som han är!
Började dagen med att stressa eftersom att jag trodde att jag försovit mig lite. Och smarta som vi är så kom jag ju på att varken Elin eller jag har pengar på mobilen och vi hade inte bestämt vart på stan vi skulle ses. Genomtänkt där liksom, men som tur är slog min kära pojkvän henne en pling och lokaliserade mig hehe!
Det visade sig att hon också sovit lite längre än planerat så jag mellanlandade hos Denise där Elin var.
Vi tog hem mat (Sallad från älskade Vivaldi) men jag orkade bara ungefär halva, trots att jag var så grymt hungrig. Tror att min magsäck har krympt ännu mer..
När jag var hemma så passade jag på att väga mig och det visade sig att jag gått ner 2 kilo, awesome!
Passade även på att möta upp Madde på stan, solade och fixade lite innan jag tog bussen hit igen.
Var riktigt skönt att sola även om jag tappar tålamodet efter 5 minuter haha!
Hade tänkt att ta bilder idag men det glömde jag så klart bort. ej okej!
Sebbe är iväg och handlar så ska passa på att plocka lite här så länge och dunka lite musik.
Blogg you later bitches!


Goood morning sunshines,

Rise and shine!
Jag har precis tvingat upp mig själv från sängen, usch vad det tog emot. Har haft svårt att sova i natt då jag har haft sjukt ont i lederna. Börjar bli j*vligt trött på att läkarna aldrig kan hitta något fel.. (!!)
Nu ska jag göra iordning mig lite snabbt sedan ta mig ner på stan för en lunch med Elin. Det finns dock ett problem och det är att jag inte har pengar på mobilen för tillfället, och jag tror inte att hon har det heller. Smarta som vi är bestämde vi bara att vi skulle mötas på stan vid 12, men inte vart, peerfekt!
Eftermiddagen kommer att gå åt till att fixa en mängd olika saker, blogg you later!


Veckorna rusar förbi,

Har ni också tänkt på det?! Att veckorna bara rusar iväg, dagarna bara försvinner. Jag menar snart är det ju jul. Den första snön har ju redan kommit (!!) Det går så himla fort verkligen..
Dags att börja ta vara på varje dag och göra någonting utav den!
Nu sitter jag hemma hos min pojkvän, tröttmössan somnade efter jobbet och missade gymmet. Stackarn han måste vara helt slut eftersom att han fortfarande sov när jag kom hit och då hade jag endå ringt och väckt honom två gånger hehe.. Men nu är han uppe och fixar mat, duuktig!
Föresten vad tycker ni om den nya bloggdesignen?! Den är inte riktigt klar, några smågrejer kvar men jag tycker att den blev riktigt bra hihi. Tack Joy, guldvärd!
Det blir nog ingen mer uppdatering ikväll eftersom att jag ska mysa med min pojke hiho!
Imorgon ska jag ner på stan för att luncha med Elin och fixa lite smått. Har även en tanke om att slänga upp inlägget om i lördags, jag fungerar ju gärna så att jag vill skriva av mig för att kunna släppa något. Så det handlar endast om det och ingenting annat. Men jag vill också få en chans till att förklara mig och berätta vad som verkligen hände, för det fick jag som sagt inte..
Nu hör jag att Sebbe duschar så jag ska nog smita in där och överraska honom (buuuuuusigt)



Äntligen

Tänkte bara meddela att en ny design är på ingång, kommer upp i dagarna!
ÄNTLIGEN !

Slänger upp en bra låt också (!!)







Back on track,!

För det första vill jag be om ursäkt för den obefintliga uppdateringen som varit den senaste veckan, jag hoppas att så många som möjligt ska hitta hit igen. Dock har jag fått flera gulliga kommentarer utanför bloggen om att jag borde uppdatera så jag bestämde mig för att ta tag i det här nu skönt nog!
Tack så jätte mycket, det betyder otroligt mycket!
Det har varit otroligt mycket på det personliga planet den senaste veckan och jag har verkligen inte känt för att vara speciellt social och det har lett till att jag heller inte har velat dela med mig av så mycket tankar.
Det hade blivit för personligt..
Förtillfället känner jag mig otroligt vilse på grund av olika anledningar men jag jobbar på att få det under kontroll. 
Jag är inte jätte nöjd med min livssituation för tillfället, känns som att jag inte har någon grund att stå på längre. Men det får mig bara ännu mer motiverad till att få klart mitt cv och fixa iordning den biten. För jag tror att så fort jag har kommit iordning på det planet så kommer mycket annat att lösa sig på vägen automatiskt.. sköönt!
Vi är ju mitt uppe i en flytt nu också, fast det har jag ju inte märkt så mycket av eftersom att jag mer eller mindre har bott hemma hos Sebbe de senaste veckorna. Men nu när jag är hemma så slog det mig rätt plötsligt, det är mindre än tre veckor kvar tills vi flyttar.. Hyllorna börjar redan gapa tomma..
Igår var familjen här som ska flytta in, de ville visa sina barn huset och ta lite olika mått. Jag har nog inte riktigt förstått att det ska bo en annan familj här. Att hemma inte längre kommer att vara hemma, usch läskigt!
Nog om det, som ni kanske förstår så har det hänt en hel del under den här veckan som jag inte har bloggat och det kommer bli omöjligt att återberätta allting så ni får helt enkelt följa med mig här ifrån och nu!
(Dock kommer det ett separat inlägg om vad som hände i lördags, känner att jag behöver skriva av mig)
Som många redan vet så spårade det ju ur rätt rejält då och jag vill få en chans att berätta min version!
den verkliga versionen av det som hände!

Kan dock passa på att berätta lite om fredagen då vi firade min underbara vän Madde som har fyllt 19 år. Jag och Elin fixade oss lite hemma hos mig för att sedan promendera över till Madde och möta upp de andra tjejerna och killarna som var där. Blev lite ost och kex till att börja med sedan paketöppning och "19 frågor" haha!
Stackarn haha, frågorna var inte snälla men jag tyckte att hon klarade sig helt okej endå hehe. Därefter packade (läs:moosade) vi in oss i bilarna och åkte ner till Silk. Där slog vi klackarna i taket som vanligt och det överdrivet mycket dans och härj, häääärligt! Dock slutade kvällen med att jag snällt fick promendera ut lite tidigare än de andra (haha ej okej).. Såå kan det gåå!
Här kommer lite bilder:


Fest med eliten,

I fredags samlade vi ihop gänget för Halloween fest hos Emma. Sist vi var samlade var på midsommar hemma hos mig så det var riktigt roligt att se alla. Det blev lite lekar, shottande ur sprutor och annat knas. Och som vanligt så spårade det ju ur på mer än ett sätt. Slutade med att jag lämnade festen i en taxi tidigare än alla andra.. Men om man bortser från hur festen slutade för min del så var det en härlig kväll!
är dock lite besviken på vad som egentligen hände på festen, men nog om det!
I lördags så kom pojkarna hem till Sebbe och det blev film, chips och dipp hiho, mums!
Tur att jag var på bra humör annars hade jag aldrig pallat alla deras kommentarer haha. Men jag antar att det är smällar man får ta när man är ensam tjej. Dock kommer jag inte ihåg vilken film vi såg haha!
Igår tog jag och Sebbe sovmorgon sedan blev det lite mys innan vi begav oss till gymmet.
Körde kondition, mage och armar vilket känns i magen idag, sköönt! Senare gled vi över till Waldmann för att kolla på film med pojkarna. Haha herregud, filmen var katastrof, hände ingenting förutom de fem sista minuterna typ.
Riktigt skämt!
Idag fortsatte Sebbe att bygga på sin tatuering på ryggen och han ville att jag skulle följa med så jag mötte upp honom vid 11. Blev bra sugen när jag satt där och tittade vill jag lova. Fast jag vet ju inte riktigt vad jag vill göra men jag vet att jag kommer att tatuera mig inom en snar framtid. Dock ororar smärtan mig sjukt mycket, jag har ju så himla låg smärttröskel verkligen. Tål ingenting..
Jag har ju tidigare orat mig för nålen men jag tror inte att det kommer att bli så stort problem. Jag har ju en sjuk nålfobi som gör att jag inte ens kan ta blodprov i fingret.
Sist svimmade jag två gånger och höll på att ha ihjäl läkaren på köpet (!!)
Nu sitter jag här och har precis ätit, det var riktigt gott vill jag lova. Snart ska jag ta itu med disken och därefter dra en storstädning av Sebbes lägenhet. Ibland kan jag tycka att det är roligt att städa (??)
Senare när Sebbe har slutat så blir det en sväng på gymmet, ska bli grymt skönt!
Slänger upp tre bilder från i fredags:



RSS 2.0