Valborg, blir aldrig som man tänkt sig.

Jaha då var det valborg och planerna ändras i sista minuten, en helt vanlig valborg alltså hehe. Det var meningen att jag skulle ha spenderat dagen i Uppsala och kvällen i Västerås. Men det blev varken Uppsala eller Västerås nu i kväll. Istället tar jag bussen till Enköping för att möta upp min pojkvän. Ska bli väldigt skönt att se honom..
Mina underbara vänner får helt enkelt spendera kvällen utan mig men jag vet att de kan roa sig endå haha! Det blir nog rätt lugnt i kväll eftersom att jag ska tävla i morgon. Men några cider slinker nog ner endå hiho!
Blir väll att umgås lite med hans vänner och sådär, vi hamnar säkerligen på någon fest, skulle inte förvåna mig ;)
Måste säga att jag känner mig förjävla snygg i det nyinköpta från idag ehe! Bilder kommer sen!
Nu blir det att fixa det sista, ha en trevlig valborg för det ska jag ha!
PUSS

Nattbloggning, mycket som vill ut!

Usch vilken dag det har varit. Vaknade upp i morse efter att jag sovit ungefär två timmar, men jag lyckades ta mig till skolan endå vilket jag är jävligt stolt över. Dock var jag inte alltför aktiv, somnade i soffan två gånger men jag var verkligen helt slut. Trots det lyckades jag ta mig iväg till solariet och gymmett! förstår dock inte hur..
Jag var väll hemma vid sex någongång efter att jag och Madde spenderat lite tid på stan, Ewe var med en sväng också, trevligt! Stan kryllade av människor som man helst av allt hade velat sluppit se, man blev ju liksom inte piggare av deras uppbenbarelse direkt. usch hatar folk som tror sig vara bättre än andra..
Däckade i sängen direkt när jag kom hem. Blev väckt när det var mat, kunde knappt äta någonting fast pappa grillat fläskkotlett och grejer. Stupade i säng direkt efter maten och sov tills nu. Kanske inte så smart!
Jag har fått några "anonyma" kommentarer här i bloggen, rätt dumt faktiskt eftersom att jag har IP adressen och därför kan kolla upp enkelt vart kommentarerna kommer ifrån. Så om det är någon som har någon åsikt ni inte ens vågar stå för så är det inte ens lönt att skriva. Enkelt!
Och angående att jag ska ha startat ett rykte om att äckelbruden har kondylom stämmer inte. Jag har däremot sagt som det är, att hon åkte till Västerås, knullade en kille med kondylom utan att veta bättre, och att hon därför antagligen åker på skiten hon också. Dock har jag aldrig sagt att hon har kondylom, stor skillnad fuckers!
Så nu har vi det avklarat också, tänk vad enkelt allting blir så länge man håller sig till sanningen.. se och lär!
Helt ärligt är jag riktigt trött på människor i allmänhet. Hur mycket till liv har man om man tycker att det är roligt att sabba andras förhållanden?! Jag ser inte det roliga i att förstöra för en annan människa? Det bara äcklar mig. Om man nu är så missnöjd med sitt liv, för det lär man ju vara (?!) varför inte ta tag i saken och göra någonting åt det istället för att slänga över skiten på någon annan. Det bara lyser avensjuka och respektlöshet om det!
Som jag sa tidigare så biter inte skiten på mig längre, jag blir mest förundrad över vad det är som verkligen driver de här människorna så att de orkar lägga så mycket energi på att förstöra för andra? Jag förstår inte.! Vad vinner man på det liksom? Förutom ett hemskt rykte och folks äcklade reaktioner när man nämner ens namn! Hur kan man vara så dum att man försätter sig själv i en sådan situation. Haha det är nästan skrattretande.
Nog om det, jag blir bara yr av alla frågor som inte verkar ha något vettigt svar någonstans.
Nu ska jag krypa ner i sängen igen och somna om. Prov i morgon, det kommer gå åt helvete men det är smällar man får ta. Omprov here I come!
Natti natti!



Happyface!

Nu har jag precis landat hemma efter att först spenderat förmiddagen i skolan och eftermiddagen hos min älskling. Vi var både helt slut när vi kom hem till honom, jag efter skolan och han efter jobbet. Så vi mös ner oss i hans säng och somnade båda två hihi, jag i hans armar, så himla underbart verkligen! Jag kan inte förklara känslan som sköljer över mig när han tittar mig i ögonen och säger att han älskar mig.
Senare tog vi oss in till Enköping för att umgås lite med alla sköna människor. Milajah min man,!
Efter mitt inlägg i bloggen om äckelbruden så känner jag verkligen en enorm lättnad. Jag har fått så himla mycket positiv respons och jag känner verkligen att den där skiten biter inte på mig något mer. Och det är så jävla skönt! Hon har inte hört av sig något mer men det kan ju bero på att jag inte var den enda som ville ta ett snack med henne. Jag förstår att hon gav upp när hon fick höra att hennes föräldrar skulle bli inblandade, förstå hur mycket hon skulle behöva skämmas när hon tvingas erkänna alla idiotiska handlingar. Jag trodde aldrig att jag skulle säga så här men om det vore mitt barn så skulle jag skämmas rakt genom..
Men som sagt jag tänker på det med ett leende på läpparna för det här påverkar mig inte längre!
Nu är det verkligen inte långt kvar tills studenten, jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag kommer att vara när jag står där på vagnen. Skoltiden har verkligen varit en enormt jobbig tid och jag välkomnar arbetslivet med öppna armar, jag tror att det livet kommer att passa mig så pass mycket bättre. Det är inte det att jag har haft svårt att lära mig saker i skolan, egentligen har jag ganska lätt för mig. Men det är andra faktorer som spelat in, så som panikångest, prestationsånget och koncentrationssvårigheter. Rätt allvarliga saker men sådant som man lär sig att leva med, gäller bara att hitta ett sätt som passar just en själv. Och det är jag på god väg med.!
Just nu sitter jag och planerar lite inför min födelsedag som lyckligtvis infaller på en fredag *HEHE*! Tanken från början var väll att jag och två vänner skulle ha en gemensam födelsedagsfest men så blev det tyvärr inte. Istället tar jag hem lite folk hit för att äta och förfesta sedan fortsätter vi vidare ut på krogen för att fira mig! awesome!
Nu ska jag ta mig en varm dusch!
PUSS


En känsla av otillräcklighet,

Good morning sunshines, rise and shine!
Vaknade upp på jätte bra humör i morse trots att jag knappt sovit någonting alls i natt. Kunde verkligen inte somna och när jag väl somnat så blev jag väckt på grund av att en vän ringde. Han tänkte inte på att jag går i skolan, snabb tänkt där då. Men det var skönt att prata lite!
Dock försvann det goda humöret lika snabbt som det kom, en känsla av otillräcklighet kom över mig plötsligt. Känns som att jag gör allt jag kan för att tillfredställa alla på bästa sätt men ingenting duger. it´s drive me crazy! Jag känner mig så himla liten när all press trycker på från alla möjliga håll, snart sprängs jag, inte långt kvar nu.
Nu måste jag ta tag i arbetet som ska in om tjugo minuter, bra jobbat Linda!


Guldstänk i vardagen,

Tänk så lite det behövs ibland för att man ska skina upp mitt i det gråa. Små små ord som blir till något stort!
Vad skulle jag göra utan alla underbara människor runt om kring mig?! Ni gör verkligen mina dagar, bokstavligen talat. Att stanna upp och ta sig tid är nog bland det finaste man kan göra som en vän. Jag älskar er..
Det har varit en lång dag vill jag lova. Började med en lektion i skolan då Madde följde med som sällskap, trevligt. Sedan åkte jag ner på stan och shoppade lite små saker så som strumpbyxor och lite nytt smink. Därefter mötte jag upp Tobbe för en lunch på älskade Vivaldi, gud så gott men usch så dyrt i längden hihi (a) Smällar man får ta! Efter det gled jag iväg till gymmet och sprang en timme, sedan lite fys på det, mycket skönt vill jag lova. Och tillslut landade jag på jobbet där jag fick ihop 4 ½ timme, snabba cash hihi! Och nu sitter jag här..
Som jag trodde var det många som intresserad sig för inlägget jag skrev tidigare, ganska komiskt trots allt. Även om det egentligen inte finns något komiskt bakom det. Förutom att hela du är ett enda stort skämt!
Sitter och försöker få ihop veckan, mycket som ska göras! Prov, födelsedag, jobb, häst, valborg, you name it.
Men det ser ut som att vi blir i Uppsala under dagen på Valborg, sedan blir det hem hit en sväng och äta med släkten eftersom att syster fyller år, därefter blir det in till stan och umgås lite, låter helt okej faktiskt!
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och växla några ord med min saknade pojkvän!
Natti Natti
PUSS


Förbannad as hell!

De senaste dagarna har varit hemska och jag har inte haft någon lust till någonting, där av inga inlägg här i bloggen. Egentligen vill jag inte ens ta upp det här i bloggen eftersom att jag då ger den här äckliga människan precis det hon vill ha, uppmärksamhet. Jag kan inte sätta ord på känslorna som finns inuti i mig just nu.
Jag har nog jobbigt som det är och behöver ingen äcklig liten brud som lägger sig i mitt och min pojkväns privatliv. Det går massa rykten som ni alla säkert redan har hört, skulle inte förvåna mig om ni vet mer än vad jag gör, men lika bra det, för jag vill inte höra mer.! Jag har hört så det räcker och har kunnat dra egna slutsatser utefter det, mer än så behövs inte.
Ett förhållande bygger på tillit till varandra och det visar sig ganska snabbt om det missbrukas. Jag väljer att lita på min pojkvän för att jag älskar honom, om det är rätt val kan jag aldrig veta i förväg, men det är det här som känns rätt och därför tänker jag inte låta någon annan påverka det. Att lita på en annan människa är bland det svåraste man kan göra. Men man måste helt enkelt. Jag släpper inte in många människor i mitt liv, men de få som släpps in har jag väldigt svårt att släppa ut igen. Jag skulle aldrig svika eller missbruka den tillit de ger mig, och jag hoppas av hela mitt hjärta att de aldrig skulle göra det mot mig.
Jag förstår inte hur man kan finna nöje i att förstöra för en annan människa, vad är det för låtsasvärld man lever i då?! För det är precis vad den här lilla bruden gör, lever i en låtsas värld. Kantad med osäkerhet, bekräftelsemani och kondylom, det kan inte vara lätt. Jag förstår nu varför alla rynkade på näsan när jag nämnde hennes namn, men precis som med alla andra så ville jag skapa mig en egen uppfattning om henne. Och hon har gjort väldigt klart för mig och alla andra vad hon är för en äcklig patetisk människa. Till skillnad från de rykten hon startar så vet jag att det ligger sanning i de rykten som finns runt henne, hon har själv skapat dem, man kan ju hoppas att det är omedvetet.
Jag såg äckelbruden på stan idag, dock hann hon försvinna innan jag hann i fatt henne. Jag hade gärna talat om för henne hur min uppfattning om henne ser ut, och jag lovar att hon inte skulle vara den enda som hörde. Hon sitter bakom sin dator och kan skriva allt möjligt, till och med till mina vänner (!!!!?) jag skulle hellre höra allting ansikte mot ansikte. Får väll hoppas att hon nått upp till någon slags mognads nivå och klarar av det.
Så, nu är detta ett avslutat kapitel och jag hoppas hon njöt av stunden i rampljuset!
Dags att jobbba,
PUSS


Jag älskar dig Tony Rantakare <3


Nattliga tankar,

Ska snart ta och krypa ner i sängen och prata lite med Tony, men jag känner för att skriva av mig lite först!
Egentligen har jag så mycket att säga så att jag inte vet vart jag ska börja. Hur kan man känna sig så tom samtidigt som det känns som att man ska sprängas av alla tankar?! Ologiskt så det bara skriker om det..
Det känns som att dagarna flyter ihop med varandra och att jag liksom inte kommer någonstans. Som att all min fokus ligger på någonting helt annat än vad det borde göra, och grejen är den att jag inte ens vet vad. Herregud vad rörigt det blir alltså, men det är precis vad mitt liv är, rörigt.
Turkiet-resan kommer verkligen i rätt läge, jag behöver någonting som avbryter vardagen så att jag kan komma tillbaka och börja om på nytt. Något som bryter det mönster jag är i nu helt enkelt, för det här håller inte.
För tillfället spenderar jag mest tid för mig själv antingen på gymmet eller hemma. Jag orkar helt enkelt inte umgås och ha människor runt om kring mig hela tiden. Jag känner inte något behov av att vara social.. Sen kommer det dagar då jag absolut inte är pepp på att vara hemma för mig själv så klart, och då är jag evigt tacksam till mina underbara vänner som tar emot mig med öppna famnar. all kärlek till dom.. De tar hänsyn och visar respekt för att jag inte orkar vara mitt gamla social jag, men de vet att jag älskar dom lika mycket för det!
Självklart spenderar jag en hel del tid med min pojkvän också, men det är samma sak där, jag orkar inte vara aktiv och social hela tiden, och det krockar eftersom att vi spenderar mycket tid med mycket folk. Missförstå mig inte nu för jag gillar de här människorna starkt, finns många underbaringar i Enköping! Det var inte så jag menade, jag menade bara att jag känner själv hur osocial jag är ibland och vill inte att de ska få fel uppfattning om mig, för det här är verkligen inte jag! Men när man knappt har kraft att ta sig upp på morgonen så kan det vara väldigt påfrestande att hela tiden ha människor runt om kring sig. Och då spelar det ingen roll hur underbara de är! Men jag vill heller inte verka tråkig, för jag är verkligen inte en tråkig människa.. nu blir det rörigt igen!
Förhoppningsvis så orkar jag gå till skolan i morgon, det blir kortdag så ska verkligen kriga för att orka.
Efter det så glider jag över till gymmet och kör lite kondition och fys. Och därefter kommer min älskling hihi!
Fick dock höra att folket var sugna på att hänga med honom hit till Västerås så får se vad som händer hehe.
Nu ska jag bädda rent och krypa ner i sängen och vänta på att få slå en pling till Tony, mys!
natti natti




vart tog det fina vädret vägen?!

I morse när jag vaknade så snöade det ute, riktigt deprimerande vill jag lova. Ge mig sommar och sol..
Har pluggat, städat och tvättat hela dagen i väntan på att det skulle sluta snöa/regna men väntan var förgäves. Var även hem till Madde en sväng och snackade lite skit, det är sjukt hur bra vi förstår varandra ibland haha! Blir alltid en massa skratt för vi lyckas alltid förvandla våra problem till något att skratta åt istället. Jag förstår verkligen inte hur människor kan vara så patetiska. suck.
Tillslut trotsade vi vädret och tog en promenad upp till solariet, båda hade mental breakdown på sitt hål men vi valde att skratta åt det istället. Men det var nära att jag började tjura för att allt kändes så hopplöst haha! Så jävla misslyckade men det är smällar man får ta liksom. Kul har vi! Det var hur skönt som helst att sola!
Emma mötte upp oss på vägen hem så det blev att snacka lite skit med henne också innan hon var tvungen att glida hem igen. Så himla skönt att äntligen få prata med någon och inte bara bära på skiten ensam!
Nu ska jag sätta mig och plugga lite natur tänkte jag, koppla bort tankar ännu ett tag till..
Nackdelen med det är att alla tankar kommer när jag ska sova istället, vilket resulterar i en sömnlös natt! ej okej,
Slänger väll in en nattbloggning sedan med lite mer intressant läsning kanske!
puss

 

 


Vaknade med tårar, hatar mardrömmar!

Idag vaknade jag utav att jag grinade, usch det måste vara det värsta sättet att vakna på. Särskilt eftersom att när man precis har vaknat så vet man inte om man har drömt eller om det faktiskt har hänt på riktigt. Men som tur var så var allting en dröm. Men när jag tänker efter så återspeglade den faktiskt nästan bara saker som har hänt på riktigt, bara under lite andra omständigheter. usch, och den obehagliga känslan släpper inte heller..
Det är som en ständig oroskänsla ligger och väntar på att något ska hända, men jag vet inte vad! less jag blir,
Jag försöker koppla bort genom att städa och plugga lite, går väll sådär kanske, men skönt att få fräscht!
Fast måste ju säga att min rum aldrig är smutsigt, usch, utan det ligger bara kläder precis överallt. fattar inte!?, Jag skulle aldrig kunna bo smutsigt och med grejer överallt, nej rent ska det vara!
Ska även ut på en powerwalk lite senare tänkte jag, blir att stanna vid solariet och jobba lite på brännan också. Det är så himla skönt att ligga där och lyssna på musik, total avslappning.
Senare blir det en sväng till gymmet också. Blir att springa en sväng och köra lite fys, underbart skönt!
När jag vaknade så kände jag verkligen hur mycket jag skulle behöva träffa min älskling idag. Men han var upptagen med annat tyvärr. Hade verkligen behövt känna hans närhet.. Men förhoppningsvis så kanske jag får träffa honom i morgon om han vill det.
Nu ska jag fortsätta med att tvätta och bädda rent, hihi riktig hemmafru!
PUSS


2 veckor kvar till Turkiet,

Idag är det exakt två veckor kvar tills vi åker till Turkiet, blir party staden Alanya! Hela klassen (i princip) ska med och det kommer bli så sjukt roligt verkligen. Men det jag längtar mest till är att bara få ligga på standen och ta det lugnt i solen samtidigt som jag blir brun och lyssnar på musik. Åh. Det kommer bli så underbart!
Vi på vårat rum har bestämt oss för att inte laga någon mat då vi bor på lägenhetshotell, utan vi kommer köpa den mat vi vill ha ute. Så himla skönt att slippa tänka på att handla plus att vi alla ska försöka komma överens om något. Nej det blir lättare att äta ute helt enkelt.. Jag vet inte varför men jag tappar verkligen all aptit när jag är utomlands. Sist jag var i Turkiet levde jag på samma sallad varje dag hela veckan, mums!
Jag kan dock inte sluta tänka på hur mycket jag kommer sakna min pojkvän, usch, får ont i magen när jag tänker på det. Och det blir ju inte bättre på grund av mina vänners klumpiga kommentarer. Men jag vet att jag klarar det! Även om det kommer göra så sjukt ont att säga hejdå...
Idag har jag varit i skolan på förmiddagen men slutade innan lunch, älska tisdagar har bara en lektion.. Efter det åkte jag direkt till gymmet där jag sprang 50 minuter och körde fys i 30 min. Hade velat köra längre men hann inte eftersom att jag skulle med bussen till min älskling hihi! Vi tog det lugnt hemma hos honom ett tag sedan åkte vi in till stan för att umgås lite med de andra. Kände att jag inte var allt för social, tråkig som jag är, men jag är verkligen så himla trött. Känner mig verkligen totalt utmattad i hela kroppen. ge mig sömn.. Fick ett sms av en vän när jag satt på bussen på vägen hem. Det sved lite i hjärtat men jag är så himla tacksam att hon berättade. Usch att allting ska vara så svårt hela tiden, känner att jag tappar hoppet mer och mer..
Nu ska jag krypa ner i sängen och prata lite med Tony, mitt hjärta.
natti natti,






lite bilder från förra turkiet resan,.


vilken dag,

Usch vilken dag det har varit verkligen. Först mötet på lasarette som verkligen var jätte tungt. Så himla jobbigt att försöka sitta och berätta allting en gång till. Det är verkligen omöjligt, vart ska jag börja liksom?! Kommer inte ens ihåg själv hur allting startade. Men de verkade vettiga åtminstonde så det känns skönt..
Höjdpunkten på dagen var nog när jag köpte med mig en sallad (Vivaldi) till skolan. Tänk att något så litet kan göra så mycket. Men eftersom att det var dagens höjdpunkt så kan ni förstå att den här dagen verkligen varit hemsk. Vi gjorde inte allt för mycket i skolan, hade en inte alltför förberedd redovisning om blodomloppet men det gick väll helt okej. Åkte direkt från skolan vid 4 för att börja jobba vid halv 5, tungt. Hade verkligen ingen lust någonstans, kändes som att jag inte var närvarande i min egna kropp för fem öre..
Mötet på morgonen tog verkligen all energi, känner mig tom, vet inte varför, men jag hoppas verkligen att det här är början på något bra. Som jag har kämpat för det här verkligen! Finns inte ord..
Nu sitter jag här och väntar på att min pojkvän ska äta klart så att vi kan prata lite, känns behövligt.
Under tiden så pluggar jag lite natur till provet på fredag. Missade ett prov för länge sedan så ska göra det nu.
Och om jag ska vara helt ärligt så var det en lättnad att öppna boken och börja skriva, helt plötsligt fick jag något att fokusera på och som håller alla andra tankar borta, underbart! Så nu jävlar blir det plugga av vill jag lova.
natti


smärta,

Som ett slag över hjärtat att höra de orden du sa till mig.
Jag visste inte att du upplevde det som jobbigt när jag hörde av mig.
Jag går runt och verkligen väntar tills jag får höra din röst nästa gång.
Jag visste inte att du såg på det på ett helt annat sätt.
Om det verkligen är så du upplever det så har jag verkligen misslyckats.
förlåt, men fan vad ont det gjorde!


Trött tjej,

Sitter på jobbet, tar en kort paus bara för jag vill verkligen bli klar så fort som möjligt idag. Då ska jag åka direkt hem, stänga in mig på mitt rum, släcka alla lampor, lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet.. För jag vet inte vart jag ska ta vägen snart. Jag har så mycket tankar och känslor inom mig, känns som att jag sprängs när som. 
Just nu skulle jag verkligen behöva världens största kram, för jag känner mig så sjukt jävla ensam verkligen. Vad spelar det för roll att jag har mycket människor runt om kring mig hela tiden, så länge jag känner att jag inte passar in?! Förlåt att det blir många depp inlägg just nu men det är så här det ligger till, alla har sina perioder..
Jag saknar verkligen min pojkvän när jag sitter här på jobbet, försökte slå en signal nyss och berätta det, det gick väll sådär. Hann aldrig riktigt säga det jag ringde för att säga, menmen..
Just nu krävs det så himla lite för att jag ska bli ledsen, men det krävs också lite för att göra mig glad. Fick ett sms av en vän tidigare som gjorde mig helt varm i hela kroppen. Det är sådanna små saker som gör min dag! Ett enda litet sms kan göra så himla mycket verkligen. Det behöver inte vara någon uppsats utan enkla ord som faktiskt bevisar att man betyder något för någon och att man faktiskt är älskad. Sådant behöver alla få höra.
Jag är en sådan person som i grund och botten glömmer bort mig själv för att jag sätter andra framför. Vilket kanske inte är så jätte bra men att se mina vänner och nära glada får mig att må bra! Jag älskar att överaska och skämma bort de jag älskar. Därför är det svårt för mig att inse att alla inte fungerar som jag, men det betyder ju inte att man är mindre älskad. Även om det är svårt att inse ibland, 
Nu ska jag försöka koppla bort alla tankar genom att stoppa musik i öronen och fortsätta jobba.
Förhoppningsvis så kanske jag får något gulligt sms från min älskling, det skulle verkligen behövas!
PUSS


Sår som aldrig läker,

I kväll när jag satt på bussen på väg hem från min pojkvän så började en låt spelas i mobilen. Det var riktigt länge sedan jag lyssnade på den låten, jag har liksom alltid klickat förbi den. Men nu lyssnade jag på hela och alla minnen började spelas upp i mitt huvud. Och jag kan säga att det inte är några trevliga minnen, usch!.
Jag kände verkligen hur hatet växte fram i mig och tårarna började rinna. Vad är det som ger en människa rätt att förstöra någon annans liv?! Det finns hårdare slag än de fysiska och ärren där efter sitter alltid kvar. Ord och handlingar som jag inte förstår hur man kan utsätta en annan människa för. Det finns mycket man bara kan ruska av sig och inte bry sig om, men det finns saker som borrar hål i hjärtat, på riktigt. Och dessa hål blir man påmind om hela tiden, de finns alltid där. Men om man har tur så har det börjat bildas en skorpa på såret och smärtan förvandlas bara till en påminelse, att aldrig hamna där igen.
Jag har varit med om saker som gjort att jag helt tappat förtroende för andra människor. Det krävs oändligt med tid för att jag ska kunna lita på en människa och verkligen känna att det här är någon jag vill stå nära. Många ser mig nog som en väldigt öppen person men sanningen är att näst intill ingen känner mig. Jag har tappat förtroendet för näst intill allt, och det är på grund av andras människors handlingar. Handlingar som har varit så uppenbara att såra men som ändå har genomförts, respektlöst, jag blir fan rädd när jag tänker på det.
Otrohet är något som verkligen skadar en människa, om känslorna verkligen var äkta. Hur ska man kunna lita på någon över huvudtaget om den man älskar mest utav allt och litar på till hundra procent sviker en?!
Hur ska man någonsin kunna lita på någon? hur ska man övertala sig själv att våga lita på någon? Det går, men det är näst intill omöjligt. Så mycket för man lida för att en annan människa handlar idiotiskt och respektlöst!
Fast det har gått flera år så sitter det hela tiden kvar som en påminelse. fuck it!
Rädsla är det enda man känner, att hamna där igen om man anförtror sig åt någon annan. Men man kan inte gå runt och vara rädd resten av sitt liv. Tänk så mycket underbart man skulle missa. Jag är så himla glad att jag insåg det, för om jag inte hade gjort det så skulle jag inte ha Tony vid min sida nu! En helt underbar kille som verkligen får mig att känna mig speciell och behövd! Jag vågar till och med säga att jag älskar honom, för det gör jag! Jag trodde aldrig att jag skulle uttala de orden igen, men nu vill jag inget hellre!
Saken är den att det inte bara är jag som drabbas, utan även Tony. Förstå hur jobbigt det måste vara att ha en flickvän som tappat förtroendet för allt och alla, särskilt när han inte har gjort något personligen. Jag tycker verkligen synd om honom för det här har verkligen ingenting med honom att göra, men endå drabbas han. Jag önskar jag kunde överföra mina känslor till honom så att han lättare kunde förstå varför jag reagerar som jag gör. Varför det blinkar och skriker stopp i min hjärna i vissa speciella situationer...
Jag blir så jävla förbannad på den ständiga oron som finns inuti i mig, bara på grund av en annan människas idiotiska handlingar. Du gav mig sår som aldrig riktigt kommer läka.. Jag kommer att få bära på samma jävla rädsla till den dagen då någon verkligen bevisar motsatsen. jag hatar dig.!
Men att träffa Tony var det bästa som kunde hända just nu! Han får mig verkligen att börja tro igen, tro på att det faktiskt finns äkta människor.
Jag älskar dig Tony Rantakare <3


Denna dag behövdes,

Som sagt så blev det ingen skola för min del idag. Dels på grund av att jag kom hem jätte sent igår på grund av det som hände, men också för att jag vaknade upp med världens huvudvärk, ej okej. Så jag somnade helt enkelt om och sov ut riktigt ordentligt. Somnade om 3 gånger innan jag gick upp hihi..
Jag har passat på att fixa med all musik jag har på datorn, gud vad glad man blir när man hittar en låt som har varit favorit förut men inte lyssnats på ett tag. Hittade många sånna hiho, thats nice! Så nu är mobilen fulladdad med massa bra musik.
Jag och Bine passade även på att rida ner till badet i det underbara vädret. Snacka om att hästen har vårkänslor haha! Han blir så himla glad när han får komma ut på äventyr, och vilket steg han får, mjaaou! Det blev en del bus men det är bara att sitta kvar och skratta, och det gjorde vi! Tog lite bilder som jag lägger upp också :)
När jag kom hem så sprang jag en runda. Det var ett tag sedan jag sprang ute, har mest blivit på gymmet nu. Det var hur skönt som helst verkligen. Fast det kändes att man varit sjuk i 3 veckor vill jag lova.
Medans jag väntar på att min pojkvän ska ringa så tänkte jag börja med ännu en uppsats, (ge mig studenten).
Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag kommer att vara den dagen jag står där på flaket. Skoltiden för mig har varit ett helvete bokstavligen talat. Eller inte själva skolan i sig, utan pressen som kommer där med. För det vi ska lära oss lär jag mig utan problem, det är allting runt om kring som varit väldigt jobbigt. Så som prestationsångest, seperationsånget och panikångest. Usch vilken obehaglig känsla jag får när jag tänker tillbaka på hur det var när jag gick i grundskolan. Även om jag omedvetet har förträngt det mest så sitter vissa speciella ögonblick kvar och jag tror att de alltid kommer sitta där. De gjorde så pass hårda avtryck i mig.
Jag får dagligen höra folk som säger "åh jag är så skoltrött" bara för att läraren ger ett prov eller det blir en tidig morgon dag. Och det gör mig så himla irriterad verkligen, för de vet inte vad de pratar om. Självklart så finns det ju undantag, jag säger inte att jag är den enda som setat i min sits, men hela tiden ska det överdrivas. Om någon har gjort något bra så ska man genast vara bättre. Om någon har det dåligt så är man det genast sämre, ja ni fattar.. Men snart är det över och jag öppnar armarna för arbetslivet.!
natti natti,




Underbart väder,

Vaknade upp i morse med världens huvudvärk, så det var bara att ta en huvudvärkstablett och lägga sig i sängen och somna om igen. Mådde mycket bättre när jag vaknade upp senare, skönt!
Idag har jag bara tagit det lugnt, fixat med en massa ny musik som jag fått in på datorn, fick gå genom 500 låtar. Det tog tid haha, men nu är det färdigt och jag har massor av ny bra musik! Snart ska jag ta och byta om och glida iväg till stallet, jag och Bine tänkte ta ut hästarna på en sväng, lär ju bli näst intill farligt med alla vårkänslor! Men det ska nog gå bra, det brukar det ju göra!
Senare ska jag nog springa en sväng i det sköna vädret, så himla skönt att vara frisk igen wiihii!
Har lite tankar jag tänkte dela med mig av senare, så checka in!
puss

Nattbloggning igen,

Har äntligen landat hemma, snacka om lång och händelserik dag må jag säga.
Idag hade jag bara en timmes lektion precis som jag har varje tisdag, så himla onödigt. Det är en större process att ta sig till och från skolan än att vara på själva lektionen. Men rätt skönt att komma igång på dagen endå! Efter skolan så gled jag ner på stan för att köpa med mig en sallad (Älskade Vivaldi) och hälsa på en killkompis som gör praktik på ett café. Alltid lika roligt att träffa honom för han lyckas alltid vara på bra humör, förstår inte hur han lyckas. Sedan tog jag med mig min sallad (älskade vivaldi) och kilade iväg till gymmet. Sprang en timme och körde fys en timme, så himla skönt verkligen! Äntligen är jag igång igen hiho!
Under eftermiddagen tog jag mig till enköping för att umgås lite med pojkvännen och en del av hans vänner. Haha alltså, jag förstår inte hur de orkar, härj hela tiden verkligen men skrattar gör man så det räcker och blir över. Jag och tjejorna hade ont i magen där ett tag, men det är så det ska vara hehe..
Att kvällen slutade lite halvt inte bra kanske inte var det bästa, men det är sånt som händer. Det sög ju dock lite att min älskling var tvungen att ta bussen innan mig så jag fick stå kvar själv, inte så bra när man är i chocktillstånd. Men som tur är fick jag tag i 2 stycken vänner till honom så de fick hålla mig sällskap! Så himla gulligt verkligen, uppskattas tusen gånger om :)
Nu är det dags att krypa ner i sängen och växla några ord i luren.
Får bli bättre uppdatering i morgon,
natti natti,


Natt bloggning,

Dax att krypa ner i sängen tänkte jag, men kände att jag behövde skriva av mig lite först..
Jag är så himla trött på människor som faktist inte hör vad man säger när man pratar med dem. De lyssnar men förstår verkligen inte innebörden i de ord man använder sig av. Utan fortsätter bara i samma bana om och om igen. Jag har ett exempel, kanske lite drastiskt men blir lätt att förklara så. Jag har ju mina dagar då jag inte är på topp, rätt sjävklart om man är uppe i en depprision. Dessa dagar är det knappt så jag orkar ta mig upp ur sängen, bokstavligen talat. Och jag får oftast kämpa mot tårarna och mental breakdown hela dagen. Och att jag då inte är mitt vanliga glada sociala jag har de flesta väldigt svårt att förstå. Jag behöver inte få höra ord som "sluta tjura, ryck upp dig" eller "du måste ju jobba på det" för de är saker människor inte vet någonting om. Och när jag säger rakt ut "stopp, jag orkar inte" så menar jag det fullt ut. Jag orkar helt enkelt inte. Men endå, endå är det som att folk faktiskt inte hör vad jag säger. jag-orkar-inte . Jag har fullt upp med att ta hand om mig själv i nu läget vilket gör det absolut omöjligt för mig att ta hand om andra. Vilket är så himla frustrerande eftersom att jag älskar mina vänner och gör allt för dem. Men det är där det svåra ligger, det är många som inte förstår att jag fortfarande tycket om dem lika mycket fast jag inte kan ställa upp till hundra procent för tillfället, jag kan knappt ställa upp alls. för jag orkar inte. Och det spelar ingen roll hur mycket jag än vill, så länge psyket och det fysiska säger ifrån så kan jag inte göra någonting annat än att jobba med mig själv..
Som tur är har jag mina närmaste som vet hur allting ligger till och de vet att jag älskar dem av hela mitt hjärta trots att jag inte är hundra procentig. Den dagen kommer då rollerna är ombytta och då kommer jag stå där och ta emot mina vänner en efter en när problem dyker upp. Men just nu är det jag som faller och behöver tas emot.

Så jag vill bara säga att stanna upp och lyssna på vad människor faktiskt säger! Det är många som missbrukar ord och överdriver för småsaker. Men det finns gånger då människor faktiskt menar allvar i det dem säger, så öppna öronen och lyssna på vad de EGENTLIGEN säger.
natti natti,




 


Trött tjej,

Nu har jag äntligen landat hemma efter en vääldigt lång dag. Började dagen med en timme på gymmet och ett konditiospass, herregud vad skönt det var! Jag har inte kunnat träna på ungefär 3 veckor eftersom att jag dragits med den där himla förkylningen hur länge som helst. Men nu har den äntligen släppt så nu är jag back on track på träningsbiten också! Det känns underbart, för träningen är verkligen det enda som kan få mig fullständigt fokuserad och strunta i allt annat, vilket kan vara behövligt ibland. Plus att jag har ju mina mål innan sommaren hehe ;)
Efter gymmet så blev det skolan mellan halv 12 och 4. Låt oss säga så här, vi gjorde verkligen inget vettigt på hela dagen. Hade två lektioner som bestod av egna arbeten vilket resulterade i att vi bara satt och lyssnade på musik och snackade skit i princip, ganska skönt, men rätt onödigt faktiskt. Ångrar mig nu att jag inte började titta lite på häfter vi har prov på tills på onsdag. Men helt ärligt hade jag totalt glömt bort det, vilket resten av klassen också gjort tydligen. Vi skyller på lovet helt enkelt. (!!!)
Efter skolan drog jag direkt till jobbet där jag har varit tills nu. Puuh, så jävla trött verkligen.. Blir nog tidigt ikväll tänkte jag säga tills jag såg att klockan var halv 11 och jag har saker kvar att göra.. suck..
Sitter och tittar på lite kläder, rätt sugen på att beställa hem, finns så himla mycket fint verkligen! Men jag lär tänkta på att håret kommer gå på 3000 kr och att jag dessutom ska till Turkiet, så jag får helt enkelt hålla mig hihi!
PUSS


Back on track, första skoldagen avklarad!

Då var man back on track igen! Går ut hårt första måndagen med ett gympass på morgonen, skola mellan halv 12 och 4 och nu har jag landat på jobbet. Känns som att den här dagen aldrig kommer att ta slut. Jag är så himla trött verkligen, usch vill bara krypa ner under täcket och sova oändligt med timmar.. Meeen det är ju inte riktigt så det fungerar, tyvärr! Det är bara att bita ihop och le när pengarna rullar in i slutet av månaden hehe!
Dock kommer de gå åt relativit snabbt då jag har tid hos frissan för att fixa håret. Dags att fräscha upp det lite med nytt löshår tänkte jag, allt som allt går det på ungefär 3000 kr. Men vill man vara fin får man lida pin hehe ;) Sen åker jag ju till Turkiet om 3 veckor och där lär det ju spenderas lite pengar om jag känner mig rätt. Ska bli så himla skönt att komma bort från vardagen ett tag för just nu är det kaosartat på alla håll och kanter.. Jag kommer dock sakna min underbara pojkvän så sjukt mycket, det kommer bli riktigt jobbigt och jag är ledsen redan nu. Usch jag försöker att inte tänka på det men tanken envisas med att ligga kvar som en sten i bröstet. Nej nog om det, annars kommer jag deppa sönder här på jobbet och det känns ju inte alltför bra kanske..
Nej nu har jag avslutat mitt päron så nu är det dags att börja jobba,
PUSS


bilden togs när jag kommit hem från senaste Turkiet resan,
jag vill ha tillbaka min bränna NU NU NU NU


Nystart, awesome!

Gud så härligt det har varit med lov, det var välbehövligt men nu är det inte långt kvar tills jag står där på vagnen och härjar med alla mina klasskamrater, studenten, shit vad tiden har gått fort..

Klockan är nu 1 och jag har precis skrivit klart den sista uppsatsen, väldigt skönt vill jag lova. Det blir alltid samma sak, man tänker att man ska ta igen saker man missat under lovet men endå sitter jag här sista kvällen och skriver klart allting, väl genomtänkt måste jag ju säga, eller?!
Jag har spenderat nästan precis hela lovet tillsammans med min pojkvän, och det har varit så himla underbart måste jag säga. För det mesta har vi bara tagit det lugnt och umgåtts med lite vänner, vilket har varit jätte skönt eftersom att ta det lugnt inte riktigt är min grej i vanliga fall hehe. Men vi har faktiskt hunnit med en hemmafest, en utgång på krogen och en kväll med bowling tillsammans med mina underbara vänner! Jag är så himla glad att jag har just de vännerna som jag har, de får mig alltid att le även i de tuffaste tider. kärlek till dom.
Men som sagt har jag inte spenderat hela lovet tillsammans med min pojkvän, för i tisdags var det ju dax för den efterlängtade studentkryssningen! Jag vet inte riktigt, jag tror att jag kanske hade förväntat mig mer, fast jag vet dock inte av vad, eller så var det att jag saknade min pojkvän så pass mycket, men något var det! Fast jag skulle ljuga rakt av om jag sa att jag inte hade roligt haha! Herregud säger jag bara, underbart sällskap, gott att dricka och dans hela natten. Snubblade (bokstavligen talat) in i hytten på morgonen någongång ehehe! Har fått höra i efterhand att jag vägrade släppa in Jonas i hytten så han fick tillbringa de få timmarna av sömn i grannhytten hahaha! förlåt vännen (!!!).. Det var grymt kul att träffa alla galna människor som man gick grundskolan tillsammans med, kul att se hur folk förändras något så enormt medans andra är sig precis lika hehe!
Some pics,






Nu blir det att krypa ner i sängen och försöka hinna sova några timmar innan gymmet i morgon bitti. Kan inte beskriva hur glad jag är över att äntligen få träna igen, det har varit 2 hemska veckor vill jag lova!
Hoppas bara att jag kan somna utan min älskling vid min sida, <3


Hoppas vädergudarna skämtar,

Det här är verkligen inte okej någonstans! Igår satt jag ute i solen och åt lunch tillsammans med min pojkvän och idag vräker snön ner igen. SUCK, snacka om aprilväder så det skriker om det. Jag hoppas verkligen att den försvinner lika fort som den dök upp.. (!!)

Idag har jag varit uppe enda sedan klockan halv 8, usch vad trött jag var vill jag lova hehe. Hoppade nämligen en clearround med hästen i dag på förmiddagen. Låt mig säga så här, han var galen rakt av haha! Hindrena låg på ungefär 1 m och banan var relatvit lätt så det var inga problem på den biten. Det blev dock väldigt trångt på banan med en övertaggad häst som hetsade, bockade och sparkade bakut samtidigt. Vi tog oss runt med ett stopp, blev ett missförstånd då han inte riktigt hade koll på sig själv men det kändes helt okej. Det är bara roligt när han verkligen visar hur kul han tycker att det är hiho!
Nu ska jag ta och fixa lite här hemma, jag hoppas att jag hinner ner på stan en sväng också innan min pojkvän kommer. Tänkte försöka hinna fixa lite små saker, skulle vara skönt att sola en sväng också! Det är verkligen sjukt hur ensam man kan känna sig ibland, trots att man har mängder med folk runt omkring sig. Hm, tur att jag har min prins som alltid får mig att känna mig speciell!
Får se vad vi hittar på till kvällen :)

Jag sitter här och funderar djupt på vad jag ska ha på mig i morgon på studenkryssningen. Tänk att ett klädval kan vara så svårt! Jag vet hur det kommer sluta vilket fall som helst, jag kommer ta med mig minst 3 ombyten så att jag kan välja på plats, alltid lättast så! Det ska vara beatchtema på båten men vad jag har hört så ska de flesta skippa det, jag får se hur jag gör, känns inte lockande att springa runt i bikini på en båt fullt med fulla studenter haha ;) Men det löser sig nog, precis som alltid!


lite bra är vi gubben, bilden är från majpokalen 2009


jag vill ha sommar, SOOMMMMAR!
dö snö dö


Då var påsken över, eller?!

Jaha då var påsken över för i år, eller föresten jag har ingen anning eftersom att det är röddag i morgon osv?! Jaja hela påskhelgen har jag spenderat tillsammans med min älskling vilket förklarar varför bloggen inte har uppdaterats, jag har helt enkelt inte känt någon behov av att skriva nu när jag har spenderat tid med honom..
I torsdags så spenderade jag större delen av dagen på stan tillsammans med min mamma och syster. Fick med mig två par klackar hem, ett par till vardags och ett par till fest! Blev även en klänning sedan lite mindre saker så som armband och liknande. Var mysigt att spendera lite tid med familjen, det blir inte så ofta man gör det liksom. Senare åkte jag till min pojkvän och vi gick på bio för att se Shutter Island. Den var riktigt bra tyckter jag, jag har en liten hatkärlek till filmer som spelar mer på det psykiska än på det fysiska. Fredagen tog vi det bara lugnt på dagen men senare mot kvällen så åkte vi till Uppsala för att bowla. Killarna var lagom kaxiga i bilen på vägen dit hehe, men de ändrade uppfattning ganska snabbt när vi väl börjat bowla och gissa vem som vann, jo jag hihi! Riktigt skönt må jag säga ;) Hade det dock väldigt trevligt..
I lördags åkte vi hem till mig en sväng för att äta påsklunch tillsammans med familjen och lite släkt från Örebro. Blir inte att vi träffar de så ofta som vi kanske borde eftersom att de bor lite mer än 10 mil här ifrån. Men endå, det är inte så långt om man tänker efter. Tror nog problemet ligger i att ingen tar sig tid i vardagen.. Hm..
Kvällen avslutades med att vi åkte hem till min pojkvän igen och bara mös hemma hos honom, så himla skönt!
Hela helgen har jag fått telefonsamtal och sms från mina underbara vänner och bekanta, de undrar vad som har flugit i mig. Jag har nämligen inte dragit en utgång på mer än en månad, vilket är ytterst ovanligt i mitt sällskap hehe! När jag tänker efter har jag inte ens rört alkohol på flera helger vilket också är ytterst ovanligt hehe! Men jag måste säga att det har varit så himla skönt också, känns som att jag har fått lite bättre koll på saker och ting.. Men på tisdag smäller det för då är det dags för STUDENTKRYSSNING, kommer spåra på alla sätt och vis! Ska bli så fruktansvärt underbart att träffa alla gamla vänner och festa med mina vanliga party people, hihi awesome!
Nu ska jag fixa i ordning lite grejer inför morgon dagen, dags för tävling nämligen,
tjingeling lovers!

Ahjust det, måste bara berätta!
I kväll när jag satt på bussen hem från min pojkvän så fick jag sällskap av två kostymnissar i 35 års åldern. Båda var redigt packade och till en början så kunde jag inte annat än skratta åt dom och deras kommentarer. Men efter ett tag blev det riktigt obehagligt att sitta näst intill själv i hela bussen, längst bak tillsammans med dem. Kändes som att det var minst 1 km fram till busschaffören. Till en början var deras kommentarer ganska allmäna men när dom började gå över till mitt utseende och anspelade på sex/porrbilder och liknande saker så blev det riktigt obehagligt att sitta där själv. Tillslut började de säga så grova saker så jag tog upp telefonen och ringde min pojkvän, han blev inte glad över vad de hade att säga vill jag lova! Pappa fick komma och möta mig på centralen sen, usch! Jag förstår inte hur två välvårdade män i 35 års åldern ens intresserar sig av betydligt yngre tjejer. Det hela vara bara väldigt mycket för mycket!


Den osminkade sanningen ehehehe!


RSS 2.0