Mental breakdown,

Idag är en sådan dag då jag känner att jag bara vill släppa allt och fly. Eller lite mer realistiskt kanske, gömma mig under täckte och låsa dörren till mitt rum. Samtidigt som jag vill att alla ska lämna mig ifred så vet jag inte om jag klarar av att vara ensam. Då känner jag paniken komma krypandes och jag hatar det..
Igår när vi festade så hände det lite grejer som fick mig ur balans och rubbade hela mig, hade dock inget med alkoholen att göra, för min del.. Saker sas som fick mig otroligt ledsen, men främst uppgiven.. 
Jag kan tänka mig att folk tycker att det inte var någon stor grej, men samtidigt vet dom inte vad jag har med mig sen tidigare. De har ingen anning om vad jag varit med om eller hur mitt liv har sett ut..
Det var som att spola tillbaka och hela min kropp skrek stop innombors.
Gårdagen färskade upp mitt minne varför jag en gång var så emot alkohol, folk förändras så otroligt mycket!
Men trots det är det fortfarande samma person som står framför en, oavsett hur mycket alkohol man druckigt. Även om det är "alkoholen som talar" så förändrar inte det vem det är som uttalar orden..

Bestämde mig för att ringa hem syster och hennes kompis eftersom att mamma och pappa är på konsert. Kom fram till att jag nog inte vill vara helt själv hemma endå..

 


Good morning sunshines, rise and shine,!

Vaknade upp för ett litet tag sedan hos Sebbe Fick lite smått panik när jag såg vad klockan var, men det är bara att göra det bästa av situationen så att säga ;) Han sitter och tjockar pizza till frukost medans jag inte är alls är hungrig. Usch usch!
Snart blir det att fixa sig lite snabbt och glida in till stan. Jag hatar det här vädret, det är så svårt att veta vad man ska ta på sig. För trots att det är molningt och så så är det endå ganska varmt, usch..
Jag ska försöka hitta något nytt tills ikväll, nalkas party, sedan måste jag även förbi systemet en sväng.!
Slänger in ett inlägg när jag är klar med allt.
PUSS LINDA

Smiter iväg för myskväll,

Jag ska snart smita iväg in till stan för att möta upp kvällens sällskap hihi. Tur att man har sin egna privata taxi i form av mina päron som skjutsar i ur och skur, tid och otid, de är guldvärda!
Blir nog inget mer bloggande ikväll skulle jag tro. Vill bara koppla bort och koppla av!
Blir att mysa ner sig under ett varmt täcke och kolla på film i detta äckelväder, myspys!
Hööörs bitches,!
love



Så många frågor, så några svar..

Det är dagar som den här, när vädret är äckligt och tråkigt och man kan mysa inne, som alla tankar hinner ifatt en. Vädret påminner en om att hösten snart är här, och vad händer då liksom?! Ingen skola att gå tillbaka till som det har varit de 12 senaste åren, lääääskigt! Fast samtidigt otroligt skönt, för det är inte skolan i sig jag kommer att sakna utan hur den hjälpte mig med att få en struktur i vardagen. Dock kommer jag sakna min underbara klass något så otroligt mycket, det är inte förens nu i efterhand som man inser att man faktiskt "levt" med varandra i flera år. Tråkigt nog kommer man tappa kontaken med flera men det finns vissa jag inte tänker tillåta mig själv att tappa kontaken med (!!!)
Men som sagt det känns läskigt att inte veta vad som händer framöver.. Plugga? Jobba? Australien?
Det sistnämnda är något jag har tänkte på den senaste tiden. Jag har släktnigar där men aldrig varit där och hälsat på, de har alltid kommit hit eftersom att de kommer här ifrån från början. Men det skulle vara en otroligt häftig upplevelse att åka dit och bosätta sig i några månader, kanske under vinterhalvåret eller så.. Beroende på hur länge jag stannar så kanske det blir aktuellt med ett jobb där nere. Jag ska ta och kolla upp vad det finns för olika alternativ.. För just nu känns det inte som att jag har så jätte mycket som håller mig tillbaka här. Men samtidigt så är det inget lätt beslut för det finns vissa saker jag inte vet om jag är redo att lämna än.. Känns inte som att jag är redo att ta det beslut riktigt än, utan det får vänta ett tag till..
Det är så svårt, så stora beslut, särskilt när man inte vet vad man vill.. Just nu känns det som att jag inte vet vad jag vill med någonting. Beslut som skulle vara lätta att fatta annars har helt plötsligt blivit näst intill omöjliga. Just för att jag är rädd att välja fel, och nu tänker jag inte bara på det här med Australien. Utan det gäller nästan allt,!
Jag är så otroligt rädd för att göra något som får mig att falla tillbaka alla de steg jag klättrat upp. Men samtidigt vill jag inte låta rädslan hindra mig från att mig fram i livet..
åååhhå vad jag hatar allt som fick mig att hamna på botten (!!!!)
Det har verkligen förändrat mig..

Nej nu ska jag sätta på lite pepp musik och börja städat lite tänkte jag. Man kanske ska försöka få i sig något att äta också, har inte ätit på hela dagen. Men är inte hungrig och då glömmer jag bort att äta..
Senare blir det att möta upp Sebbe på stationen då han kommer från Göteborg så åker vi hem till honom, mys!
PUSS LINDA



Torsdag 29 juli,

Börjar med att skriva grattis till min älskade pappa som blir 49 år idag. Men åldern är bara en siffra och där är väl bevisat när det gäller min pappa. Han ser varken ut som 49 eller beter som det haha! Kommer ihåg när jag gick på högstadiet och det enda killarna gjorde var att nörda cs och liknande. De tyckte att det var hur häftigt som helst att pappa också spelade haha ;) Eller som för två sommrar sedan då vi satt på sjökrogen och pappa ringde för att kolla vart vi var eftersom att han också var nere på stan. Då tar en killkompis luren av mig och ber pappa komma ner till oss. Så där satt jag med mina killkompisar - och pappa - och drack och snackade skit på krogen haha!
Nej men det är riktigt skönt att han alltid har kommit bra överens med mina vänner och jag skäms näst intill aldrig över honom. Han vet vad han ska göra och inte göra så att säga ;) 
Och för att inte glömma alla gånger han skjutsat och hämtat mig på lämpliga och mindre olämpliga platser och tider, utan att ställa en massa jobbigt frågor. Jag kan räkna på fingrarna de väldigt få gånger han inte har ställt upp på något, och då har han väll haft sina skäl också kanske hehe!
SÅ GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!







I could really use a wish right now,


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish, right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish right now, wish right now

Yeah
I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
Cause after all the partyin’ and smashin’ and crashin’
And all the glitz and the glam and the fashion
And all the pandemonium and all the madness
There comes a time where you fade to the blackness
And when you’re staring at that phone in your lap
And you hoping but them people never call you back
But that’s just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold
And when your plans unravel
And they sayin’ what would you wish for
If you had one chance
So airplane airplane sorry I’m late
I’m on my way so don’t close that gate
If I don’t make that then I’ll switch my flight
And I’ll be right back at it by the end of the night

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish, right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish right now, wish right now
I could really use a wish right now






Bastu kväll med grabbarna.

Jag, Adam och Tobbe har precis landat här hemma hos Adam. Innan var jag på stan en sväng och fixade lite smått sedan mötte jag upp Adam och vi drog till gymmet. Jag sprang en halv timme och körde lite fys på det, var riktigt skönt faktiskt. Sedan promenderade vi upp på stan och jag köpte med mig en sallad från älskade Vivaldi. Haha jag vet inte om det är bra eller dåligt när personalen börjar kunna utantill vad jag ska ha i min sallad haha!
När alla var klara med vad de skulle äta så drog vi hem till Adam och nu chillar vi galet hiho. Jag ska hoppa in i duschen så fort den blir ledig. Sedan har jag lovat Adam att jag ska ta en promenad med hans hund Nelly. Jag kommer sååå tappa bort mig men jag får helt enkelt lita på att Nelly vill hem så småning om haha!
Simon borde dyka upp snart också och jag tror att pojkarna ville basta senare, sköönt!
Måste bara berätta hur underbara mina pojkar är! The Carlsson Twiins (Tobbe och Simon) har jag känt sedan jag var två år och de bodde granne med mig. Haha riktiga skitungar var vi, blir lika glad varje gång jag tittar på filmer och   bilder från att vi var små. Helt sjukt att vi har samma kontakt idag 17 år senare (!!) Med undantag på nakenbadande i poolen kanske haha! eller?!
Adam fick jag med på köpet genom Simon haha, föörlåt! Vi har känt varandra bra många år nu och det blir alltid galet när han och jag umgås tillsammans. Inget tillfället är det andra likt haha, love it!
Tillsammans är de mina oslagbara pojkar, så jävla underbara rakt genom alla tre!
Här kommer lite bilder jag hittade på Adams dator, hihi ooooooooops sorry fikus!

Adam och Simon innan Emmas TogaParty i sommras,

Tobbe, Simon och Adam på grönan

Adam och Simon på midsommar,

Simon och Tobbe på Ängsö,

 


Äntligen sol,

Jag vaknade upp i morse utav att det var ovanligt ljus i mitt rum, när jag kollade ut sken solen hihi, underbart! Blev att ligga kvar en sväng i sängen och prata i telefon med Sebbe som är på väg till Göteborg för att gå på Liseberg med lite vänner. Det blev lite strul med hans skjuts i morse så det slutade med att han tog tåget ner, haha så söt. De bor på hotell över natten och kommer hem i morgon,. Fan vilket härj det kommer bli haha ;)
Jag ska ta och hoppa in i duschen och göra i ordning mig lite lätt. Sedan tänkte jag åka ner till stan för att fixa lite ärenden och luncha med Natta. Tanken var att jag skulle åka till Enköping efter det för att hämta lite kläder men får se hur det blir med den saken..
Åh börjar tröttna rejält på att inte ha något vettigt att göra om dagarna. Just nu består mina dagar utav solning, relax, umgås med vänner, spendera pengar och festa. Kan tyckas som det livet man vill leva men shiiet vad tråkigt det börjar bli. Jag vill ha ett jobb, make some money så att säga. Känner paniken komma krypande redan nu, och hur ska det då gå fram över liksom.. suck..
PUSS LINDA



När saknad blir till smärta,

Innan ni läser vill jag bara säga att relationen jag och ***** har till varandra enbart är vänskaplig i nuläget. Jag älskar honom som person och han betyder väldigt mycket för mig och min familj. Han gör det allra svåraste så mycket lättare och har hjälp mig så många gånger när ingen annan har lyckats. Han är en på miljonen!
Jag ville bara säga det så att ingen missförstår det jag skriver, jag vet hur mycket skitsnack alla snackar,!




Jag satt och lyssnade på lite musik och bläddrade bland lite gamla bilder när en speciell bild dök upp. Den var från förra sommaren när han var här och bodde några helger. Jag kollade datumet och upptäckte att bilden togs för precis 1 år sedan, alltså den 27 juli 2009. Nästan precis samtidigt börjades en låt spela som jag ofta lyssnade på i samma veva. Sammanträffande?! Jag vet inte..
Men det var som att få ett slag i magen, det gjorde så ont att jag nästan tappade luften. Jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken och hur klumpen i magen växte. Så stor är min saknad. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom och det passerar inte en vecka utan att han är samtalsämnet här hemma. Vi alla saknar honom. Jag vet inte hur det kunde bli som det blev men han blev liksom en av oss här hemma. Och det är han fortfarande. Oavsett vad som händer eller vad alla andra säger! För ni känner inte den ***** som jag känner. Ni känner honom som alla andra känner honom, alltså inte alls! Det är svårt att vara ledsen eller grubbla över problem när han är i närheten, näst intill omöjligt. Han var våran sol som bara spred värme och positiv energi runt om kring sig. Han är fortfarande min sol, till och med genom telefon lyckas han, fast jag tror inte att han är medveten om det själv. Det är 60 mil mellan oss nu.
60 jävla mil.
Och det var mer än ett halv år sedan vi träffades nu. Sista gången vi träffades var när han var på väg hem från mig med tåget men fick hjärtstillestånd och kraftiga smärtor i bröstet så de fick stoppa tåget och ambulansen kom och hämtade honom. Jag kommer aldrig glömma den dagen, ALDRIG! Jag väntade hela kvällen på ett sms om att allt gick bra men det kom aldrig något. Jag måste ha somnat till men vaknade direkt när mobilen vibrerade, äntligen! Det var från hans telefon, men meddelandet var inte från honom utan från ambulanspersonalen. Jag kommer aldrig glömma vad som stod:
"***** har förts med ambulans till akuten med kraftiga smärtor i hjärta och bröst.
Mvh, ambulans personalen"
Jag kan inte med ord beskriva känslan som sköljde över mig då. Samtidigt som jag skakade av chock kunde jag inte låta bli att bli arg, jag hade sagt åt honom så många gånger att uppsöka läkaren, men jag antar att den reaktionen berodde på den enorma rädslan för hur det var med honom. Jag ringde upp hans telefon i ren panik men fick inget svar och skrev då till ambulansperonalen att de skulle svara för i helvete. Jag sprang in skrikandes medans tårarna sprutade till mamma och pappa och vi letade genast upp nummret till akuten där han låg. Efter några försök fick jag äntligen prata med honom, vi fick bara prata i 30 sekunder, men det var allt jag behövde. Dagen efter satt sig jag och pappa i bilen och åkte varenda mil ner.
Vi tvekade aldrig!
Hans reaktion när vi kom var kvittot på att vi gjort rätt genom att åka ner. Hans leende var värt varenda timme i bilen flera gånger om. Vi stannade över natten och åka hem dagen efter var bland det svåraste jag gjort.!
Jag är inte helt säker på varför jag skriver det här, men jag antar att det är för att den är en händelse som fortfarande sitter ärrad i mig, som jag omedvetet kanske behöver dela med mig av för att kunna släppa.
För glömma kommer jag aldrig att kunna göra..



Jag saknar dig så att det gör ont vännen!
Dags att plocka upp telefonen och slå en pling..

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed






Tisdag 27 juli,

Var tvungen att kolla både dag, datum och till och med månad innan jag skrev rubriken haha! Usch det är inget bra tecken alls, hatar när strukturen i vardagen rubbas. Fast det är klart det är inte lätt att få någon struktur nu när jag varken har skola eller jobb. (!!!) Men det blir det förhoppningsvis ändring på snart..
Sebbe åkte för ett tag sedan så nu sitter jag här och tar det lugnt bara. Igår kväll köpte vi hem pizza och tittade på film, väldigt mysigt måste jag säga. Idag vaknade vi (läs Sebbe) ganska sent så vi gjorde i ordning lite frukost (läs kvällsmat) och tog en dusch hihi. Sedan blev han upphämtad för grabbarna skulle ha "skaldjursmiddag" haha, muuumms!
Jag sitter och funderar lite på att tvinga tjejorna att springa blodomloppet med mig. Det var så himla mysigt sist vi sprang Vårruset. Då var vi fem tjejer som sprang 5 kilometer och avslutade med en stor fika i gräset. Man fick nämligen en stor korg med en massa gott att dela på då man gick i mål. Det vart en riktig girlpower känsla haha! Tror jag ska ta och skicka iväg ett sms till dem nu med det samma faktiskt..


Shiiet nu är jag verkligen taggad till max på att köra igång med träningen igen. Har haft ett litet uppehåll på ungefär en månad nu under sommaren eftersom jag har varit upptagen med så mycket annat och kände att jag inte ville göra något halvdant. Men nästa vecka drar det igång på allvar och jag längtar så sjukt jävla mycket. Sebbe börjar även jobba då och drar igång med träningen på samma gång så det kommer bli jätte bra! Har försökt dragit med honom till gymmet nu under hans semester men det har väll inte gått allt för bra kanske haha. Men nu blir det att köra igång igen! Planen är väll att springa milen och varva med gymmet som jag gjorde tidigare. Har ett mål att sträva efter och det ska jag nå, oavsett vad den här gången!
Ska även försöka få med sebbe ut och springa haha! ett mål att sträva efter bara det ;)
PUSS LINDA

 


Bad morning,!

Jag kan inte direkt säga god morgon, för den här morgonen är inte god någonstans. Igår gick jag och la mig strax innan klockan 1 och då var jag helt slut. Trots det, att jag var så trött så jag började grina tog det mig ungefär 7 timmar att somna. 7 TIMMAR. Nog för att jag har fått dragits med sömnproblem några år men det här var fan sjukt. Jag var så himla trött verkligen men endå kunde jag inte somna, det var helt omöjligt. Tillslut måste jag endå ha fallit in i någon slags sömn för jag vaknade utav ett sms vid klockan 9 och hade då lyckats fått 1 timmes sömn. Inte kunde jag somna om heller eftersom att jag ska in till stan på möte vid 11 och det får jag absolut inte missa. Fyfan vad illa jag mår nu alltså, kommer stupa när jag kommer hem vill jag lova!
Höööörs

Söndagsmys i regnet,

Satt precis ute på inglasningen och åt lite med gott med mina päron. Det börjar nästan bli lite för kallt att sitta där ute på kvällarna nu, usch inget gott tecken! Det går bra så länge det är sol om dagarna eftersom att värmen lagras där inne men nu när det bara regnar så är det lite kyligt. Åt dock gott så det vägde upp det hela hihi!



Nu ska jag tappa upp ett extremt varmt bad, släcka ner badrummet och tända lite doftljus. Känns ganska jätte välbehövligt då gårdagen var den första natten jag spenderade hemma helt själv på ungefär en månad. Det har visserligen varit en jävligt bra månad på många sätt och vis men jag känner nu att jag verkligen behöver lite tid för mig själv. Nog för att det är då jag mår som bäst, när jag är omringad av människor jag tycker om, men det är skönt att ta en paus ibland och bara göra saker utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Det känns som att jag har varit väldigt dålig på det den sista tiden. Eftersom att jag är väldigt energisk och måste göra saker precis hela tiden så är det extra viktigt att jag stannar upp ibland och verkligen analyserar hur saker och ting ser verkligen ser ut, annars är det så lätt att jag faller tillbaka, och det tänker jag inte göra! Så ikväll ska jag bara relaxa och ta hand om mig själv hihi. Börjar med ett avslappnat bad och flyttar sedan ut på inglasningen med massa kuddar och täcken för att läsa lite tänkte jag. Tar nog med mig något gott ut också hihi!
På tisdag kommer syster hem så då kan jag äntligen (!!!!!) bege mig till gymmet igen. Hon har nämligen en sladd till mina wehörlurar som jag måste ha. Det är så grymt tråkigt att springa utan musik så jag tappar motivationen direkt. Sen blir det att återgå till det gamla schemat med träning. Gud så jag har längtat, nu har det varit allt för slappt den senaste månaden. Fast som sagt, det kanske var en välbehövlig paus där också!
Nu är vattnet klart och ljusen tända!
Hööörs 


Ledsen för dålig uppdatering,

Är hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen nu efter att jag kommit hem från Västkusten. Men man kan säga att jag har varit lite upptagen på andra håll och inte haft något jätte stort behov av att blogga. Har knappt varit hemma heller så det har inte funnits någon tid att sätta sig och reflektera heller, något som brukar leda till att jag bloggar för att få ur mig saker och ting. Men nu tänkte jag alltså dra en uppdatering hehe..
I veckan har jag mest umgåtts med Sebbe, vi har för det mesta tagit det lugnt, var ut och fiska med pojkarna något kväll, sen blev det att dricka och umgås lite hemma hos Waldman en kväll också, trevligt! Har varit så fruktansvärt trött hela veckan vill jag lova, och det blir inte bättre av att Sebbe har vänt på dygnet totalt haha.
I fredags drog vi till med en dunder utgång med början hos Emma för en mindre förfest med eliten. Senast vi träffades var på midsommar (at my place) så det var verkligen på tiden att samla alla. Dock saknade vi nästan hälften av gänget då de flesta är bortresta nu under semestern. Men vi gjorde det bästa utav situationen och precis som alltid när vi hittar på något så blev det lyckat hiho! Jag körde på den numera sedvanliga flaggviftningen pojkarna lärde sig i lumpen. Ingen kan göra det bättre än mig, synd att ingen inser det! 
Runt halv 12 bestämde vi oss för att ta en taxi ner till sjökrogen. Väl där mötte jag Madde (en kollega till Sebbe) som jag sedan spenderade större delen av kvällen med (tydligen haha)! Mina närmsta vänner bestämde sig nämligen för att droppa av parvis (hmmm) hemåt under kvällens gång men jag var inte redo för att dra hem haha. Så jag och Madde gjorde baren och allt annat möjligt men bestämde oss sedan för att ta taxi från sjökrogen till donken (tog 3 min haha) för att hon skulle äta. Väl där måste jag ha tappat bort henne för helt plötsligt stod jag med Sebbe och gänget och vi åkte hem till Sebbe.
Vaknade upp i lördags och mådde allt annat än bra, herregud jag tror helt allvarligt att jag inte mått sämre. Var helt yr, hade ingen balans och skakade i hela kroppen. Sen en fin mensvärk på det också. Jag överdriver inte om jag säger att jag låg i sängen precis hela dagen. Sebbe och grabbarna gick för att äta pizza men det fanns inte ens i mina tankar. Eftermiddagen avrundades med att jag, Sebbe och Waldman låg och tittade på Emil i Lönneberga haha. Vad ska man säga..
Jag lyckades ta mig hem tillslut och hann med en lång dusch innan det var dags för att mer eller mindre tvinga sig ner på stan igen för att möta upp Linnea för bio. Vi såg Eclipse, fattar inte hur jag kunde vänta så länge, och jag måste erkänna att jag älskar de där filmerna (!!) Men vi fick några trevliga timmar tillsammans och jag har saknat så himla mycket att umgås med henne så det var mycket uppskattat från min sida. Måste se till att träffas nu innan hon flyttar långt här ifrån "/ usch!
Idag är det söndag och det regnar då är det ju i princip lag på att vara inne och mysa, så det är väll vad min dag kommer att bestå av. Förhoppningsvis så får man lite sällskap senare också, eller ja hoppas kan man ju göra!
Dock har jag lovat mamma att följa med och storhandla så nu blir det att hoppa i myskläder och trotsa regnet.!
PUSS LINDA




Hemma efter en vecka på västkusten,

Då har jag äntligen landat hemma efter lite mer än fem timmar i bilen på väg från västkusten. Har spenderat en vecka där nere tillsammans med familjen. Passade även på att möta upp lite vänner hiho!
Början på veckan spenderade vi solandes på klipporna vid havet eller på stranden med lite volleyboll, så jävla härligt vill jag lova. Det blev verkligen avslappning till max, vilket jag verkligen behövde vill jag lova. Vi var även ner till Ullared en dag mest för att "dit måste man ju åka någongång", jag har ju aldrig varit där förut så. Hittade väll lite saker så som en jacka, två väskor och lite smått men kan inte säga att det var mycket som tilltalade mig i klädväg direkt. Hittade dock ett par svarta spetsleggins, skit läckra hihi! De flesta plaggen var så långt ifrån figursydda som möjligt och allting såg likadant ut, trist. HAHA JUSTDET! När jag står och provar jackan så ringer mamma lite smått panikartat och frågar om det är mig de ropar ut i kundradion haha! Jag lägger på för att lyssna, då ringer pappa och säger att de ropar ut mitt namn i kundradion, en viss Jonathan sökte visst mig haha! Så det var bara att springa upp och möta honom som stod vid kundinformationen, man kan säga att det var lite smått pinsamt. Särskilt eftersom att de samtidigt spelade in nya ullared programet haha! oooooooooops, (!!)
Fredagen spenderades på liseberg där även Jossan dök upp mot kvällen. Så jäävla skön brud vill jag lova, herregud vad vi härjade i kanonen, floomraider, balder och allt vad det nu heter haha! Man kan säga att vi var rätt jävla blöta och skrattade så tårarna rann mellan åt. Hon är så härlig lilla (!?) Jossan hihi. Vi blev kvar tills stängning sedan var det dags att säga hejdå eftersom hon skulle åka hem dagen efter tyvärr.
På lördagen blev jag upphämtad på kvällen utav Zigge, hans två killkompiar + en tjejkompis. Vi åkte ner till hamnen för att checka in någon kräftfestival (??!), det var mycket folk och bra stämmning så vi stannade ett tag. HAHA JUSTDET! På vägen dit stannade vi på en parkering för att pojkarna var tvugna att kissa, parkeringen visade sig dock tillhöra Nykterhetsrörelsen fick vi sannerligen veta haha! Det kom ut en kärring och skrek att vi skulle sluta provusera genom att stanna till här och dricka alkohol och att vi genast skulle åka där ifrån. Jag bokstavligen dog av grav, vad är oddsen att hamna halvfulla på en sådan parkering liksom haha!
Men vi stannade på festivalen en tag därefter bar det av till nästa stad där det var tänkt att vi skulle ut på krogen men så långt hann vi väll kanske inte hehe. Blev nättkäk och jag var väll hemma vid en fyra på morgonen, rätt segt eftersom att vi skulle åka hem redan vid nio, men hann få några timmars sömn som tur var.
Tänkte slänga upp lite bilder från hela veckan senare för nu ska jag in till stan en sväng sedan blir jag upphämtad av Sebbe!
Höööööörs bitches,
PUSS


Nattliga tankar,

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig..
Började kvällen med att möta upp Sebbe för att ta lite kläder jag glömt där, slutade dock med att jag följde med dom upp på förfest. Jag var inte direkt klädd för fest och kände mig mest i vägen så försökte hålla mig i bakgrunden. Var inte alls sugen på alkohol heller så förstår inte riktikgt vad jag skulle upp dit och göra..
Var meningen att jag skulle möta upp de andra nere på stan för att kolla läget på power meet men blev som sagt kvar där längre än vad som var menat. Ångrar mig lite och samvetet knager, skulle ha promenerat dit och slagit mig ner med mina underbara vänner. Endå beslutade jag mig för att ringa efter skjuts hem, jag vet inte, kändes som att jag bara ville hem liksom. Det här är verkligen inte likt mig någonstans, jag brukar vara den som är mest speedad och festsugen. hmm mysko..
Men det känns som att det är något som tynger ner mig liksom, jag kan dock inte komma på vad. Och det börjar bli riktikgt irriterande vill jag lova. Ska bli skönt att åka ner till västkusten på söndag, koppla bort lite..
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite.
Natti,
PUSS


Tittar på resor,

Jag sitter här och tittar på lite resealternativ. Jag och brudarna har ju besämt oss för att åka till KOS en vecka! Det lutar åt att vi åker i slutet av augusti då alla har slutat jobba, det är även då det är som varmast har jag hört hehe! Det här är något vi verkligen förtjänar tjejer, en vecka fylld av sol, värme, bad, sena party nätter och tjejsnack, just nu kan jag inte komma på något som låter mer lockande faktiskt, mjaaaaaaaaaaou!
Jag ska möta upp tjejorna i stan senare för att checka in årets power meet fest, så vi får ta och snacka ihop oss då! Börjar bli dax att bestämma oss för när vi ska åka och boka hiho! Såååå taggad,



turkiet i maj 2010


ibland brister muren,

På senaste tiden har jag lyckast bygga upp en liten mur som jag kunnat klamra mig fast vid. Jag har till och med vågat släppt taget och stått på egna ben, men muren har alltid funnits där för att ta emot mig om jag snubblar. Till en början var det nog bara för att stänga ute allting men fungerar den mest som en slags grund. Men den bakom mig klarar jag saker jag inte har gjort tidigare, just för att jag helt enkelt vågar leva igen. Jag har lärt mig att snubbla utan att falla så att säga..
Men ibland faller man pladask, och fuck vad ont det gör. Det är vid sådana tillfällen jag önskar att jag var fem år igen så att jag kunde krypa upp i mammas knä och bli tröstad och omplåstrad. Tyvärr har såren nu för tiden en tendens att inte vara ytliga, ett plåster är alltså inte till så stor hjälp längre. Det spelar ingen roll hur mycket man blåser, eller hur många pussar man får, smärtan försvinner endå inte. Och det suger, riktigt jävla hårt..
Just nu finns det en person som skulle kunna blåsa bort smärtan, för den består utav en enorm saknad, men han är långt långt bort här ifrån. Och det här är på en vänskaplig nivå, tack då har vi det avklarat!
Man möter personer i livet som är en på miljonen, det här är en sådan person. Det finns ingen som han, en på miljonen som sagt. För mig och min familj är han ovärdelig och han har alltid en plats här, oavset vad. (!!!!)
Det är mer än ett halv år sedan vi träffades sist vilket tårarna på min kind är ett bevis på, usch!
Trots att det blir oändligt med telefonsamtal så behöver jag den enorma energi du ger mig vännen,!
Finns ingen som kan få mig på fötter igen så snabbt igen,
Damn I miss you,



Tidsfördriv så att säga,

Senaste

Låt du hörde: Love the way you lie - Eminem Feat Rihanna

Film du såg: Var länge sedan jag såg en hel film ;)

Mat du åt: Kebab (Gaaad bless me)

Kram: Pappa faktiskt,

Puss: Sebbe

Känslan: förvirring,

Resa: Turkiet, snart blir det KOS

Glädje: Ett telefonsamtal fick mig att le,

Dröm: Jag drömmer så konstiga saker hela tiden..

Person du träffade: Förutom familjen, Sebbe.

Personen du pratade i telefon med: Tony

Personen du fick sms av: Sebbe

Gången du åt 7-eleven korv: har aldrig ätit haha, usch för korv!

Gången du var utomhus: Idag, solade lite med Sebbe

Gången hela din familj åt middag tillsammans: var ett tag sedan, har typ inte varit hemma på två veckor såå..

Saken du köpte: en loka hiho

Allmänt

Ska bli skoj: KOS 2010 med brudarna!

Ska inte bli skoj att: fatta vissa beslut framöver..

Sparar till: just nu, ingenting faktiskt..

Pålägg som gäller: äter typ aldrig mackor, men kanske, skinka?!

Önskar att jag var bättre på: att vara ensam, hatar det!

Dagens dryck: loka blev det,

Vad saknar du: Världens bästa Manno,

Tre band/artister: Jag fastnar sällen för en viss artist eller ett visst band, snarare vissa låtar här och var.

Vad har du gjort idag: Vaknat, solat, ätit, åkt hem hehe

Brukar du svära mycket: Haha, händer väll typ ibland kanske lite sådär,

Hur tidigt stiger du upp: Sent lalala

På helgerna: efter utgång menar ni? aldrig haha!

Vad ska du göra ikväll: Ska snart hoppa ner i sängen hiho

Hur många timmar sover du per natt: oj, det är väldigt varierande, tyvärr..

Vem är snyggast i världen: typ ja? haha neerå, vet faktiskt inte!

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: All tid med Manno, saknar dig vännen!

Favoritplagg i garderoben just nu: kavajen, trots att det är sommar hehe

Längd: sist jag mätte mig blev 157,5 stolta, men det var ett tag sedan

Vikt: oväsentligt, men mellan 50 och 55 (:

Byter gärna garderob med: ooj finns många vill jag lova,

Byxa eller kjol: hmm, anväder mest leggins eller shorts såå..

Senast utlästa bok: Twillight serien EheEH (a)

Mitt rum kan beskrivas som: matchar i olika nyanser av brunt och guld,

Mig själv med tre ord (just nu): förvirrad, trött, obeslutsam

Jag tränar: näst intill varje dag i vanliga fall (Sebbe har haft dålig inverkan haha)

Jag ville bli när jag var liten: Hmm, jag vet faktiskt inte riktigt..



Första kvällen hemma på två veckor?!

Äntligen har jag landat hemma (!!) Har spenderat de två sista veckorna på lite olika håll kan man säga. Det har både varit grymt mysigt, otroligt roligt och sjukt galet. Men det är verkligen något speciellt med att komma hem till slut. Känns som att jag har bott i min väska och påsar tillräckligt länge för den här gången hehe..
Men jag blir inte hemma alltför länge för på söndag drar jag till västkusten med familjen en vecka. Det ska faktiskt bli ganska skönt, det är första året sedan jag var 14 som jag inte har en pojkvän vid min sida. läääskigt!
Fast på ett sätt ska det bli otroligt skönt också vill jag lova, känns som att man kan uppleva semestern på ett annat sätt, om inte annat får jag lite egen tid med familjen och det kan ju behövas.
Igår var jag i Enköping under eftermiddagen och kvällen. Trots att jag finner det ganska skrattretande i hur de flesta där beter sig mot varandra (skärpning på er, ni är alla bättre än så) så var det otroligt skönt att träffa alla sötnosar igen. Var alltför länge sedan vill jag lova. Träffade dock inte alla som jag hade velat träffa men jag tror jag hinner dit en sväng till innan jag åker på söndag så då ska jag se till att träffa dem också hehe. Vi gick runt lite på stan, följde med Milajah som skulle äta, sedan var jag upp till Victor en sväng också. Kändes som att jag mest sprang runt för att kunna möta upp alla hehe. Missade dock bussen hem, Tony ville att jag skulle stanna kvar längre och Milajah höll fast mig tills bussen åkte, så kvällen spenderades med dom två. Fast så illa var det ju så klart inte haha, man kan säga att ingen av oss är särskilt normal kanske! Buuuut, thats the way it is liiix!
Ikväll blir det att springa en sväng, känner att mitt samvete börjar knaga eller rättare sagt slita i mig. Det här är  verkligen inte okej, jag som annars är sjukt duktig med det där, nej skääärpning Linda!
Efter det blir det att lägga sig i mitt ägg på inglasningen och läsa lite kanske, för skönt vill jag lova.



Det är sjukt vilket högvarv jag går på just nu. Allting är ett enda stort kaos men jag är inte helt säker på att jag vantrivs heller. Baaah köra liksom, någonstans tar det väll stopp kan man ju hoppas på..

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend,
If you don't love me, pretend
A few more hours, then it's time to go.
As my train rolls down the East Coast,
I wonder how you'll keep warm.
It's too late to cry, too broken to move on.

And still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need from me.

It´s just s drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends,
Never counting regrets,
By the grace of God, I do not rest at all.
New England as the leaves change;
The last excuse that I'll claim,
I was a boy who loved a woman like a little girl.

And still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep,
Don't take what you don't need from me.

It´s just s drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my

Heaven doesn't seem far away anymore no no.
Heaven doesn't seem far away.
Heaven doesn't seem far away anymore no no.
Heaven doesn't seem far away.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.
You are my heaven



PUSS




Some pics från grillfesten at Sebbes place,

I onsdags var det grillfest at Sebbes place. Vädret var på topp och det var härliga människor hiho! Efter lite övertalning av mig och grabbarna fick vi med Sebbe på utgång och resten av kvällen spenderades på sjökrogen. Man kan väll säga att jag mått bättre när det var dags att dra sig hemåt, fyfan det var det värsta jag har varit med om. Det höll i sig så hårt att jag inte ens kunde dricka en cider på fredagen när det var dags för partytälet på cityfestivalen haha, riktigt illa! Tänker inte gå inte mer i ord på hur kvällen såg ut, för det vet jag inte själv haha!
Och jag tyckte synd om alla pojkar som skulle upp och jobba dagen efter haha! Starkt jobbat!
Låter kvällen tala i bilder i stället för ord så att säga,





 

bloggen vill inte direkt sammarbeta så ni för nöja er med de här bilderna så länge..



Sliten tjej,

Nu är jag hemma igen efter tre dagar på vift hehe. Det har varit så himla skönt att komma bort en stund och bara omges av underbara människor. Vi har solat, badat, snackat gamla minnen och busat med barnen, underbart! Kändes precis som att jag backat tillbaka några år i tiden, haha gud vad livet lekte för oss två då alltså..
Tänkte att jag lägger upp ett inlägg senare med lite bilder och så där, blir lika glad varje gång jag tittar på dom!
Igår kväll somnade Hulda tidigt eftersom att hon ska jobba idag, jag kunde dock inte somna så det slutade med att jag och hennes bror satt på deras veranda och pratade om alltfrån insekter till barn, tills klockan blev två haha. Sen var det dags att försöka sova eftersom jag skulle upp igen vid fem för att åka med Hulda till Västerås. Man kan säga att det var två trötta tjejer som satt sig i bilen..  Jag sov några timmar när jag kom hem sedan la jag mig ute på inglasningen för att sola. Alltså jag förstår inte, jag tror verkligen att jag är imun mot den svenska solen. Visst jag är brun, men blir liksom inte nå brunare.. Den sög ju!
Nu ska jag ta och fixa något att äta, haha!
PUSS

Iväg på äventyr några dagar,

Det blev en spontantripp till en av mina bästa vänner nu över helgen. Det var ett bra tag sedan vi träffades ordentligt så när hon endå var i Västerås för att fixa lite så bestämde vi oss för att jag skulle följa med henne tillbaka. Så himla skönt att lämna Västerås och allt bakom sig för några dagar men det skönaste är endå att träffa bästa Hulda ett par dagar. Att vara här blir som att kliva in i en helt annan värld, det här stället förknippar jag bara med bra saker och jag älskar det. Vi har bara tagit det lugnt i solen, badat och snackat skit. Ïgår red vi en sväng också, det var ett bra tag sedan så det var riktigt skönt. Tidigare blev det ju att man red näst intill varje dag men nu blir det nästan ingenting längre.. Såå det var härligt!
Just nu sitter jag och äter jordgubbar med mjölk och har världens sötaste katt i knät, myspys!
Min mobil dog igår och jag har inte haft alltför bråttom att ladda den om jag ska vara ärlig. Det var så himla skönt att slippa höra den plinga och ringa hela tiden. Jag har absolut ingenting emot att mina vänner hör av sig, det skapar bara ett leende på mina läppar. För de vet vart de har mig och hur mycket press jag pallar med.. Men när folk börjar tjaffsa om onödiga saker eller skapar situationer som inte finns, då kan jag lika gärna ha telefonen urladdad för det orkar jag verkligen inte med. Jag gör mitt bästa för att göra alla till lags men jag kan inte vara överallt på en och samma gång. Det är fysiskt omöjligt! Just nu finns de vissa människor i min närhet som står i full fokus utav olika anledningar och de behöver mig mer än normalt just nu. Och jag tänker finnas där, fullt ut! De flesta förstår det och vet att att bara för att jag inte ringer hela tiden, skickar lika många sms eller finns tillgänglig precis hela tiden så tycker jag fortfarande lika mycket om dem för det. För det här är bara tillfälligt, tills de här människorna kan stå på egna ben igen utan att ramla. Vem vet, nästa gång kanske det är eran tur att snubbla, skulle ni då inte vilja att jag stod där och tog emot er?! Önskar alla var lite mindre själviska!
Är så fruktansvärt trött på alla självupptagna människor så jag skulle kunna spy. Så jag säger det igen, bara för att jag inte skickar sms varje dag, ringer varje kväll så har eran betydelse för mig inte minskat. Jag orkar helt enkelt inte ta hand om alla andra när jag knappt orkar ta hand om mig själv. Jag har precis kommit på banan igen och känner att jag faktiskt mår jäävligt bra. Och jag tänker inte sumpa det på grund av att jag ska missunna mig själv. Att ta hand om sig själv är inte det samma som att vara självisk, för att kunna ta hand om andra måste man ta hand om sig själv! Nu blev det ju jätte rörigt men jag hoppas att ni förstår..
Nu ska jag ta och joina Hulda ute på trappen, skönt med kvällsssol mjaaou!
PUSS



Finaste bäste vän <3


RSS 2.0