Hemma efter en vecka på västkusten,

Då har jag äntligen landat hemma efter lite mer än fem timmar i bilen på väg från västkusten. Har spenderat en vecka där nere tillsammans med familjen. Passade även på att möta upp lite vänner hiho!
Början på veckan spenderade vi solandes på klipporna vid havet eller på stranden med lite volleyboll, så jävla härligt vill jag lova. Det blev verkligen avslappning till max, vilket jag verkligen behövde vill jag lova. Vi var även ner till Ullared en dag mest för att "dit måste man ju åka någongång", jag har ju aldrig varit där förut så. Hittade väll lite saker så som en jacka, två väskor och lite smått men kan inte säga att det var mycket som tilltalade mig i klädväg direkt. Hittade dock ett par svarta spetsleggins, skit läckra hihi! De flesta plaggen var så långt ifrån figursydda som möjligt och allting såg likadant ut, trist. HAHA JUSTDET! När jag står och provar jackan så ringer mamma lite smått panikartat och frågar om det är mig de ropar ut i kundradion haha! Jag lägger på för att lyssna, då ringer pappa och säger att de ropar ut mitt namn i kundradion, en viss Jonathan sökte visst mig haha! Så det var bara att springa upp och möta honom som stod vid kundinformationen, man kan säga att det var lite smått pinsamt. Särskilt eftersom att de samtidigt spelade in nya ullared programet haha! oooooooooops, (!!)
Fredagen spenderades på liseberg där även Jossan dök upp mot kvällen. Så jäävla skön brud vill jag lova, herregud vad vi härjade i kanonen, floomraider, balder och allt vad det nu heter haha! Man kan säga att vi var rätt jävla blöta och skrattade så tårarna rann mellan åt. Hon är så härlig lilla (!?) Jossan hihi. Vi blev kvar tills stängning sedan var det dags att säga hejdå eftersom hon skulle åka hem dagen efter tyvärr.
På lördagen blev jag upphämtad på kvällen utav Zigge, hans två killkompiar + en tjejkompis. Vi åkte ner till hamnen för att checka in någon kräftfestival (??!), det var mycket folk och bra stämmning så vi stannade ett tag. HAHA JUSTDET! På vägen dit stannade vi på en parkering för att pojkarna var tvugna att kissa, parkeringen visade sig dock tillhöra Nykterhetsrörelsen fick vi sannerligen veta haha! Det kom ut en kärring och skrek att vi skulle sluta provusera genom att stanna till här och dricka alkohol och att vi genast skulle åka där ifrån. Jag bokstavligen dog av grav, vad är oddsen att hamna halvfulla på en sådan parkering liksom haha!
Men vi stannade på festivalen en tag därefter bar det av till nästa stad där det var tänkt att vi skulle ut på krogen men så långt hann vi väll kanske inte hehe. Blev nättkäk och jag var väll hemma vid en fyra på morgonen, rätt segt eftersom att vi skulle åka hem redan vid nio, men hann få några timmars sömn som tur var.
Tänkte slänga upp lite bilder från hela veckan senare för nu ska jag in till stan en sväng sedan blir jag upphämtad av Sebbe!
Höööööörs bitches,
PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0