Mjaaou på vädret,

Ännu en morgon att vakna upp till när solen skiner, mjaaou, älskar det verkligen! Dock är det tredje morgonen i rad som jag inte vaknar upp hemma ehe. Så det kan gå ibland, myys!
Är själv hemma här i huset, livrädd för att det ska klampa in någon okänd genom dörren när som helst haha. Vill helst slippa situationen som uppstår när jag sitter här halvnaken i deras hus haha! Men peppar peppar...
Jag ska försöka ta mig ner på stan en sväng, tänkte dra en solning sedan lämna Sebbes plånbok som han glömde i morse. Sedan blir det hem och landa en sväng, kan vara rätt skönt. Funderar på att dra gymmet där i mellen också! Ahh får nog bli så så mycket som vi har tjockat de här dagarna haha sjukt ;O
Senare ikväll blir det grillparty med pojkarna, dock saknas det en grill. Jag gillar upplägget!
Nu måste jag skynda mig, fixa och trixa innan bussen kommer!
PUSS


Mitt livs sista studiebidrag,

Åh vad livet känns härligt ibland. Det är som att alla bekymmer och problem flyr så fort solen kommer fram och jag älskar det. Plötsligt känns allt så himla mycket lättare och jag är pigg på vad som händer här näst liksom..
Idag gled jag ner på stan en sväng för att fixa lite och jag spenderade även mitt sista studiebidrag, (!!!)
nooo, tur man är försörjd haha ;D!

Skolan är slut för alltid, eller ja, det kan ju hända att jag väljer att plugga vidare så småning om. Men då är det endå för att jag vill det och inte för att jag måste. Så det blir absolut inte samma sak.. Jag kan inte med ord beskriva lyckan med att ha tagit studenten. De känslorna är alldelles för djupa för att försöka få ner i ord så jag skippar det. Men jag kan lova er att den hade inte kunnat komma lägligare, jag hade inte pallat att gå på sparenergi så länge till. Det har ju hunnit gå omkring två veckor men det är först nu jag verkligen har insett att jag inte har sommarlov längre, jag är kort och gott arbetslös. Haha usch! Men om jag ska vara ärlig så är det inget som stör mig precis just nu. Men inom en snar framtid så ska jag ta tag i den biten också men först ska jag hinna njuta lite.. Men jag måste erkänna att tanken på att vi, IDR07A, inte är en klass längre skrämmer mig. Shiiet, helt plötsligt känner man sig jätte ensam haha! neerå, men kommer sakna klassen så sjukt mycket verkligen. Jag hade turen att hamna i en väldigt bra klass, till skillnad från många andra. Och nu på slutet har vi verkligen kommit närmare varandra hela högen. Så himla roligt verkligen! Gonna miss ya all.
Vädret har varit sjukt underbart de senaste dagarna och jag har passat på att tillbringa några timmar i solen. Men jag vet inte, det känns som att jag blivit imun mot den svenska solen. Kan man bli det?! Hmmm..
Tur att jag och mina brudar har några färska planer på att bege oss till KOS om några veckor. Det är inte riktikgt bestämt när vi åker och vilka exakt som ska med, men åka ska vi! Måste bort från Västerås haha!
Just nu sitter jag hemma hos Sebbe, där jag har tillbringat några dagar, men han har slocknat i sin säng haha! Stackarn sjuk och grejer, det är inte lätt!
Tog precis sällskap med hans bror som skulle ner till bussen, jag fortsatte ner till ica, ville ha mina efterlängtade chips! Inte bra alls, men ibland måste man få unna sig lalalala schyyy.
Jag ska slå på en film tänkte jag, har inte besämt mig än om det är värt att vecka Sebbe eller inte haha. Han ligger helt utslagen stackarn.. Men så jäävla tråkigt att kolla på film själv, han får fan offra sig!
PUSS


Tänkaefter före,

Ibland gör man saker utan att tänka före, men de blir jävligt svåra att glömma efter.
Jag är expert på sådanna saker! Jag lyckas alltid försätta mig i situationer som jag med nöd och näppe klarar mig ur, puuh! Jag tror det har mycket att göra med att jag är spontanmänniska, jag gillar att göra crazyshit och vill att det ska hända saker hela tiden. Därför hinner jag inte alltid stanna upp och reflektera över vad jag faktiskt gör förens det är försent och det redan är gjort. Kan tyckas ganska osmart men på så sätt får jag också uppleva många sjuka händelser som bara för med sig skratt. Så det behöver ju inte alltid vara negativt..
Jag har också väldigt svårt för att lyssna på mig själv och säga nej, inte på det sättet att jag faller för grupptrycket, utan snarare, "jag vet att jag inte borde göra det här, men jag gör det endå" haha! Och det är väll både på gott och ont kanske. När det går så långt att det kanske drabbar någon annan negativt, vilket dock är väldigt sällan, det är då jag önskar att jag var lite bättre på att tänkaefter före. lite klumpigt kanske..
För det är aldrig så att jag skulle vilja såra eller göra någon arg med mening, absolut inte! 



Under natten har jag laddat ner mängder med ny musik så nu blir det att lägga sig ute i solen och njuta!
Senare blir det en sväng till gymmet, sköönt!
Höööörs!


Midsommar 2010,

I år firade jag och mina underbara vänner midsommar at my place!
Hela dagen gick åt till att fixa och trixa med alla förberedelser men jag fick hjälp med det sista utav mina brudar.
Runt sju tiden på kvällen började folket droppa in och jag utnämnde Sebbe till min personliga GrillMaster, ett jobb han kanske inte tog på fullaste allvar haha. Efter en rad misslyckade försök med att tända grillen så lyckades vi tillslut och jag kunde servera alla kött, potatisgratäng och sallad. MUMS! 
Efter maten blev det en omgång kubb, killarna mot tjejerna och jag måste ju erkänna att vi förlorade. Men jag kan ju inte säga att någon var så bra egentligen haha, pinnarna flög över hela trädgården. De andra hann även med att spela lite fotboll medans jag plockade och fixade efter maten. Mitt alkohol intag var minimalt haha! Senare blev det även efterrätt, pannacotta med bärsås och färska svenska jordgubbar, tror det var uppskattat för det tog slut trots att jag gjorde några potioner för mycket hehe! Det blev även lite sanning eller konsekvens, den elaka versonen, så klart. Haha blev några heta stunder där med spontan kyssar och slickande på varandras magar. crazyshit bitches!
Precis som alltid så spårar våra fester ganska hårt till och från. Jag vet inte hur vi lyckas men på något sätt gör vi det. Och det är rejält. Som tur är gick ingenting sönder och alla höll sig någorlunda vakna, då är det godkänt! Sen hur det såg ut i övrigt behöver vi ju inte gå in på i närmare detalj. Men gaalna saker hände vill jag lova..
Det var egentligen inte ens okej, men på något sätt blir sånna saker okej i vårat sällskap.. hmm.. inte bra..
Runt två blev alla lite smått otaggade på grund av lite olika saker och vi bestämde oss för att tagga ner. Blev mys på inglasningen med tända ljus och kortspel igen. Efter det började folk finna sig tillrätta lite här och var i huset och på altanen, så efter att jag sett till att alla hade sovplats tänkte jag gå och lägga mig i min säng. Men icke, den var så full som den kan bli. Där låg nämligen tre utslagna pojkar och fnittrade, loovar värre än fjortisar! 
Jag vägrade ganska hårt att slå mig ner mellan dom så det slutade med att två av dem låg kvar i min säng och jag och den tredje fick trängas på en madrass på golvet eftersom det var den enda sovplatsen kvar. Inte alltför skönt kanske men vad gör man inte för sina vänner liksom hehe ;)
Dock övergav jag madrassen i morse och kröp upp i sängen endå, ville helst ha min rygg kvar liksom!
När alla hade tagit sig hem i morse och jag gick upp beredd att få se världens berg i köket så blev jag en aning chockad. Det fanns nämligen inte ens en flaska kvar, min kära mor hade varit så snäll och städat. kärlek,!
Dock såg ju altanen ut som ett bombnedslag vid en närmare titt!
Meen på det stora hela måste jag säga att det blev en lyckad kväll endå. Våra kvällar är alltid kaosartade och det är alltid något som händer, det enda värre än det andra, så den här kvällen var inget undantag!










För många tankar och för lite plats.

Så skulle man kunna beskriva mitt huvud just nu. En av anledningarna till att jag har börjat må mycket bättre på sistonde är att jag har lärt mig att skärma av. När allting har blivit för jobbigt så har jag helt enkelt tryckt på off-knappen. Vilket både är bra och dåligt kanske. Det är skönt att jag lyckas hålla ett visst avstånd till allting istället för att allt ska bli så påtagligt hela tiden. Men samtidigt så kan man ju inte trycka på off så fort det blir jobbigt liksom.. Det har hänt så sjukt mycket negativt på sista tiden, saker som tagit väldigt hårt på mig. Men på något sätt känns det som att jag kan hantera det på ett annat sätt nu. Jag kan se på saken, hantera den och sedan stoppa undan den. Men det betyder ju självklart inte att jag bryr mig mindre om vad som händer. Jag har bara helt enkelt lärt mig att hantera skiten. Och det är obeskrivligt skönt..
Men som sagt, just nu snurrar det miljoner tankar i mitt huvud på en och samma gång och snart blir det nog kortslutning i hjärnkontoret skulle jag tro. Folk förvirrar mig något så otroligt mycket och det blir ju inte bättre av att jag knappt vet själv hur jag vill ha saker och ting liksom. Just nu är jag i den situationen då jag bara skulle vilja skrika åt alla att hålla käften och backa tio steg, jag behöver luft. På den här korta tiden då jag varit singel har mitt liv förändrats på många sätt och det förvirrar mig något så otroligt mycket. Jag hinner inte med..
Jag har så otroligt många tankar och funderingar om framtiden samtidigt som jag försöker hinna med att leva mitt liv här och nu. Men trots allt det här så känner jag ett lugn, ett lugn som jag aldrig har känt förut, för jag vet att allting kommer ordna sig. Det spelar ingen roll om man ligger på botten av helvetet, någongång vänder det, det kan ta månader, det kan ta år, men någongång vänder det och då är man tillbaka starkare än de flesta. Jag vet, för jag har själv varit där och vänt.. Och det tog mig flera år att klättra och jag har fortfarande inte nått toppen!
Haha jag måste bara berätta, appropå ingenting alls liksom. Men nu när jag satt och skrev så kom världens största skata och satt sig i mitt öppna fönster. Jag blev livrädd för den vägrade flyga här i från, den satt bara och kollade på mig. Så jag började grina och det slutade med att jag kastade en kudde på den haha! Sen kom jag på mig själv med hur töntig jag var haha, hoppas inga grannar såg!
Nu ska jag ta och fixa mig för att glida in till stan och hämta upp alkoholen tills i kväll, nice!
PUSS



http://www.youtube.com/watch?v=WLGtc1pLWMw

låten som satt sig på min hjärna och vägrar försvinna..


Och så var det det här med kärlek,

Jag har kommit på mig själv i att trivas rätt bra i singeldjungeln trots allt. (God bless me, trodde aldrig jag skulle säga det där). För nog är det en djungel alltid haha, folk slåss som djur, (och nu menar jag inte om mig) haha herregud säger jag bara! Buuut I like it!
Jag är verkligen en "förhållande-människa" på alla sätt och vis, det är när jag är i ett förhållande som jag mår som bäst. Förutsatt att det är ett bra förhållande vill säga, fast det är väll rätt självklart kanske. Tyvärr har jag haft ganska otur på förhållandefronten. Om man bortser från det förhållande jag hade tillsammans med Mattias, som varade i ungefär 2 ½ år. Det är en sådan kille jag egentligen behöver, lugn och stabil. Men vi växte helt enkelt i från varandra och vårat förhållande började gå på rutin. Då bestämde vi oss för att det bästa vore att bara vara vänner. Men dessvärre har jag en tendes att träffa "fel" sorts killar som mina vänner så fint uttrycker det. Jag lyckas liksom inte träffa de här stabila killarna utan det är snarare tvärtom, varför vet jag inte. Eller jo, det vet jag nog föresten. Av någon anledning så har jag svårt att nöja mig med en vanlig "svensson-kille", de är helt enkelt för mesiga. Haha ooops! Okej jag kanske ska tillägga att det faktiskt finns undantag haha!
Nej men jag är en sådan person som vill att det ska hända saker hela tiden och det kan man väll säga att det har gjort. Dock har det kanske till och med blivit för mycket av den saken på sistonde, det kan till och med jag hålla med om. (!!!) Dääärför, har jag gått med på att lugna mig några hekto..
Så även om jag för tillfället trivs rätt bra i singeldjungel så söker jag fortfarande det ultimata förhållandet som jag vet att jag kan få. Dock vet jag inte riktigtt med vem ännu, men det visar sig nog när jag minst anar det hihi!


Skön dag på stan med bästa bruurrii!

I morse ställde jag för en gångsskull klockan, nog för att det var klockan 11, men jag ställde den trots allt haha! Måste erkänna att det var bra kämpigt att komma upp men upp kom jag. Fixade i ordning mig lite lätt och taggade sedan ner på stan för att möta upp bästa bror! Vi bestämde oss för att ta en sallad på (älskade) Vivaldi och snacka om allt mellan himmel och jord. Skönt var det att dela lite tankar med någon vettig människa haha! Därefter var vi förbi en sväng hos Silvano som jobbar på den nya glassbaren i gallerian så vi kände oss tvugna (!!) att provsmaka hehe. Himelskt gott var det, som vi blivit lovade hehe. Tur att det var små potioner säger jag bara. Var även förbi bästa Toby på hans jobb och snackade lite skit, haha min solstråle, älskar dig! Vi hann även med att spendera lite pengar hihi, underbart. Hela dagen avslutades på gymmet där jag sprang en halv timme och körde fys där på. Benen var något trötta sen igår men skönt var det hihi!
Med mig hem idag fick jag;
* Ett par sandstone färgade shorts med högmidja, (knyts till rosett högst upp)
* Ett par svarta leggins med "hål", svart spets i hålen. ( lite mer stilrent än bara "hål")
* Balsam från Aqua
* Body Butter, Mango.
* Coconut shimmer body lotion (MUMS)

Nu blir det att hoppa in i en varm och skön dusch, kommer en uppdatering senare bitches!
PUSS





I dont cry on the outside anymore,

Shiieet, ibland överträffar jag verkligen mig själv. Nog för att jag tränar näst intill dagligen men idag överraskade jag till och med mig själv. Tanken var att jag skulle gå milen runt men det slutade med att jag endast gick den första kilometern sedan sprang jag resten. Vart energin kom ifrån har jag ingen aning men jag hoppas att den stannar! Det var så himla skönt verkligen. Perfekt väder och underbar musik i lurarna, mjaaou me like it!
Jag har kommit på mig själv att jag har börjat tagit väldigt lätt på saker, saker som utan tvekan hade påverkat mig på ett annat sätt för några månader sedan. Det är som att min "ryggsäck" är full och jag helt enkelt inte kan ta åt mig mer. Det är som att saker som händer inte berör mig på samma sätt längre, och jag har inte bestämt mig om det är bra eller dåligt än. hmmm?!
Kanske jag omedvetet stoppar undan allting endå och släpper fram det när jag känner att ryggsäcken börjar tömmas med tiden. I så fall är det ju inte så jätte bra kanske. För jag vill inte stå där en gång till då allting kommer på en gång, som en blixt från klar himmel, nej usch! Jag får helt enkelt hoppas på att jag helt enkelt har lärt mig vad som är värt att reflektera över och vad som inte är. Nu får jag helt enkelt ta och plocka fram en sak i taget för att se om det är värt att hålla kvar vid eller om det helt enkelt bara är att kasta bort. Jag skulle tro att mycket av det skit jag samlat på mig de senaste åren behöver jag inte ens ägna en tanke åt, de sakerna är lika bra att droppa på en gång nu när jag äntligen har tagit något slags avstånd från det och kommit till ett avslut.
För det är så det känns, jag har någonstans kommit till en punkt då det faktiskt känns okej att släppa taget om gammalt och gå vidare. Vad det beror på vet jag inte riktigt, men jag måste säga att det är en enorm lättnad. Jag tror att när det inträffar något sånt här, som när en person går bort, då får man ett annat perspektiv på saker och ting. Jag säger inte att problemen blir lättare eller känslorna förändrade, men jag tror att man på något sätt börjar se annorlunda på saker. Man ser sådant som man inte har tänkt på förut och prioriterar kanske annorlunda...
Jag tror man lär sig att uppskatta det man har på ett annat sätt, att inte ta saker och ting för givet.
För det är precis vad alla gör hela tiden. Man räknar med att bara för att en person alltid har funnits där så kommer den alltid finnas där. Man lurar sig själv med någon sorts falsk trygghet.
"Det kan inte hända mig" - syndromet. Och det är den största lögnen man kan dra för sig själv.
Jag kommer helt klart att ärera det jag har på ett annat sätt nu, aldrig att jag kommer ta mina nära för givet. För dagen kommer då de inte kommer stå vid min sida längre. Och att då leva med vetskapen att jag tog dem för givet och inte visade uppskattning för vilka de var och vad de gjorde, det skulle jag aldrig klara!
Det finns några få i min närhet som jag älskar överallting annat och det ska jag låta dem få veta..
Så tänk på det, tänk på vad eran familj, vänner pojk- respektive flickvänner egentligen gör för er. Ta aldrig någon du älskar för givet, livet är åt helvete orättvist och vad som helst kan hända. Jag menar inte att man ska gå runt och vara rädd för att förlora dem man älskar, absolut inte, men ta aldrig någon du älskar förgivet!

Jag har turen att omges av de bästa,









bildernas ordning har absolut ingen betydelse!
Och jag hade endast några få bilder på mig och mina vänner tillsammans.
Så bara för att just du inte var med på bild så betyder det inte att du betyder
mindre för mig. Jag älskar er och det vet ni, oavsett om ni är med på bild eller inte!
<3

 


Kontraster i vardagen,

Det är sjukt hur livet kan förändras som med ett knäpp med fingrarna. Ena sekunden har man inget för att i nästa sekund ha allt, eller i värsta fall tvärt om. I morse när jag vaknade så sken solen ordentligt vilket alltid får mig på bra humör oavsett, men inte idag. Idag vaknade jag upp med tankarna hos min bästa vän och där finns de än. Jag har stått vid hennes sida i ungefär 17 år och aldrig att jag släpper taget.. Livet kan ta sig..
Tog med mig en bok och la mig ute på inglasningen för att sola och där stannade jag hela dagen, fruktansvärt skönt! Dock har jag konstaterat att man blir inte brun i Sverige. Den sög ju! Som tur är har vi lite planer på G och om allt går som det ska (!!!) kommer jag kunna förbättra brännan i ett kick ehe! Vi har även lite planer inför helgen som innefattar bästa vännner, hotellövernattning, nöjen och alkohol, mer säger jag inte för det ska bli en överraskning. Kunde dock inte hålla mig helt hihi!
Nu ska jag ta och gå milen innan jag taggar vidare till gymmet för att pumpa lite, biff vare!
Uppdaterar senare, mina tankar består bara utav en sak och det tänker jag inte dela med mig i respekt för andra.
PUSS


Himlen är en ängel rikare,

Ibland tar livet en oanad vändning, saker utom våran kontroll sker. Som när en älskad person lämnar oss för gott.        Vi vet mer än väl hur livet fungerar, men det är som att vetskapen inte har någon betydelse när man väl står inför det faktum att man har förlorat någon man älskar. Det spelar ingen roll att det är så här livet ser ut, det hjälper inte någonstans! När det dessutom handlar om barn eller vuxna människor som inte har gett världen vad de har kvar att ge är fel. Det är helt fel, det är inte så det ska gå till. Alla vet att en människa inte ska dö förens den är gammal och det faller sig natruligt, det vet alla, för att det är så det är, så fungerar livet!
Trots det, trots att vi alla vet hur livet fungerar så står vi här nu, hjälplösa i något vi inte kan påverka.
Jag kommer ihåg en liten oskyldig dikt från när jag var yngre, plötsligt har den fått en mening!
"När du dör behöver jag inte vara orolig,
det är då Gud vill ha tillbaka sin bästa ängel.

.Vila i frid.
- du lever med oss i våra hjärtan


Tur att man är lättroad ibland,

Haha alltså jag säger bara vilken tur att jag har varit ensam hemma idag alltså! Jag började dagen med att städa till högsta volym på musiken. Sprang runt här halvnaken och lekte rockstjärna, typ haha! Hoppas inte grannarna såg mig. Medans jag städade hittade jag mig gamla cam som legat gömd ett bra tag. Så jag startade upp den och försökte ta lite bilder för skojsskull haha O-M-G. Skrattade så att tårarna sprutade vill jag lova.. Herregud!
Nu blir det en snabbis ner på stan sedan bär det iväg till gymmet, pumpa vare!



I´m back on track - så att säga ehe!

Good morning sunshines, rise and shine!
Vaknade upp av att min mobil låg och tjöt (måste lära mig att sätta på ljudlöst (!!) ) Jag hade ungefär 15 olästa sms från mina nära och kära som förtillfället arbetar om dagarna och beklagade sig över att jag låg och sov hihi! Jag måste erkänna att bara därför låg jag kvar i sängen tio minuter extra, det var så himla sköönt verkligen!
Tog ett bra tag innan jag somnade i natt, låg och tänkte på allt möjligt kan man säga. Jag kom fram till att det är nog många som lätt missuppfattar mig i vissa situationer. Jag är en sådann människa som inte kan ta ett nej utan att få veta varför. Och det är väll på gott och ont.. Eller jo det är klart att jag accepterar ett nej när det kommer men jag vill alltid veta varför, för det ligger alltid någonting bakom och det är det jag är intresserad av. Så har jag nog alltid varit, - varför är det så? varför blir det så? varför gör du så? varför sa du så? Ah ni förstår.
Det är inte det att jag inte accepterar ett nej, bara det att jag vill veta varför saker och ting blir som det blir..
För det finns alltid en anledning till varför man gör som man gör och vilka beslut man tar. Jag kan förstå att det kan uppfattas som drygt ibland, men samtidigt så anser jag att jag har en viss rätt att veta varför om saker och ting gäller mig. Jag använder det bara till att arbeta med mig själv, för att hela tiden bli mer och mer stabil..
Jag bokstavligen talat hatar när folk ger mig ett simpelt svar när det gäller något viktigt, något som betyder något. Jag kan inte landa och få ur det ur mitt huvud förens alla frågor är besvarade och det är så sjukt jävla jobbigt (!!)
Nooog om det, nu ska jag dra milen en sväng och hoppas att det inte regnar!
Senare blir det gymmet!
PUSS


"Och jag bryr mig inte så förlåt för inget!"

Just nu är jag så jävla trött på folk så jag skulle kunna spy rakt ut verkligen. Jag mår illa bara jag tänker på hur alla betér sig. Herregud jag vet inte ens vad jag ska säga längre, blir lika chockad varje gång. HUR kan man finna nöje i att trycka ner varandra och snacka så jävla mycket skit bakom varandras ryggar?! Hur orkar folk ständigt hålla på att hävda sig vad det än gäller?! Om man skulle stanna upp mitt i allting och låta var och en analysera sig själva så tror jag att alla skulle skämmas något så otroligt jävla mycket över deras egna beteende. Jag säger inte att jag är bättre än andra, men däremot säger jag att jag tar avstånd till allt vad skitsnack heter! Jag har analyserat mig själv och insett att jag tänker inte vara en del av allt det här otroligt barnsliga och äckliga spel. Och om det betyder att jag blir utanför systemet so fine, det jag förlorar genom att vara ärlig är bara människor som får mig och andra att må dåligt. Och jag tror jag klarar mig utan dem faktiskt!
För tro det eller ej, i slutändan så är det trots allt alla de här äckligt falska människorna som kommer stå där själva en vacker dag och då har de ingen kvar. Och när man väl står där själv så är det jäävligt lätt att ångra sig men dessto svårare att övertyga andra att man ändrat på sig..
Det allra värsta är att allt det här förekommer bland människor som i grund och botten är vänner. Människor man egentligen bryr sig om men som anses som ett hot då de kanske lyckas när man själv inte gör det. För mig är allting det här sjukt, bara sjukt, jag förstår inte hur man kan leva så här, men jag ser det varje fucking dag endå!
Jag umgås mest med äldre killar just av den här anledningen. Där finns inte samma desperation av att hävda sig. Inte på samma sätt iaf, där är problemen av andra slag..
Men såklart är detta ett självklart diskussionsämne och helt plötsligt är man HORA. Jahaja, det var ju, intressant!
Ni ser själva, när det inte finns någonting att prata om så hittas det genast på någonting, som taget ur luften. Alltså jag blir trött bara jag tänker på det. N-Ä-R-S-K-A-M-Ä-N-N-I-S-K-O-R-V-Ä-X-A-U-P-P-?
Jag är så jävla less just nu att jag skulle kunna hålla på att skriva i evigheter verkligen..
Men som tur är att på grund av allt det här så är det så fruktansvärt lätt att ta reda på vilka som är falska och vilka som är äkta, de utmärker sig ganska väl i mängden om man säger så. All kärlek till dom..
Jag bokstavligen talat hatar människor som från ingenstans tror att man står varandra väldigt nära. Människor som slänger ur sig jag älskar dig till första bästa person och som bryr sig mer om att vara snyggare än den bredvid. Jag menar, det måste ju vara tufft att inte bli född snygg!
*OBSERVERA ATT JAG DRIVER SÅ NI BEHÖVER INTE SLÄNGA IVÄG NÅGON ONÖDIG KOMMENTAR*  
- tack!



För mig är du ovärdelig, för mig är du underbar.
Jag kan skatta mig lycklig som en så fin vän har.
Av mig är du älskad för den du i grund och botten är,
vad som än händer så kommer jag alltid stanna här.
Tillsammans går vi livets tuffa väg hand i hand,
men vi gör det åtminstonde med varann.
Jag älskar dig! <3


Life goes on bitches,

För tillfället sitter jag hemma hos min badboy Jonas, han springer runt här och spänner sig i ljusblå kallingar medans han leter träningskläder! haha han kommer döda mig, PUSS GUBBEN!
Jag börjde dagen med att försova mig så fick stressa sönder för att hinna till lasarettet där jag hade tid vid 11. Därefter mötte jag upp Jonas på stan och vi lunchade på älskade Vivaldi hihi, uuunderbart. Nu ska vi snart tillbaka ner på stan för att Jonas ska klippa sig därefter ska jag bege mig till gymmet. Ska bli så jävla skönt att äntligen få träna igen, har dragits med världens längsta förkylning men nu är den förhoppningsvis borta! I vilket fall som helst så klarar jag inte av att vänta längre. Bära eller brista tyyp!
Jag hade egentligen en rad vettigare tankar att skriva ner men nu står min badboy här redo för att glida ner på stan igen så det är bara att lyda haha!
Slänger in ett inläg senare bitches!

Ang. en kommentar,

Såg att jag hade en kommentar som löd följande:
"men bra att du uppdaterar. vf ha en blogg om du inte ens skirver något , shiiiiiiiiiit."

För det första har jag bloggen för min egen skull, det betyder att jag skriver om vad jag vill och när jag vill. Jag känner absolut inget tvång att uppdatera varje dag om en massa onödigt skit som ingen endå är intresserad av. Känns som att det finns nog med bloggare som på fullast allvar tror att folk är intresserade av hur deras vardag ser ut när den ser ut på samma sätt varje dag. Eller bloggare som vill försöka skaffa någonsorts låtsas vardag. Nej då skriver jag hellre lite färre inlägg när jag väl har något vettigt att skriva. För det andra så har det varit sjukt mycket de två senaste veckorna och jag har inte känt att bloggande har varit min högsta prioritet direkt. Och för det tredje, alla tittar in här frivilligt, jag tvingar ingen, så om det inte passar behöver man ju inte komma tillbaka.
Ganska enkelt, over and out bitches!

För jag har tagit studenten!

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra - hihi!

I fredags kom dagen som varit i fullfokus de senaste veckorna, den efterlängtade studenten. Även om vädret inte var på topp (kunde ha varit värre !!) och jag fixade det mesta i sista minuten så var det en dag som jag aldrig kommer att glömma. Vi började dagen klockan 7 med champangefrukost hos en tjej i klassen där vi åt och drack gott. Trots att klockan inte var mycket så var alla pigga och förväntansfulla hihi. Sedan drog vi oss mot skolan för betygsutdelning och avslutning i aulan. Därefter var det dags att springa ut (iiiiiiiiiiih)! Eftersom att min klass vann utklädnadsshowen för Wenströmska så var det alltså vi som fick springa ut först och möta det oändliga havet av människor och skyltar. Efter lite härj och tacktal av Jonas så kastade vi oss ner för rutschkanan (stavning?!) för att möta våra familjer, släkt och vänner. Det blev en massa kramar, tårar och grattis innan vi tillslut hade samlats allihoppa igen för att kliva på flaket och åka ner på stan. Och fan vad roligt det var haha! Vi skrek, hoppade, dansade och sjöng för fulla muggar, eller i vissa fall tomma haha! I ungefär två timmar åkte vi runt innan det var dags att hoppa av och åka hem för att ta emot alla på respektive mottagningar.
Hemma åt vi jätte god mat och jag fick jätte fina presenter hihi! Blandannat ett par wesc hörlurar, en triwa klocka, snö of sweden smycken och mycket mer fint hihi!
Eftersom att de flesta av mina vänner tog studenten samtidigt eller yngre syskon som gjorde det så var det mest släkt som kom för att fira mig. Men när alla hade kommit plingade det på dörren och jag gick förvånat för att öppna, och blev ännu mer förvånad när Andreas och Anders stod i dörren haha! Mina "gamla" (de är trots allt unga) teateledare från när jag var mindre. Har knappt haft någon kontakt med dem alls de senaste åren så man kan ju lätt säga att det blev lite chockartat haha! Men gud så jag skrattade, de är i en klass för sig alltså! (:
Kvällen började med förfest hos Amanda och senare drog vi oss mot BMB för den slutgiltiga studentfesten! Hade det jätte roligt hela kvällen verkligen men blev något otaggad där ett tag. Men det hade sina orsaker...
Allt som allt så blev det en helt underbar dag med bästa klassen i världen, IDR07A!
satt precis och kollade på utklädnadsshowen, fan vad roligt vi hade, tårarna rinner nu haha :(






*stolt student 2010*


RSS 2.0