Hemma efter en myskväll på stan,

Har precis landat hemma efter en mysig kväll på stan. Först drog vi en solning, jag brände mig på rumpan haha! Sedan gick vi en snabbis genom stan för att kolla läget, det var ju kvällsöppet i alla butiker.
Blev dock ingen shopping!
Tillslut landade vi på Gränden för att ta något att dricka och prata lite. Var så himla skönt att få ventilera lite med någon som förstår vad man pratar om. Satt och pratade om allt och inget i ungefär en timme. Det är läskigt hur blind man är ibland alltså, man vet vad som pågår men förstår det inte förens någon annan talar om det för en.
Det var grymt skönt att få ur sig lite skit vill jag lova. Känns som att iaf 2 kilo lyftes från mitt bröst..
Dock är det några kvar..
Imorgon går jag öppning och jag ser verkligen inte fram emot det alls. Riktigt trött just nu..
Dock ska jag och Madde ta oss in till stan tillsammans så det underlättar ju lite!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen för att ringa några samtal..
Love Linda

Hoping for the best but expecting the worst
Are you going to drop the bomb or not?







True,


Det spelar ingen roll vad du säger, för mig är det bara tomma ord.
Det är handlingarna bakom som spelar någon roll.
Det är där sanningen kommer fram.


God morning sunshines, rise and shine!

True, jag gick faktiskt inte upp förens nu. Och jag kan säga er att det var underbart skönt att äntligen få sova några timmar. Låg till och med kvar i sängen och somnade om bara för att liksom hihi. Varje gång jag lägger mig i sängen ångrar jag mig att jag inte gick och la mig tidigare, för den är så fruktansvärt skön (!!!)
Kan man säga fruktansvärt fast något är bra (???!)
Idag ska jag bara göra saker som gynnar mig och det ska bli otroligt skönt. Först ska jag laga till något riktigt gott att äta till brunch och sedan ska jag ta en power walk i det underbara vädret. Har saknat träningen så sjukt mycket men jag tänkte köra igång lite lugnt nu. Hostan är i princip över och jag har varken ont i halsen eller i lungorna, det känns heller inte tungt när jag andas vilket är grymt skönt!
Senare så kanske det blir en tripp in till stan för att checka läget, det är ju kvällsöppet i alla butiker och 21 % rea i hela stan. Kan nog vara värt att kika in en sväng, vad gör det om man spenderar pengar ytterliggare en dag ;)
Jag vet inte riktigt varför, det kan ha att göra med att jag känner mig riktigt utvilad för en gångsskull och att solen lyser, men jag känner mig så himla mycket gladare idag än vad jag har gjort de senaste dagarna.
Eller så är det för att jag helt enkelt inte orkar med situationen jag befinner mig i just nu. Så jag lämnar den situationen för en dag eller två och bara är, som ett steg ut ur vardagens verklighet..
Det känns som att jag överarbeter allting medans vissa inte ens lägger ner energi i saker och ting.
Och varför ska jag anstränga mig när ingen annan gör det?! Det är inte jag som förlorar på det i slutändan..
Just idag känner jag mig stark!
Love Linda


Tröttmössa

Har precis kollat klart på kvällens avsnitt av Kungarna av Tylösand. Haha alltså, helt ärligt så är det ett helt meningslöst program men jag måste erkänna att jag gillar det och har kollat på varje avsnitt. (!)
Var dock ensamt att krypa upp i soffan själv, men det är smällar man får ta.
Jag är helt slut verkligen men envisas endå med att vara uppe så sent som möjligt. För jag vet att när jag väl lägger mig i sängen och slappnar av så kommer tankarna som en atombomb och spränger mitt huvud. Det skulle vara så himla skönt att en kväll bara få lägga sig i sängen och slappna av, och somna inom en timme.
För det händer aldrig, förutom när jag druckigt alkohol lala..
Som läget är nu så fuckar det upp min hjärna totalt.
Jag är ledsen, riktigt ledsen.
DÄRFÖR, är det bäst att jag inte bloggar!
Natti natti
Love Linda


GLÖM INTE ATT FRÅGESTUNDEN PÅGÅR FORTFARANDE.
Fråga vad du vill så lovar jag att ge ett ärligt svar!


Frågestund i bloggen,!



Och vad som är lämpligt med tanke på "vad du vill" kan du nog avgöra själv, tackar!
Svaren kommer upp i morgon kväll så håll utkik,!


En dag fylld av jobb och shopping,!

Som jag misstänkte igår så sov jag knappt någonting i natt heller. Så det tog emot att gå till jobbet i morse vill jag lova. Dels var jag så sinnessjukt trött och dels ville jag inte beblanda mig med en massa människor..
Som tur var så var det ganska lungt större delen av dagen och jag fick flera småbesök som gjorde mig glad.
Så himla gulligt när människor kikar förbi för att säga hej till lilla mig..
Sådanna små gester kan verkligen få en att känna sig speciell och behövd, ur mysigt!
Det höll mig uppe stora delar av dagen!
Självklart när man är som mest opepp på att jobba så är det dags att jobba över. Stackars Vanessa har blivit sjuk så jag och Nathalie fick dela på hennes pass. Kändes som att dagen aldrig skulle ta slut men vid fyra fick jag gå. Kan låta som rätt tidigt men om man knappt sovit på två dygn och gått öppning och stängning på jobbet så var det f*an inte tidigt vill jag lova.. Jag är dessutom inte ens helt frisk än.. (!!)
Cheferna var förbi en sväng också innan jag drog och eftersom att det var jag som jobbade så fick jag ta kritiken de hade att komma med. Trots att den inte var riktad mot mig så var det svårt att inte ta åt sig.
Jag kände bara "ös på liksom", mår ju endå som en slagpåse just nu..
Jag hade redan bestämt tidigare i veckan att jag skulle ta en shoppingtur by myself idag och det var nästan så att jag fick tvinga mig själv att inte ta tåget hem dirr. Men när jag väll hittat första plagget så rullade det på av sig själv så att säga hehe ;) Tänkte visa lite bilder längre ner på vad jag fick med mig hem..
Det var riktigt roligt att shoppa idag för jag hittade mycket fint till så himla lågt pris!
Tror det var första gången jag tänkte ekonomiskt trots att jag nyss fått lön haha!
Ibland kan jag tycka att det är rätt skönt att gå på stan själv. Man hinner titta på precis det man vill och kan ta huur lång tid som helst på sig utan att ta hänsyn till någon annan. Dock händer det inte så ofta..
Det blir en tidig kväll ikväll för min del. Jag tänkte ta ett bad och tända lite ljus, pyssla om mig själv.
Krypa ner i sängen och ringa några samtal sedan försöka sova faktiskt.. Det är behövligt vill jag lova..
OCH IMORGON ÄR JAG LEEEEEDIG = SOVMORGON CHECK!


Boots - 399 kr
storlek 36


Skjorta/Tunnika 149 kr
storlek 36
Perfekt att ha nu i höst med skinnjacka och en stor halsduk
(jag ska dock knyta bak)
+
En liknande curry färgad skjorta !
storlek 34
200 kr


Mineral rouge, SPHINX.
185 kr (liten storlek)

Klicka för att visa stor bild
Min älsklings parfym.
Vanilla By Alyssa Ashley
195 kr (liten flaska)





Helvetesdag,

Denna dag hade jag mer än gärna skippat. Jag sov knappt någonting i natt, runt två timmar ungefär. Tur att jag har mina underbara vänner som finns här för mig. Efter ett långt välbehövligt samtal så kunde jag åtminstonde krypa ner i sängen även om jag som sagt inte kunde somna..
Dagen började med att jag kom försent till jobbet trots att jag stressade som en tok för att hinna. Och alla som känner mig vet att jag är "stressjuk" och inte tål stress så ni kan ju gissa hur jag mådde efter att inte ha sovit. Väl på jobbet var mina tankar långt där ifrån och jag kunde knappt koncentrera mig. Tur att det var ganska lugnt!
Som tur var blev det inga felslagningar eller så men det var väll bara ren tur. Jag fick inte i mig någon frukost innan jobbet heller så min underbara syster kom med mat till mig när hon slutat skolan. Jag tog några tuggor, sedan tog det stopp. Fick inte ner det heller..
Dessutom gick jag stängning och tack gud för att jag fick igång musiken när jag skulle städa och fixa. Det var nog det enda på hela dagen som var positivt om jag ska vara helt ärlig. Min telefon ringde nästan hela tiden och jag ångrar att jag började svara för jag kunde lika gärna ha sagt "dra åt helvete" för så lät mitt tonläge ungefär..
Så jag slutade svara, så ni som ringde efter det får gärna skicka ett sms, jag är ledsen för att jag inte svarade..
Jag sover hemma i natt så jag tog tåget hem, slocknade på sätet så fort jag satt mig men som tur var så vaknade jag precis innan jag skulle gå av. Var inte hemma förens halv nio. Fick dock i mig lite mat...
Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och tända lite ljus, bara vara för mig själv.
Imorgon öppnar jag och det kommer bli ett helvete för jag vet att jag inte kommer sova många timmar i natt. Och det minsta jag vill just nu är att träffa människor, det är ju perfectmatch eftersom att jag jobbar i en galleria på stan. Fan alltså.. POKERFACE ON imorgon säger jag bara!
Beroende på hur jag mår efter jobbet så åker jag antingen hem direkt eller så blir jag kvar på stan för att spendera lönen lite. Det sistnämnda låter väll mest hållbart skulle jag väll vilja säga,! behöver lite nytt..
Men nu är badkaret fyllt och ljusen tända!
Längtar efter att få krypa ner i min underbara säng, dock ensam i natt.
Det var evigheter sedan, kommer vara så tomt, usch!
Love Linda


jag gör mitt bästa, när ska det någonsin räcka?!


Lite tankar på kvällskvisten,

Jag är heelt slut. Idag har jag jobbat vilket jag inte gjort på ungefär en vecka eftersom att jag varit sjuk. Men nu smittar jag inte längre och jag mår mycket bättre. Även om jag fortfarande hostar en del och känner mig helt slut i kroppen. Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på Metallica. Jag har mina Metallica-perioder då och då och har alltid lyssnat på dom. Det är pappas favoritband så det är inte så jätte konstigt egentligen. Jag var på deras konsert i globen sist och det var riktigt mäktigt vill jag lova. Så jävla coolt!
Trycket i publiken när de äntrade scenen var fan oförglömligt, nästa gång de kommer till Sverige, om de gör det, så kommer jag att stå där, död eller levande..
Jag lyssnar nästan alltid på Metallica när jag är arg eller när jag vill få extra kraft till att göra något speciellt. Och just nu är jag så jävla förbannad. Jag är så jävla arg på allting, hela tiden, allt och alla. Jag hatar att sitta i den sitsen som jag sitter i nu. Jag vill bara peka finger åt alla och dra här ifrån..
Jag vet att jag låter som en barnunge just nu men jag är så otroligt trött på allting. Alltid samma sak..
Jag vill göra någonting med mitt liv och aldrig att jag stannar här resten av livet. Någon gång kanske jag återvänder men bort ska jag, så småning om..
Jag känner mig ungefär 10 år äldre än alla i den här staden. Jag är så fruktansvärt trött på att det enda som gäller är att supa på helgerna. Och endå gör jag det, nästan varje helg. För att det är så det ska vara, det är så alla gör.. fuck it..Hela veckan tänker jag att jag inte ska supa, men endå står man där på fredagskvällen med alla andra. Folk som man annars inte pratar med blir ens bästa vänner och helt plötsligt vågar alla säga vad de tycker och tänker. Det känns som att jag är den enda som verkligen ser hur patetiskt det är.. Äckligt och falskt!
Och något jag är riktigt jävla trött på är det här ständigt pågående skitsnacket. Jag ljuger inte om jag påstår att alla är precis lika inblandade och det är fan sorligt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag har själv varit där och snacket lika mtycket, det har vi alla, men jag orkar helt enkelt inte med det längre. No more bullshit. Och vad är grejen med att hela tiden hävda sig? At förstöra för andra? Jag förstår verkligen inte hur en människa orkar lägga ner så mycket energi på något man inte ens mår bra utav i slutändan. VÄX UPP FÖR FAN!
Jag låter som värsta torra bitterfittan nu men alla som känner mig vet att jag är precis tvärt om. Och inte ser jag ett skit av vad jag skriver heller för texten blir så liten på tv:n så det är säkert stavfel överallt också.. Vet inte ens om jag har skrivit en sammanhängade text haha! men jag skiiiter it!
Jag försöker inte framställa mig själv som bättre än alla andra, (!!!)
för det är jag inte.även om jag är rätt bra fan!
Så det är ingen ide att komma med någon idiotisk kommentar i den stilen,!

Kan inte med ord beskriva känslan i Globen, titta själva!

 


Laddar för en ny vecka,!

Idag blir det en tröttsöndag. Jag och Sebbe vaknade inte förens vid fyra, ej okej!
Men det beror nog på att vi kollade på film till klockan sex i morse haha! Vi kollade bland annat på Avatar och satan i gatan vad bra den filmen är. Så jävla häftig, me like it!
Ikväll blir det antagligen chill hos Sebbe om inte han har några andra planer, vilket man aldrig vet..
Imorgon börjar jag jobba igen efter att jag varit sjuk så det ska bli grymt skönt. Hatar att ligga hemma och inte kunna göra någonting. Ska se hur jag mår i veckan och kanske komma igång med träningen lite lungt också. Läängtar!
Har inte så mycket att säga idag eftersom att det inte händer så mycket, men jag antar att man måste ha sådanna dagar ibland också. Får se om det kanske kommer upp ett inläg senare där jag delar med mig av lite tankar. Vet dock inte hur mycket jag vill dela med mig av än..
Bjuder på en skön låt istället,
love linda



Love me - Justin Bieber

oh oh its jb  
My friends say I'm a fool to think  
that you're the one for me  
I guess I'm just a sucker for love  
'Cuz honestly the truth is that  
you know I'm never leavin'  
'Cuz you're my angel sent from above  
 
Baby you can do no wrong  
My money is yours  
Give you little more because I love ya,  
love ya  
With me, girl, is where you belong  
Just stay right here  
I promise my dear I'll put nothin above ya  
above ya  
 
Love Me, Love me  
Say that you love me  
Fool me, Fool me  
Oh how you do me  
Kiss me, Kiss me  
Say that you miss me  
Tell me what I wanna hear  
Tell me you love me  
 
Love me, Love me  
Say that you love me  
Fool me, Fool me  
Oh how you do me  
Kiss me, Kiss me  
Say that you miss me  
Tell me what I wanna hear  
tell me u love me  
 
People try to tell me  
but I still refuse to listen  
'Cuz they don't get to spend time with you  
A minute with you is worth more than  
a thousand days without your love,  
oh your love  
oh  
 
Baby you can do no wrong  
My money is yours  
Give you little more because I love ya  
love ya  
With me, girl, is where you belong  
Just stay right here  
I promise my dear I'll put nothin above ya  
above ya  
 
Love me, Love me  
Say that you love me  
Fool me, Fool me  
Oh how you do me  
kiss me , kiss me  
say that u miss me  
tell me what i wanna hear  
tell me you love me.  
 
Love me, Love me  
Say that you love me  
Fool me, Fool me  
Oh how you do me  
kiss me , kiss me  
say that u miss me  
tell me what i wanna hear  
tell me you love me.  
 
My heart is blind but I don't care  
'Cuz when I'm with you everything has disappeared  
And every time I hold you near  
I never wanna let you go,  
oh  
 
Love me, Love me  
Say that you love me  
Fool me, Fool me  
Oh how you do me  
kiss me , kiss me  
say that u miss me  
tell me what i wanna hear  
tell me you love me.  
 
Love me, Love me  
Say that you love me  
Fool me, Fool me  
Oh how you do me  
kiss me , kiss me  
say that u miss me  
tell me what i wanna hear  
tell me you love me.  



Trött lördag,

Idag sov jag ut ordentligt och det var så fruktansvärt skönt att sova i min egna säng, underbart!
Blev ganska sent igår men jag kunde verkligen inte somna segt nog. Sen när jag väl somnat så drömde jag alla möjliga konstiga drömmar, usch usch! Det har verkligen varit mycket sådant på sistonde, inte kul..
Jag vaknade inte förens efter två så man kan säga att jag behövde sova ut lite. Har försökt äta lite men det fick väll sådär och snart ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa lite, därefter glider jag över till Sebbe för film!
Fick även en anonym kommentar till inlägget under vilket tycker jag är riktigt omoget. Om man skriver en sådann kommentar och sedan inte vågar stå för det själv så tycker jag nog inte att man ska skriva någonting alls. Om det nu var så att det hände något varför tar man då inte kontakt med mig face to face istället för att gömma sig. För du som skrivit kommentaren ville ju "bara vara snäll" och berätta det här för mig. Vad gör du mig för tjänst?
Annat än att skapa en situation som kanske inte ens finns. Men oftast är det ju precis det som är meningen.
Och det är så otroligt jävla tråkigt verkligen. Att man inte kan respektera andra är ju sorligt..
Om du nu hade varit så snäll som du vill få dig själv att framstå så hade du nog lagt ner mer energi än så där..
Tur att man kan spåra IP adresser nu för tiden :)
Love Linda


Bildbomb från Kos













Bildbomb från KOS


















haha såå jäävla vidrigt, (!!!!!!!!!!!!)







Bildbomb från KOS




Linneas fina bränna haha!







två trötta blondiner, sötisar!


Löning, fredag och hemmakväll (!!)

Jag har ju tyvärr inget annat val än att bli hemma och ta det lugnt ikväll eftersom att jag mår så pass dåligt, jag vill ju bli frisk någon gång också liksom. Har dragit på det här i två veckor nu, äälska lunginflamation!
Men det tar emot att stanna hemma vill jag lova, usch och fy!
Jag har fått sms och samtal hela dagen av folk som ska ut och vill att jag ska hänga på. Och jag lovar er att det inte var långt ifrån att jag nappade, men sen fick jag en hostattack som genast påminde mig om att jag är mer död än levande.. Så jag får helt enkelt stanna hemma ikväll, tror dock att det kan bli ganska mysigt trots allt hihi.
Första gången jag ska sova hemma på nästan två veckor och det ska bli grymt skönt, fast ensamt, uscha!
Sebbe ska så klart ut ikväll, annars vore det ju något allvarligt fel i systemet menar jag..
Men imorgon har han lovat att vi ska laga mat och kolla på film, myspys! Bäst för honom att han inte sabbar det..
Usch vad jag hatar när ens bästa vänner eller pojkvän/killen man träffar ska ut och jag själv inte ska.
Fan det fuckar upp min hjärna totalt och alla möjliga tankar snurrar runt i mitt huvud. Det blir nog en tidig kväll för min del. Så att jag sover bort alla timmar istället för att sitta och noja. Japp så blir det! Sorgligt men sant..
Idag åker min kära Emma till Turkiet och jag är inte ett dugg avis, verkligen inte! Men jag hoppas att hon får det super där nere med en massa sol och goda drinkar. Hoppas att hon har bättre tur än mig och Emelie vars drinkar inte ens gick att dricka. Man kan säga att turkarna försökte supa oss under bordet hela veckan, det är inte lätt ibland alltså.. Fick ett jätte gulligt sms av henne när de var på arlanda, Kos 2010 minnen för livet vill jag lova!
Nu ska jag slå en signal till min bästa brori och se om vi kanske skulle mysa till det tillsammans ikväll, hihi mys!
Love Linda

Kommer sakna mig myshörna när vi flyttar..


Lite kvällsbloggning sådär,

Jag har precis varit nere i tvättstugen och härjat lite. Grejen var den att när jag och Sebbe skulle gå ner med tvätten eftersom att vi hade tvättid så möter vi en utländsk kille i dörren men han försvinner snabbt och vi inser att han proppat maskinerna fulla och gått där ifrån. Så Sebbe åkte och gymmade och jag väntade en halvtimme på att hans tvätt skulle bli klar (eftersom att det inte fanns någon stoppknapp) sedan tog jag helt enkelt ut all hans tvätt och stoppade in våran. Hoppas någon skurat golvet där nere på ett tag, men det tvivlar jag på!
Men vafan, om man har ett bokningssystem som gäller alla lägenheter så tycker jag nog att man kan följa det. Varför ska man annars boka liksom, ingen vits med det..
Dock vågar jag inte gå ner och hämta tvätten sen så det får Sebbe göra hahaha!
Som jag berättade tidigare så har jag ju varit riktigt sjuk sedan vi kom hem från Kos och idag fick jag nog och ringde läkaren. Som tur var kunde jag få en akuttid direkt så det var bara att kämpa sig upp ur sängen. Dock var det riktigt skönt att komma ut lite eftersom att jag mest legat inne de senaste dagarna. Fick min undersökning och det visade sig att jag hade lunginflamation (!!) Som tur var hade kroppen börjat arbeta bort den av sig själv, awesome!
Men det förklarar ju varför jag har mått så pass dåligt som jag har gjort de senaste två veckorna. Inte konstigt att jag trodde att jag skulle dö på flyget hem, usch var det jobbigaste resan jag gjort!
Efter att ha lämnat Manno på akuten..
Hämtade ut lite recept och passade på att svänga förbi jobbet och visa att jag lever. Men det är fan knappt alltså!
Träffade också på Bella en snabbis så passade även på att prata lite med henne, gud vad skönt det var att komma utanför dörren och träffa människor igen haha! När jag satt och väntade på bussen så ringde Madde och sa att hon var på väg er på stan så jag bestämde mig för att stanna ett litet tag till trots att det kändes som att jag skulle gå under när som helst. Vi tog en lunch (kunde inte ens äta halva) och pratade om allt möjligt!
Fan vad det var välbehövligt alltså, för just nu arbetar mig hjärna på högtryck 24 timmar om dygnet. Vi befinner oss ungefär på samma plats i livet och på många sätt har våra liv sett likadant ut så förståelsen är ganska hög.
Så himla skönt verkligen!
Nej nu ska jag smyga ner i tvättstugen och kolla om kusten är klar, haha kommer dö på kuppen!
Och tjejer, om jag gör det, kom ihåg att dela broderligt!
Love ya!



KOS 2010, sup sa jag!

Jag var stensäker på min sak när jag bestämde mig för att jag skulle till Kos i sommar, död eller levande.! Så när jag och tjejerna äntligen snackat ihop oss och till och med bokat så fanns det ingen återvändo. Känslan när allting var betalat och klart (efter lite strul så klart) var så otroligt befriande. Jag och tjejerna nere på Kos 1 vecka, iiih!
Det var tjejernas första resa med bara vänner, jag åkte ju till Alanya med klassen innan sommaren! Så för dom kan jag tänkta mig att det var extra spännande hihi.
Vi började med mat och öl på Arlanda och det var väll inte förens då vi faktiskt insåg att vi skulle till Grekland haha! Vi träffade på några killar här ifrån Västerås som vi känner igen sedan tidigare som också skulle till Kos och vi skulle till och med bo på samma hotell så det var roligt. Vi var framme sent första kvällen och alla var rätt trötta så vi drog ut för att checka läget och tog en sväng förbi bargatan för att se vad som väntade oss i veckan ehe.
Vi spenderade dagarna på stranden och var faktiskt väldigt duktiga på att komma upp trots att det blev maz tre timmar sömn per natt hela veckan haha. Jag var väll dock den som skippade frukosten för att sova lite extra hihi.
I mitten av veckan åkte vi även ut med en stor båt för att sola, bada och snorkla och det var riktigt härligt vill jag lova. Musiken pumpade och solen stekte, vi hade faktiskt underbart väder hela veckan. Över 30 grader på dagarna och lite över 20 på nätterna, perfekt!
Det var till och med så att jag badade, fast det var nog mest för att få bort bakiskänslan haha!
Vi åt god mat på stranden nästan varje dag och det blev även lite strandfylla tillsammans med gänget från West,
inte helt fel vill jag lova!
Sedan såg kvällarna likadana ut precis hela veckan haha. Vi lämnade stranden vid 5 för att ta det lite lugnt på hotellet och duscha (vi var fyra tjejer på en dusch eftersom jag hade sönder den andra första natten haha) sedan gick vi ut och åt, för det mesta var maten så jävla underbar, mums! Sedan återvände vi till hotellet för att börja föra och fixa det sista. Det är lite roligt faktiskt, för när krogarna stänger här hemma, det är då man går ut utomlands. Och på något konstigt vis så blev man aldrig trött utan höll igång hela natten och in på morgonen.
Men det bästa var nog att man nästan inte blev bakis alls hur mycket man än drack och jag vill lova att alkoholen flödande ganska friskt varje natt. Det är ett under att vi var samlade när det var dags för stranden haha.!
Som sagt råkade jag ju ha sönder våran ena dusch första natten. Vi ramlade väll in vid sex på morgonen och jag har fått någon ide om att jag alltid ska duscha efter krogen för att jag tror att jag ska duscha bort alkoholen..
Så jag ställer mig i duschen och vrider på alla möjliga kranar tills jag blir nöjd. Saken var bara den att när jag duschat klart så gick det inte att stänga av vattnet haha. Det bara forsade ut vatten över golvet.
Så jag går ner i handduk till receptionen vid halv 7 på morgonen och säger att våran dusch har gått sönder och att vi har översvämning på vårat rum. Men han skriker att det är mitt problem och att jag får fixa det själv haha! Så jag ringer apollos kundtjänst och säger att de måste hjälpa mig för att vi har vatten i hela vårat rum.
HAHA snacka om att det kvar kaos och att vi inte var så populära nere i receptionen eller hos kundtjänsten resten av veckan. Dock blev duschen fixad si så där klockan åtta på morgonen, great!
Vi hängde på west varje kväll men några små undantag då vi checkade in de andra ställena men det slutade endå alltid på west. Så jäävla skönt gäng måste jag säga! Haha blev mycket skratt.. Där beställer man inte in sn shott i taget som man gör här hemma utan där beställde man in metervis. Som mest tror jag vi beställde in tre meter, det vill säga 60 shottar. Rätt bra jobbat med tanke på att vi var 4 tjejer, dock hjälpte killarna till, men det var ytterst lite hehe. Och det var faaarligt gott också vill jag lova. MUMS!
Förfestade gjorde vi antingen på hotellet och de tär gaalet hur roligt vi verkligen hade. Jag tror inte att har skrattat så mycket som jag gjorde den här veckan på mycket länge. De kvällarna vi inte var på hotellet så var vi med gänget från west i en utav deras lägenheter. Haha sjuka människor men ack så underbara haha!
Här kommer lite bilder,

första skålen på stranden, mums!

vi drog väll en strandfylla eller två

jobbigt att vara bartender

Jag och Emma på båten.

SUP SA JAG



Blev väll bardisken,



West-kläderna Micke hjälpte oss att trycka



Nästa säsong, !

Det kommer upp fler bilder och även filmer lite senare så håll utkik!
Love Linda

Sjuka nattliga tankar..

Sedan får man väll tolka "sjuka" hur man vill men jag syftade då mest på att jag faktiskt är sjuk. Och har varit det enda sedan vi kom hem från Kos. På tal om det så kommer kosinlägget upp i morgon istället fixat och klart!
Nu har jag hostat, varit täppt i näsan, tappat rösten och haft ont i hela kroppen enda sedan jag kom hem från Kos. Någonting säger mig att allting inte står rätt till så jag ska uppsöka läkaren på fredag..
Har väll fått någon livsfarlig djungelfeber som mina söta små vänner snällt nog tror, känns redan bättre!
Hostan gör att jag inte kan sova om nätterna och det börjar verkligen gå mig på nerverna, är så sjukt trött..
Men de senaste dagarna har mitt huvud även fyllts med en mäng tankar som verkligen inte underlättat mina försök att sova. Det är så himla mycket just nu och jag känner mig så otroligt vilsen mitt upp i allt, NU känner jag mig liten..
Jag vill bara falla tillbaka i ett par armar som jag vet tar emot mig och inte släpper taget förens jag kan stå igen. Jag har både letat och hoppats på att de armarna ska leta upp mig med det verkar vara ett omöjligt faktum inser jag. Det sägs att så länge man letar hittar man inte det man vill ha, utan det är när man väntar som det kommer till en. Men jag vet inte om något av det stämmer riktigt faktiskt.
Kalla mig depp eller vafan ni vill men nu är jag så himla less på det här verkligen, usch!
Jag förstår inte vad det är jag gör som får folk att tro att det är okej att ta mig för givet och utnyttja mina känslor. För det är exakt hur de två senaste åren har sett ut. Jag har hamnat på botten, tagit mig upp. för att sedan hamna där igen. Om det lilla jag begär är för mycket så vill jag inte vara med längre..
För det här är sjukt och jag är så fruktansvärt less.
Man kan ta ett bakslag och ställa sig upp igen, men om man aldrig hinner ställa sig upp blir det kämpigt att hålla sig kvar. Och det är där jag befinner mig nu, bakslag efter bakslag..
Men någongång vänder det även för mig, önskar bara att jag slapp alla idioter och tiden där i mellan,!
Snart är det min tur, det måste det vara, men kanske inte just nu..
Remember, big girls dont cry!
/ Linda


Denna låt har spelats här heela dagen vill jag lova. Den har väll egentligen inte så mycket med inlägget att göra som man kan tro utan jag tycker att den är grymt skön bara. Enjoy!


Back on track skulle man väll kunna säga,

Nu är jag tillbaka efter en lång paus med bloggandet. Jag har haft mycket att göra och knappt varit hemma alls den senaste månaden vilket har gjort att jag helt enkelt inte har kunnat tagit mig tid att sitta vid datorn och ännu mindre blogga. Men det ska bli ändring på det nu när jag har fått tillbaka suget och många har faktiskt bett mig att uppdatera vilket är väldigt roligt hihi. Som sagt så har det varit mycket och jag ska försöka sumera det lite kort. Först och främst har jag jobbat en hel del i veckorna nu innan vi stänger för säsongen. Sedan har jag också tränat en hel del och det har ju blivit på kvällarna för det mesta. Jag har även spenderat ganska mycket tid tillsammans med Sebbe nu när han har fått sin lägenhet. Det har även blivit en hel del mys med mina underbara vänner också och en hel del utgångar också vill jag lova hehe. Men det är väll så det ska vara antar jag, jag trivs i dimman!
Men den allra största händelsen är ju trots allt min och tjejernas otroligt galna resa till Kos för ett tag sedan. Herregud säger jag bara, det var sjukt! På alla sätt vill jag lova..
Men jag tänkte att jag ägnar ett helt inlägg åt den resan lite senare idag, för det lär behövas haha!
Just det, nu har vi 'ven fått huset sålt och skrivit på kontrakt för det nya. Spännande, men skrämande..
Tror inte att jag har insett riktigt än att vi faktiskt ska flytta ifrån det huset där jag i princip har bott i hela mitt liv. Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot det här hehe. Jag har ju inte ens sett huset bara enstaka bilder men det ska tydligen vara nyrenoverat och riktigt fräscht och mina päron brukar ha koll så ja litar på dem ;)
Det ska dock bli skönt att komma närmare stan och bli lite mer tillgänglig utan att känna mig beroende hela tiden.
Nu ska jag dock ta och hoppa in i duschen innan Sebbe kommer hem.
Senare höjs mysfaktorn till max när jag ska träffa mina underbara vänner! all kärlek till er..
Uppdaterar lite senare med allt från bilder, filmer och historier från KOS, så checka in!
love Linda


RSS 2.0