Ska det vara så här?

Är det meningen att jag ska ligga sömnlös om nätterna,
inte kunna äta för att klumpen i magen tar för stor plats?
Inte kunna festa för att paret bredvid mig sitter i soffan och kysser varandra, inte kunna lyssna på musik för att jag relaterar allting till precis fel saker? Är det meningen att jag ska må så här?
Jag går under!

Älskling kom hem!






LillLördag!

Idag är det onsdag vilket är lika med lilllördag, med andra ord en bra ursäkt till att supa mitt i veckan hiho!
Kom precis hem från jobbet till en nystädad lägenhet, ibland överträffar S sig själv vill jag lova haha ♥
Han befinner sig just nu på gymmet och jag är sjukt avis, vill verkligen träna nu.
Men som sagt, vill vänta någon dag till så att kroppen kan få bort det där dumma viruset..
Dock ska jag möta upp S på gymmet så att vi kan sola en sväng. Har ju flagnat en del på axlarna och bröstet nu efter Turkiet och vill inte tappa brännan så det är lika bra att underhålla den. Plus att det både känns mycket fräschare och ser mycket bättre ut att vara brun än blek. Det är jag väll inte ensam om att tycka hehe!?
Senare kommer det hit lite folk för att förfesta, S chef bland annat. Kan bli rätt intressant!





Sjukt hur brun jag var för något år sedan,


Myspys!

Nu ska jag och S strax mysa ner oss i soffan framför nya TV:n hihi. Har precis blandat lite dipp och skurit upp gurka och morötter. Jag tycker faktiskt att det kan vara godare än chips om jag ska vara ärlig..
Tror dock inte att S håller med mig på den punkten haha!
Just nu sitter jag och småskrattar för mig för han kan verkligen säga så otroligt puckade saker. Som för bara någon minut sedan så ropade han på mig och sa, "Du älskling, jag tror att det är en blomfluga som söker dig här ute, det är inte bänken han vill ha och han sätter sig inte på mig, så det måste ju vara dig han söker"
Haha så jävla puckad. Så ber han mig komma ut i köket för att han verkligen behöver hjälp precis nu,
så jag går ut i köket och det enda han säger är "Älskling, kolla vad god den här osten ser ut"..
Jävla rikspucko!
Märks det att nivån på humorn sjunker ju mer klockan blir?! ;)

Var iväg och storhandlade tidigare eftersom att det var helt tomt här hemma. Så i morgon börjar vi köra enligt kostschemat igen och herregud vad jag har längtat vill jag lova. Maten blir så otroligt fräsch och god!
Och så fort virusinfektionen har försvunnit så kan jag köra igång med träningen igen, sköööööööönt!
Vet att det är många som är intresserade utav träning och hur mitt matschema ser ut så jag kommer att lägga ut det här i bloggen senare i veckan. Dock ska ni komma ihåg att det är utformat efter mig, hur lång jag är, min muskelmassa, fettprocent, hur mycket jag tränar osv.. 
Men mer om det sen, nu är S klar och tjatar att vi ska slå igång filmen!






Så typiskt!

Precis när jag känner att jag har tiden och orken till att köra igång med träningen igen så drar jag på mig en virusinfektion i halsen och magsäcken. Så himla typiskt verkligen..
Är as taggad på att träna och längtar verkligen tillbaka till gymmet. Det är så tydligt hur jag påverkas när jag inte får träna. Jag blir genast mycket tröttare och mitt allmäntillstånd sjunker till botten. Pysket tar stryk!
Men får försöka ta det lugnt några dagar nu så att jag kan köra igång ordentligt snart..
Sov ungefär ½ timme i natt. Det och infektionen är förklaringen till att jag var tvungen att stanna hemma från jobbet idag. Hatar att sjukanmäla mig och veta att jag försätter de andra i en jobbig situation. Men de sa att de skulle lösa det så jag hoppas att det löste sig..
Jag hade en riktigt dålig natt, ett bakslag från helvetet, men på ett sätt var det riktigt skönt. För verkligen allting rann ur mig. Det var som att öppna en kran, gällande både tårar och ord. Skönt. För jävla skönt!
Tur att jag hade ett par starka armar som tog mig ner på jorden igen..

Nu väntar jag på att S ska komma hem från gymmet så att vi kan storhandla. Vi har inte handlat sedan vi kom hem från Turkiet och det bokstavligen talat gapar tomt från kylen och frysen. Det är nu när hyran och räkningar ska betals, kylen och frysen ska fyllas och lägenheten ska hållas ren som man helt plötsligt blir vuxen. Det spelar ingen roll om man är sjuk, det är saker som måste göras, oavsett vad, för nu finns det ingen anna som gör det åt en. Skrämmande, men spännande, det är så jag vill ha det. Vill inte leva på någon annan, aldrig!



 

Den osminkade sanningen men träningskläder på, blev ju dock ingen träning för min del!




Chillkväll,

Nu har pojkarna precis packat upp den nya Tv:n. Fick bli en 46" i vardagsrummet och en 32" i sovrummet, nice!
Innan så var vi ner och hämtade mat på Grekiska Kolgrillsbaren, farligt med alla resturanger bakom hörnet hehe.
Nu dricker de lite öl medans jag håller mig till colazero, ska ju upp tidigt och jobba i morgon och pallar ej vara det minsta bakis. Kommer ha nog att göra med att komma upp endå hiho..
Roligt att så många har hittat tillbaka till bloggen redan!



 




Marmaris <3

















































Trött tjej!

Har jobbat stängning två nätter i rad och eftersom att det är ljust när jag kommer hem så har jag i princip inte sovit någonting alls de här dygnen. Lyckades dock ta en liten sovmorgon idag sedan har jag S flyttstädat hans gamla lägenhet fram tills nu. Har lite kvar att fixa med men det får vi ta i morgon..
Nu ska strax iväg för att sola en sväng, ska försöka övertyga honom om en vända på gymmet också. Har inte blivit mycket träning de senaste veckorna då vi flyttat, fixat i lägenheten och varit i Turkiet. Så det ska bli riktigt skönt att komma igång nu igen, super taggad wiihoo!
Nu måste jag skynda mig, uppd. senare.





Ibland är det praktiskt att vara liten ;)

Hey Där!

Nu var det ett bra tag sedan sist jag skrev. Och det har hänt bra mycket med saker vill jag lova..
Men det är de senaste dagarnas händelser som har fått mig att vilja blogga igen. Dels för att jag verkligen behöver skriva av mig, men också för att jag tycker det är skönt att ventilera med andra. För jag får faktiskt en hel del kommentarer om det jag skriver, vilket är hur roligt och intressant som helst verkligen, så fortsätt med det :)
'Dock kommer jag inte ta upp alla mina tankar i detta inlägg eftersom att det skulle bli ungefär lika rörigt som mitt huvud. Utan kommer beta av en sak i taget..

Till att börja med så kan jag ju meddela att jag och Sebbe har flyttat till en ny lägenhet, en 2:a på 74 kvadrat nere på stan. Det är en charmig äldre lägenhet med högt i tak och stora fönster, det kommer bli skit snyggt när vi har målat färdigt och kommit i ordning ordentligt. Lovar att lägga ut bilder eftersom att jag antar att ni är nyfikna hihi.. Garderoben är do die for då den är huuur stor som helst, hur underbart?! iiiih hihii..
Sä underbart att kliva utanför dörren och befinna sig mitt på stan, friihet!

Vi kom föresten hem från Turkiet här omdagen hihi. Vi hade en otroligt mysig vecka i Marmaris, bara vi två. Det blev en massa sol, bad och otroligt god mat. Lovar att jag har gått upp minst 10 kilo. MINST! typ...
Jag kan utan att överdriva berätta att det var sjukt varmt. Det gick princip inte att ligga och sola mitt på dagen, vilket kanske inte var så konstigt då temperaturen låg på 44 grader, klockan 5 på eftermiddagen, i skuggan!
Vi var även iväg och gosade med delfiner en utav dagarna och det var hur häftigt som helst vill jag lova.
Det var en speciell känsla när de tittade en i ögonen, som att de var medvetna om precis allt verkligen..
Fick även några blöta pussar hehe ;)

Lovar att lägga upp bilder även från resan!








RSS 2.0