Välkommen höst!

Snacka om att hösten är här. Helt seriöst, vart tog sommaren vägen? Det känns som att jag inte ens hann med hälften utav allting som jag gjorde under förra sommaren?! Fast det kan ju bero på att det var en utav de galnaste somrarna hitills med både resa till partystaden Alanya och en gaalen resa till KOS med mina tjejer!
Det var flippade utgångar hejvilt och många myskvällar på klipporna med vänner runt brasor.
Sen att jag tog studenten och det kände som att jag hade ett enda stort sommarlov framför mig kan ju också ha ett finger med i spelet. Förra sommaren var klockren, på alla sätt och vis! Haha helvete.. Sommaren 2010!
Denna sommaren har jag klivit in i en annan fas i livet skulle man väll kunna säga. På gott och ont..
Jag har jobbat en hel del skulle jag vilja säga, den enda riktiga semestern jag hade var när jag och S åkte till Marmaris. Det var så otroligt underbart, vädret, värmen, havet, den goda maten och det bästa sällskapet. love
Jag har stått mycket i valet och kvalet denna sommaren, ett uttryck jag fått från min kära mor för övrigt..

Idag ska jag pallra mig i väg till jobbet faktiskt. Inte för att jag är så mycket friskare egentligen men å andra sidan verkar jag inte bli det utav att bara gå hemma heller. Då kan jag lika gärna dra in lite pengar ehe!
S är i Stockholm idag igen, sista dagen på utbildningen, och kommer att stanna kvar där några extra timmar då han blivit bjuden på middag hos sin kusin med barn. Trevligt!





Bild från Marmaris när vi var och gosade med delfiner,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0