Bästa!



Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy girl would I be
If I was to leave when you need me most


Jaaarå!

Långhelg och långledigt för de flesta men inte för lilla mig hiho. Jobbade både igår och idag, duktigt!
Igår var det dock dubbelt ob så det kommer sitta fint när lönen kommer den 15:onde, awesome!
I onsdags åkte jag direkt från jobbet ner på stan för att möta upp mina tjejer som satt på tabban. Vi beställde in lite tapas och ett glas vin. Och herre min skapare vad gott det var haha. Fast jag åt inte ens hälften, duktigt, igen!
Sedan satte vi oss på uteserveringen och tog varsin drink och även den var underbar. Jag vet inte om det var sällskapet och det otroliga vädret som gjorde hela kvällen så himla bra. Älskar mina tjejer!
Dock ville de gå vidare till Å medans jag var dundertaggad så jag begav mig till Pluto. Väl framme så möttes jag utav en vägg med människor, bokstavligen, och efter 5 min kom nattclubschefen ner och sa att det inte var någon mening att köa eftersom att de radan hade släppt in för mycket folk. Vilket verkade vara fallet på alla krogar!
Vinkade dock till mig en vakt och sa att mina vänner redan var där uppe och att jag kom direkt från jobbet, så han lät mig smita upp till hela vip och vanliga köns besvikelse haha! oooopsi,
Träffade på lite vänner däruppe och hade en riktigt trevlig kväll.
Slutade dock med bråk (inte för min del) och att jag tog en promenad hem så där fyra på morgonen. Dock blev jag förföljd utav en jätte konstig man så jag ringde upp en killkompis lite smått panikslagen och han såg till att en kompis pappa och han hämtade upp mig. Så himla gulligt verkligen!
Gårdagen spenderade jag som sagt på jobbet sedan tog jag en powerwalk till gymmet och körde ett magpass!
Nu ska jag bara vänta på pojkarna sedan ska vi åka ner på stan och äta, mysigt.
Efter det ska jag möta upp mina brudar så ska vi köpa med oss lite smått och gott och åka ut till ett par klippor vid vattnet hihi. Myyyyyyyyyys!
Dock har jag ju börjat med matschemat nu så det blir bara nyttigheter för min del. Men vem har sagt att nyttigt inte är gott, right?





Så här ser jag ut idag!

1 år sedan idag,

Idag är det 1 år sedan vi hoppade runt på stan som idioter efter att ha vunnit studenternas utklädnadsshow!
Ett helt år har gått sedan vi gick upp där på scenen lite smått nervösa inför hundratals människor och körde gärnet med våran show som vi efter många om och men fick ihop, och fan så bra det blev!
Kom precis hem från stan efter att ha kollat på lite resor med Sebbe. Köpte med mig en sallad från Vivaldi och satt mig i solen och tittade på alla glada studenter medans jag väntade på bussen. Gaaaalet avis jag är!
Jag vill bara dra på mig min iprendräkt, sänka lite alkohol och röja med de andra på stan..
Det är helt sjukt hur fort tiden har gått! Jag menar, det har redan gått 1 år, ett helt jävla år (!!!!?) HUR?

Här är en film från utklädnadsshowen. Dock saknas det lite i början och kvalitén är inte den bästa,
MEEEEEN,












sprayar lakan till vagnen!

RSS 2.0