Mys och snack at my place,

Jag har spenderat kvällen tillsammans med Madde, mycket trevligt! Vi bestämde oss för att göra iordning lite tacos till middag, vilket förövrigt var det första jag åt på hela dagen. Fick näst intill tvinga i mig, har tappat aptiten helt nu när jag är sjuk, mindre bra kanske. Precis som vanligt blev det några timmar med prat och skratt, det är konstigt hur bra man kan förstå varandra ibland hehe.. Situationen i Västerås är förtillfället väldigt infekterad på alla sätt och vis, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men om talessättet "Det du inte visste om dig själv håller alla andra reda på åt dig" någon gång är sant så är det nu.. Herregud säger jag bara! Jag förstår inte hur folk ens orkar lägga ner energi på att bete sig som dom gör. Det är så mycket skitsnack, blir äcklad rakt genom!
Nej usch! Nu ska jag krypa ner i sängen och växla några ord med min underbara pojkvän!
Natti natti,
PUSS


Iám back in action

Som rubriken lyder har jag bestämt mig för att ta upp bloggandet igen! Mest för min egen skull för att det är ett bra sätt att stanna upp i vardagen och reflektera över vad som faktiskt händer i sitt liv. Det är så himla lätt att allting bara rullar på av ren rutin utan att man märker vad som egentligen händer och sker.. På så sätt är det lättare att hantera problemen innan de blir egentliga problem och man får också chans att verklige se allting bra man har runt om kring sig, man får helt enkelt lite tid att reflektera och analysera, viktigt!

Förtillfället är jag dunder förkyld vilket jag har varit i snart två veckors tid och det gör mig bokstavligen talat galen! Jag klarar inte av att sitta hemma och göra ingenting, men det är precis vad jag tvingas göra för tillfället. Jag har inte kunnat träna sedan jag blev förkyld (ganska logiskt) och det ger mig lite smått panik vill jag lova. Jag får så himla dåligt samvete när jag inte pallrar mig i väg till gymmet eller springer en runda.. Och när man är sjuk är det ju så himla lätt att man slarvar med maten och äter dåligt och onyttigt. Men tur i oturen så har jag knappt haft någon aptit alls vilket har hållit sötsuget nere hihi, skönt!
Idag har jag iallafall bestämt mig för att ta tag i lite skolarbete som jag hamnat efter i nu när jag varit sjuk. Förutom träningen så är väll de det jobbigast med att vara sjuk, man missar så himla mycket i skolan. Men duktig som jag är ska jag snart sätta mig och göra lite arbeten..
Hade hoppats på att min underbara pojkvän skulle kika förbi en sväng idag men han har haft möte på förmiddagen och ska spendera större delen av eftermiddagen i tatueringsstudion hehe! Spännande.. Om inte annat så får jag ju faktist träffa honom i morgon så jag får väll stå ut tills dess!
Nu ska jag ladda en maskin med tvätt och sätta igång med pluggandet!
PUSS

Saknar hur brun jag var där, men snart behöver jag inte länga längre hihi!
TURKIET 2010 med IDR07A tjalalala! 



RSS 2.0